Elifçim nekadardır evlisiniz bilmiyorum ama yazdıklarını okurken bi an kendimi gördüm. Aslında konu cinsellik bile değil biliyorum çabaladığını senin için bişeyler yaptığını görmek istiyosun ve göremediğinde de her şey ağırlaşmaya başlıyo.. Yaşadığın sıkıntıları çok iyi anlıyorum ama bunu derhal düzelticek bi çözüm inan yok. Evliliğin bi dönemi var ki çok sancılı geçiyo.. Yaşadıklarına çok yakınını bende yaşamıştım. Ve ben 7 senelik evliyim ondan öncede üniversitede 3 sene aynı evde yaşadık eşimle. Ya karşı cins yada biz kadınlar bi dönem soğuyoruz. Karşımızdaki insanlarda evlendikten sonra (KEŞKE AKSİ OLSA) değişiyo. ve bu değişime ayak uydurmak bizim için çok yıpratıcı ve dediğim gibi sancılı. Kavga edersin olmaz alır karşına saatlerce konuşursun olmaz.. Yaptığın bi çok şey anlık değişim getirir ve kısa bi sürede eski haline döner.. Çok yorucu. Göz göre göre sevgin öfkeyle yer değiştirir. Bunları değiştirebilmen için sana keşke şunu denemelisin diyebilsem ama diyorum ya yok öyle bi yol.. Ama sana şunu söyleyebilirim ki bigün de geliyo ki herşey sanki hiç bişey olmamış gibi bu kez pozitif anlamda değişiyo bunada evliliğin olgunlaşma süeci diyelim. Yani arkadaşım geçicek inaaannnnnnki geçicek. Tabi bu sürede senin bolca sabır göstermen ve güçlü olman gerekicek.. Bazı arkadaşlar doktor falan demiş ben bunu kabul edip kendinde problem olduğunu kabul edip profesyonel yardım alan bir tek erkek görmedim çevremde. Kabul etse dahi gitmeyecektir. Aranızdaki uyum her anlamda zaman geçtikçe iyiye gidicek inan bana. Ve lütfen heba etme kendini.. Uzun oldu kusurabakma.

Resmen özetlemişsiniz yaşadıklarımı. konusuyorum kabul etmıyor konusmadanda koltukta yatması uyuklaması bıle bana batar oldu. yataga gecmek ıstemıyorum sabah ezanları mutfakta sıgara ıcerken ustume okunuyo. okadar mutsuzum kı sankı ev arkadasıyız tamam bırlıkte olmayalım ama en azından sarılsın opsun ben zorlamadan bır adım atmadan bunuda cok gormesın artık herkese karsı bız ıyıyızı oynamaktam cok yorgunum bırıne kahveye bıle gıtsem ustumden tır gecmıs gıbı donuyorum eve kadınlar aralarında konusuyo ıyıce sınırlenıyorum tabıkıde kımse anlattıkları kadar mukemmel mutlu degıl ama onu bıldıgım halde hazmedemıyorum artık. 21gunde 3kez normalmı belkıde sayısı normal ama ıcerıgı degıl. kırgın kalkıyorum. dınen kocamı mutlu etmek zorundayım allahtan korkum olmasa o kadarını bıle yapmazdım bu zamana kadar