platin yüzükler var ona da mı karşı? bir sorun bakalım ne diyecek? görünüm olarak gümüşe benzeyen platin takılar var...ben de anlamıyorum bu erkeklerin yüzük takmama olayını...nerden belli olacak evli olduğu o zaman :))) hem sadece o da değil, manevi bir değeri de vardır alyansın, hani eşler birlikte beğenirler takarlar...
yaa ne güzel işte yaa ben de eşim öyle olsun, unutsa geri dönüp alsın isterdimm
benim eşimde takmak istemiyordu.bende sen bilirsin dedim neden ısrar edeyimki zaten bende sevmem takmıcaksan bende takmam ozaman.hem sahibi vardır dokunmayın der gibi oluyo dedim bende takmıcam dedim nasıl çıldırdı :))
ve o gün bugündür takıyor.gerçi son zamanlar kilo aldı büyütcez yüzüğünü takamıyo b u aralar :)
onlar nasıl oluyor arkadaşım? gümüşten altından farkı ne ki? ben pek bilmem böyle şeyleri
dediğin gibi maneviyat var bi de, birliktelik sembolü :)
benim eşimde takmak istemiyordu.bende sen bilirsin dedim neden ısrar edeyimki zaten bende sevmem takmıcaksan bende takmam ozaman.hem sahibi vardır dokunmayın der gibi oluyo dedim bende takmıcam dedim nasıl çıldırdı :))
ve o gün bugündür takıyor.gerçi son zamanlar kilo aldı büyütcez yüzüğünü takamıyo b u aralar :)
öyle dava mı var?
şu da bir gerçek ki adam olmayan yüzük taksa da gider bulur takmasa 50 tane bulur.
benim eşimde takmıyorum işin garibi bende kafama takmıyorum artık :)))) işten dolayı takmıyor adam haklı gıda işinde olmaz yüzük.izinli olduğu zaman eğer dışarı çıkıcaksak takıyor :))) bazen ben bile takmayı unutuyorum.zamanla aşılıyor bunlar.ama takmama için haklı sebep lazım dimi :))))
evet, böyle bir durum da söz konusu. mesela fabrikalarda üretimde çalışanlar yüzük takmıyor, parmak sıkışır makineye diye. laboratuarda çalışanlar da takmaz. var böyle bir durum. ama dediğiniz gibi böyle bir yerde çalışıyorsa tamam işyerinde takmaması mantıklı...
Ben daha dikkatsizim eşime göre o daha çok takar. Fakat yüzük takıp takmamakla aldatmayı ilişkilendirmek pek doğru değil. Sonuçta dikkat çekmemek için evden çıkarken takıp, dışarıda çıkarabilir değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?