Evli arkadaşlardan yorum bekliyorum bekara karı boşamak kolay derler ya o yüzden

İşin içine şiddet girdi mi hayır bekleme o evlilikten. Yeltenme ile kalmaz devamı da gelir sonunda. Hakkında hayırlısı olsun
Ben de ondan korkuyorum.ama bugüne kadar yapmamıştı öyle bişey.şaşırdım.ailesini sucluyorum hep.sorunlarıyla adamı boğdular bu hale getirdiler yoksa daha neşeli bir adamdı alttan alan o olurdu her zaman gelir özür dilerdi

İnsanın sabrı taşıyorsa tahammülü kalmıyor herşey gözüne batmaya çalışıyor o yüzden dır dır.kısa olsun diye bu ifadeleri kullanıyorum aslında.hobi bile para gerektirmiyor mu.araba kullanmayı iyi anlamda öğrenmek istiyorum kızımı da alıp istediğim yere aktivitelere gitmek istiyorum mesela.sürücü kursundan hoca ayarlamaktan başlıyor
Aahhh ahh yasayan bilir cok yasadim bunlari 10 yillik evliyim daha esimle 1 senedir cokk coookk iyiyiz
Borçlarınız yeni mi bitti yoksa korkarım biz de öyle olucaz

H haticehetice123

Aramakla hata yapmışsın geri gelir nasıl olsa diye düşünmüş

Gerçekten yokluğunu hissettirmelisin ki etki etsin
Özlesende biraz sabret

Kendin dönsen eskisinden beter olacak

Döneceksen eşinin birşeyleri anlamış ve düzeltmek zorunda olduğunu kabullenmiş olması gerek

Ben bekarım ama boşanmayı seçmek kolay olmamalı diye düşünüyorum.
Bakın ben şimdi kendimiz için bir öz eleştiride bulunuyorum.

Artık insanların tahammül gücü yok
Artık herkes bencil
Ve bir bebek var aranızda evet bende olsam giderdim belki ama bu bir çözüm değil çabalamak lazım diye düşünüyorum.
Herşey gönlünüzce olsun üzülmeyin ..

Şiddete yönelim gösteren kavga benim için olmaması gereken bir şeydir.
Bak şimdi bebeğin küçük çok anlamıyor olanları ama bu tip bir kaç kavganız olsa ve çocuğunuzun aklı erer yaşa gelse ve bu şiddete varan kavgaları görse sizce psikolojisi nasıl olur? Bunun çocuğunuzu ne kadar etkileyeceğini bilemezsiniz.
Bir kere işi şiddete döken adam düzelmez çok çok istisnadır. Kadına şiddet göz yumulacak yada yuvam için çocuğum için diye katlanılacak bir şey değil.
Bir evli olarak diyorum en doğru karar ailene dönmen olmuş işin de var bebeğinle sağlıklı bir yaşam kurarsınız. Şiddet, huzursuzluk ve kavgayla büyüyen bir çocuk sağlıklı olamaz ruhsal anlamda. Bebeğin için yapma bunu

Boğazımı sıkmaya kalktı nasıl yaptı anlamadım benim tanıdığım adam yapmazdi
Evli bir bayan olarak yaziyorum.
Sizin sıkıntılarınıza benzer şeyler yaşadık.
Esimin de ailesinin yok tuvaleti, yok yalitimi, yok abisinin kredisi vs vs. Bitmedi.
Baktım olmuyor en sonunda eşime sürekli baskı yaptim. O da en sonunda pes etti.

Sen de eşine resti çek. Sonuçta çalışıp çalışıp abisinin borcunu odemek zorunda değilsiniz.

Dönmicem.ocağa kadar izin aldım.düzelmezse hazirana uzatıp tayin isticem ailemin yanına.gitsem de bakamaz ki bize maaşı borclarin
Bir bekar olarak boyle dediklerinde cok aliniyorum .

Sunu da eklemezsem olmaz. Bekar arkadaslar bu isi daha cok biliyor sanki cunku onlar daha iyi gozlemliyorlar.

... ama madem yorum istemedin ben de yapmayayim.
Çocuğu düsünemiyolar pek.eskiden olsa ben de direk sil derdim.erkek kardeşim beni boşanmaya ikna etmeye çalışıyor. Evliliğe daha hayalperest bakılıyor o yaşlarda. Ben de yaşadım.ama sorunlarıyla mutluluguyla evliliği yaşamış insan daha farklı bakar diye düşündüm genelleme yapmam doğru değil ama kabul ediyorum

Eşinizin borçlarını ve iş hayatındaki hırslarını evlenmeden önce biliyor muydunuz?

2 yıldır eşiniz de şiddet eğilimi gormediyseniz ilk kez böyle bir durumla karşı karsiyaysaniz öncesinde kıymetinizi bilen bir insansa bence hemen boşanmaya kalkmayin kendinize de eşinize de zaman Verin bir süre ayrı yaşayın Ben bosanmis bir insanim karşımdaki insan hakketmese asla bosanmazdim

Borçları önceden biliyorsan haksızsın ama bilmiyorsan senden sakladıysa haklısın .
Şiddete başvurması çok düşündürücü ..

Hımm şimdi biz bekarız diye yorum hakkımız yok mu?
Ben yapacağım ama...
Şimdi borcu olan adamla evlenmek büyük risk, hele ki baskalarinin borcuysa daha zor gelir insana
Bir de lafa gelince erkegim diyen tipler neden konu es seçimi olunca "çalışan baaayan olsun, mümkünse memur hatta öğretmen olsun, ev gecindirmeye yardimci olsun" diyorlar ama eve dair diger isler de aksamasin isterler
Kadin bir sey istese, dirdir olur. Siz bile o kadar psikolojik baski gormussunuz ki, kendinizi sucluyorsunuz.
Benim de karsima ise başladığının üçüncü ayinda araba kredisine girmiş, maasindan kalan miktari da benzin ve sigarasina harcayan biriydi. Üstelik benle evlenmek isteyen ama düğününün masrafını babasindan, evlenince de evin geçimini benden bekleyen bir tipti.
Şimdi böyle bir konuda benim gibi bu duruma asina birinin yorum yapmamasini bekleyemezsiniz.
Ben onu hayatımdan çıkartmayı uygun gordum çünkü karakteri de vasattı.
Yani erkekler kadindan herseyi bekler ama kolelik yapsin isterler
Maddi acidan da sorun yasayinca, acısını ev halkindan cikartirlar
Ben eşinizi de güçsüz buldum karakter olarak.
Ben de evlenince siddet görebileceğim ihtimalini düşünmüştüm

Adamlara güzel bişey söylesen bile "dırdır" olarak algılıyorlar." Tamam" bile desen cevap verme diyorlar. Gerçekten (bazı) erkekler yoldan çıktı. Iki gülücük bir güzel söz bu kadar mı zor? İnşaallah eşin arar sorar pişman olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…