Evli arkadaşlarımın yardımına ihtiyacım var

Osirius

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
10.362
24.797
598
Öncelikle yardımcı olabilecek arkadaşlar yazsın rica ediyorum. beni yaşadıklarından dolayı yada objektif olarak yönlendirebilecek arkadaşlarımın yardımına çok ihtiyacım var :-(
Çok canımı sıkan bir mesele var arkadaşlar. Eşimle severek evlendik ama beni hep huzursuz eden birşey var. eşim bana sevgiliyken oldugu gibi davranmıyor. belki sizinde eşleriniz öyledir sevgililikle evlilik farklı oluyor diyenler olacaktır eminim. ama çok değişti bana karşı sevgiliyken çok ilgiliydi ne bileyim öpmek için fırsat kollardı sürekli dibimdeydi evlendiğimiz gibi bu rüya sulara gömüldü. yemek yerken konusmuyor çok yorulacagı bır meslegıde oldugunu dusunmuyorum maden işçisi kadar yorulmuyor yani. o gelecek diye hevesle bişeyler yapmaya çalışıyorum çorbasız yemek yemez diye her akşam değişik bir çorba yapıyorum mesela yada profiterol sever onu yapıyorum ama iki dk iyi adam sonra tv ye dalıyo uyukluyo sürekli koltukta sonra benim uykum var hadi yatalım diyo yatıyoruz sonra benimle ilişkiye girerken bile sadece istediğini söylüyo toplam ilişki süremiz 1.5-2 dakikayı geçmiyor.üzerimi bile çıkartmadan önceden hiçbişey (öpüşme vs) olmadan herşey olup bitiyor ne ben mutlu oluyorum ne keyif alıyorum çok mutsuzum kaç kere söyledim canımı hem fiziksel olarak hem ruhsal olarak çok acıtıyosun kalbim ağrıyo dedim ağlamaya başladım yarım kaldı anlayacagınız. sonra yanıma geldi özür diledi ama çok kırgınım içim acıyo gerçekten. bir iki güzel söz duymaya çok ihtiyacım var 20yılı devirmişiz gibi davranıyo bana. erken boşalma ve sertleşme problemi olduğunu düşünüyorum affınıza sığınarak daha üsluplu nasıl yazılır bilemediğimden. çünkü üstümü bile çıkarmıyorum yarıçıplak sanki arkasından biri kovalıyor gibi bu durum beni çok hırpaladı. inanın sexi birşeyler bile giyip yatmak istemiyorum bütün isteğim gitti ona karşı çünkü 1.5-2 dakikada herşey bitiyor. yemek masasında bile konusmuyor ben sorarsam cevap veriyor bende bu duruma tahammul edemedıgımden tepsıyle ıcerı goturuyorum masada yıyelım deyıncede ha masada ha sen tepsıde yemıssın hıc fark yok dıyorum. kızlar ben napıcam

Böyle ömür geçmez. Umarım geçici bir dönemdir.

Ayni benim esim cinsellikte yani
alistim napayim
Anlamiyo adam kendi mutlu olsn yeter

Aslında sorununuz tamamen cinsel hayatınız.eski öpme istekleri falan değişebilir evlilikte ama sizin eşiniz bence dediğiniz problemlerden dolayı heyecan kaybı yaşamış.cinsel hayatın böyle olmasi da sizi de mutsuz etmiş.bu erken boşalma durumunu cozmeniz lazim

Ne kadarlık evlisiniz? Belki kendini yetersiz hissettiği için içine kapanmıştır. Bazı erkekler ilk zamanlar cinsel anlamda böyle sorun yasayabiliyorlar. Sonra düzene giriyor

Kesinlikle normal değil cinsel yaşamınız. buna izin vermeyin cinsellik onun ihtiyacını gidermekten ibaret bi şey mi bu çok küçük düşürücü. hastaysa dra gitsin sen hasta bakıcısı mısın. ayrıca diğer hallerde normal değil. evlenince benim eşim böyle olmadı en azından onu diyebilirim.

aslında bu durum birçok evli çiftin problemi
ben tahminlerimi dile getirirsem şöyle düşünüyorum kızlarımız beklentiyle evleniyor kendini eşine saklıyor hiç tecrübesi olmadığı için hayal kırıklığına uğruyor
erkekler ise cinselliği o kadar özel ulaşılmaz birşeymiş gibi düşünüyorki gerçekle yüzleştiği zaman bırakıyor istemiyor itici bulabiliyor hatta
birbirinize zaman tanıyın beklentileriniz yüksek olmasın bir uzmandan yardım alabilirsiniz
bu benim düşüncelerim

1.5 2 dk için elimi bile uzatmam, keyfimi bozacam bir de!

Konuya dönersek, eşinizin psikolojik sorunları olabilir.
Yemek yerken dahi konuşmaması, sürekli uykulu olması ve ilişkisini adeta hayvani güdülerle yerine getirmesi bana bir tek bunu düşündürdü.

Allah sabır versin canım.. Ne denir bilemedim. Ruhunu doyurması lazım.
Ona güvenin tam mı peki? Başka biri falan olabilir mi?

1.5sene oldu cocuumuzda yok. inanın bir çekmece çamaşırı yakasım geliyor kendimden bile nefret ettim. temizimdir hem evime hem kendime çok dikkat ederim eşim 38yaşını bitirecek ondan olabilir mi diyorum ama bu da sebep olamaz ki

Ne is yaptığını bilmiyorum ama bence is hayatinin her türlüsü yorucudur. bu konuda esinize biraz hak verin, ilk onerim bu. maden iscisi olmasa da farketmez bütün gun disarda olmak bile insani yoruyor. ben tv karsisinda uyuklamasina hiç sasirmiyorum.
Sizin sorununuz cinsellik bence. esinizde erken bosalma var anlattiginiz kadariyla. böyle biri mumkun degil sizi öpüp oksayamaz, tatmin edemez. bir an önce doktora gidin. bu surecte esinizi suclayici, yargilayici davranmamaya özen gosterin. tesvik edin.

1-2 dakikalik cinsellik mi olur?
Arkadasim neden doktora gitmiyorsunuz? Sizin uzerinizden herkese soyluyorum. Doktora gidin. Her seyin bir cozumu var.

Böyle olmaz diyorum yardım alalım diyorum zaten her erkek gibi kabul etmiyor arkadaşlar hayır demiyor ama bir sebebi var ona göre her seferinde aynı ya da farklı bir sebep. seni çok özledim dayanamadım ondandır diyo mesela ben inanmiyorum. hiç normal değil bu sebep özleyen adam neden biran önce olsun bitsine getirir konuyu.

Öncelikle yardımcı olabilecek arkadaşlar yazsın rica ediyorum. beni yaşadıklarından dolayı yada objektif olarak yönlendirebilecek arkadaşlarımın yardımına çok ihtiyacım var :-(
Çok canımı sıkan bir mesele var arkadaşlar. Eşimle severek evlendik ama beni hep huzursuz eden birşey var. eşim bana sevgiliyken oldugu gibi davranmıyor. belki sizinde eşleriniz öyledir sevgililikle evlilik farklı oluyor diyenler olacaktır eminim. ama çok değişti bana karşı sevgiliyken çok ilgiliydi ne bileyim öpmek için fırsat kollardı sürekli dibimdeydi evlendiğimiz gibi bu rüya sulara gömüldü. yemek yerken konusmuyor çok yorulacagı bır meslegıde oldugunu dusunmuyorum maden işçisi kadar yorulmuyor yani. o gelecek diye hevesle bişeyler yapmaya çalışıyorum çorbasız yemek yemez diye her akşam değişik bir çorba yapıyorum mesela yada profiterol sever onu yapıyorum ama iki dk iyi adam sonra tv ye dalıyo uyukluyo sürekli koltukta sonra benim uykum var hadi yatalım diyo yatıyoruz sonra benimle ilişkiye girerken bile sadece istediğini söylüyo toplam ilişki süremiz 1.5-2 dakikayı geçmiyor.üzerimi bile çıkartmadan önceden hiçbişey (öpüşme vs) olmadan herşey olup bitiyor ne ben mutlu oluyorum ne keyif alıyorum çok mutsuzum kaç kere söyledim canımı hem fiziksel olarak hem ruhsal olarak çok acıtıyosun kalbim ağrıyo dedim ağlamaya başladım yarım kaldı anlayacagınız. sonra yanıma geldi özür diledi ama çok kırgınım içim acıyo gerçekten. bir iki güzel söz duymaya çok ihtiyacım var 20yılı devirmişiz gibi davranıyo bana. erken boşalma ve sertleşme problemi olduğunu düşünüyorum affınıza sığınarak daha üsluplu nasıl yazılır bilemediğimden. çünkü üstümü bile çıkarmıyorum yarıçıplak sanki arkasından biri kovalıyor gibi bu durum beni çok hırpaladı. inanın sexi birşeyler bile giyip yatmak istemiyorum bütün isteğim gitti ona karşı çünkü 1.5-2 dakikada herşey bitiyor. yemek masasında bile konusmuyor ben sorarsam cevap veriyor bende bu duruma tahammul edemedıgımden tepsıyle ıcerı goturuyorum masada yıyelım deyıncede ha masada ha sen tepsıde yemıssın hıc fark yok dıyorum. kızlar ben napıcam

Canım gerçekçi olalım problemi kendimizde aramalıyız. Biraz nazlı biraz cilveli biraz güzel söz söyleyen ağıza sahip olmamız gerek ki karşı taraftan güzel laf duyalım. Ya da yatak ilişkisinde biraz monotonluktan çıkın. Herşey sizin elinizde yuvayı dişi kuş kuruyor biliyorsunuz. Canınızı sıkmayın ve başka çözüm yolları arayın. Eşinizin sizi sevdiğine eminim sadece biraz farklılığa beraber vakit geçirmeye ihtiyacınız var.

Back
X