- 24 Mart 2015
- 102
- 38
- 18
- 37
- Konu Sahibi haticehetice123
-
Ben de ondan korkuyorum.ama bugüne kadar yapmamıştı öyle bişey.şaşırdım.ailesini sucluyorum hep.sorunlarıyla adamı boğdular bu hale getirdiler yoksa daha neşeli bir adamdı alttan alan o olurdu her zaman gelir özür dilerdiİşin içine şiddet girdi mi hayır bekleme o evlilikten. Yeltenme ile kalmaz devamı da gelir sonunda. Hakkında hayırlısı olsun
Aynı düşünüyoruz demekki rahatladım bir an nedense.aradı sürekli açmadım.mesajlaştik yanlisini kabul etmiyor pek kadin biraz alttan alır herseyde cekip gitmez diyor gün geçtikçe özlediğimi hissediyorum kızımın bisey ini bahane edip birkaç dk konuştuk gülüm diyerek açtı telefonu.ama erkek
Aramakla hata yapmışsın geri gelir nasıl olsa diye düşünmüş
Gerçekten yokluğunu hissettirmelisin ki etki etsin
Özlesende biraz sabret
Kendin dönsen eskisinden beter olacak
Döneceksen eşinin birşeyleri anlamış ve düzeltmek zorunda olduğunu kabullenmiş olması gerek
İnsanın sabrı taşıyorsa tahammülü kalmıyor herşey gözüne batmaya çalışıyor o yüzden dır dır.kısa olsun diye bu ifadeleri kullanıyorum aslında.hobi bile para gerektirmiyor mu.araba kullanmayı iyi anlamda öğrenmek istiyorum kızımı da alıp istediğim yere aktivitelere gitmek istiyorum mesela.sürücü kursundan hoca ayarlamaktan başlıyorMaddi sorununuz yok ki ... Maddi yettirememezliğiniz var . 6000 tl iyi para .
Bunun dışında genel bakışınızı değiştirin .
Çok sıkıldım , o yorgundu , dır dır ettim , beni GEZDİRDİ . ... bu düşünce yapısı sağlıklı değil .
Eşten gezdirme beklentili hayatta , 6000 değil 16000 olsa geliriniz , mantık yanlış .
Biraz nelerden keyif alıyorsun onları düşün .
İş ev iş ev arasına keyif alacağın şeyler sıkıştır .
Eşinle de otu boku tartışmak yerine , az öz ama dırdırsız zaman geçirmeyi dene .
Borçlarınız yeni mi bitti yoksa korkarım biz de öyle olucazAahhh ahh yasayan bilir cok yasadim bunlari 10 yillik evliyim daha esimle 1 senedir cokk coookk iyiyiz
Galiba evlilikleri çatırdatan en temel dertler
1 maddiyat
2 cinsel hayat.
Şimdi gelecek yorumları ben de merakla bekliyorum[/QUOTEikisi de var aslında.2.sinden bahsetmedim bahsetmek istemedim.çok ilgisiz o anlamda da
Boğazımı sıkmaya kalktı nasıl yaptı anlamadım benim tanıdığım adam yapmazdiŞiddete yeltenme derken ?
Vurdu mu size ?
Evli bir bayan olarak yaziyorum.Boğazımı sıkmaya kalktı nasıl yaptı anlamadım benim tanıdığım adam yapmazdi
Dönmicem.ocağa kadar izin aldım.düzelmezse hazirana uzatıp tayin isticem ailemin yanına.gitsem de bakamaz ki bize maaşı borclarinH haticehetice123
Aramakla hata yapmışsın geri gelir nasıl olsa diye düşünmüş
Gerçekten yokluğunu hissettirmelisin ki etki etsin
Özlesende biraz sabret
Kendin dönsen eskisinden beter olacak
Döneceksen eşinin birşeyleri anlamış ve düzeltmek zorunda olduğunu kabullenmiş olması gerek
Çocuğu düsünemiyolar pek.eskiden olsa ben de direk sil derdim.erkek kardeşim beni boşanmaya ikna etmeye çalışıyor. Evliliğe daha hayalperest bakılıyor o yaşlarda. Ben de yaşadım.ama sorunlarıyla mutluluguyla evliliği yaşamış insan daha farklı bakar diye düşündüm genelleme yapmam doğru değil ama kabul ediyorumBir bekar olarak boyle dediklerinde cok aliniyorum .
Sunu da eklemezsem olmaz. Bekar arkadaslar bu isi daha cok biliyor sanki cunku onlar daha iyi gozlemliyorlar.
... ama madem yorum istemedin ben de yapmayayim.
Mrb arkadaşlar 2yillik evliyim aslında eşim çok iyi bi insan ama hayalimdeki koca olmadı onun idealleri planları olduğunu hep işinde yükselmek zamanında abilerine çektiği kredileri ödemek için ekstra çalışmak falan filan beni hep ihmal etti dır dır edince haftasonlari çıkarıp gezdirdi o kadar.ailemden uzaktaydim çok yalnızlık çektim.bebeğim kucağımda camda kocamın yollarını gözledim çoğu zaman.gelince de karşımda aç yorgun uykusuz bi adam...çok bunaldım ben de çalışıyorum isim de çok iyi ama biz tek maaşlı gibi yaşadık eşimin borçları yüzünden.evimize 6 milyar bazen daha fazla para giriyordu ama maddi sıkıntılar vardı hep.yani ben maaşımin tadına varamadım hiç.neyse son zamanlar ailevi sıkıntıları maddi sıkıntılar benim dır dır larim uzaklaştık baya.en son da yoktan yere bi tartışma bana bagirmalar azarlamalar hatta şiddet e yeltenme çok kötü bi geceden sonra yavrumu da aldım ailemin yanına geldim.sadece bekliyorum ne yapacağımı bilmiyorum işten izne ayrıldım uzun bi süre.bebeğim olduğu için sorun olmadı.şimdi hiç bişey düşünmeden hissetmeden bekliyorum siz olsanız napardiniz
Hayır.alsa da başına bela oluruz ben maaş alamıyorum şu an onunki de borçlarına yetiyorDirdirda psikolojik siddettir odenip bitecek borclar icin esinizi uzmeseydiniz keske.Ailenizin yanina gidince gelip almadimi esiniz.
BilmiyordumEşinizin borçlarını ve iş hayatındaki hırslarını evlenmeden önce biliyor muydunuz?
AbisininKimin borçlarını ödüyorsunuz?
Gerçekten böyle mi düşünüyorsunBunlar için güzelim yuvanı yıkmaya değmez. Bağırırsa diye kulak tıkacı al, döverse diye vücuduna baloncuklu naylonlardan sar; mis gibi çözüm işte! Bekarlar anlamaz canım, yuva kolay kurulmuyor sonuçta değil mi? Pırlanta gibi kocalarımızı neden boşayalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?