dışardaki bayanlar için sormadım aslında canım. yani takmak istememesi normal mi, genelde erkekler böyle midir diye sordum.
oyle erkekler bıde agır ıste falan calısıosa engellıo onları ondanda takmıolar tak cıkar zaten kesın bı yerde unuturlar amam genelı ole sevmıolar canım
eskıden anlamı varmıs sımdı eskı bır gelenek surup gıdıo ıste onceden edep vardı ar vardı evlı bayana erkege yan gozle bakılmazdı sımdı oylemı canım farketmıor ıcı kotu olana bızler bı gelenegı surduruyoruz ıste
mrb hanımlar, daha önce de bahsetmiştim, 1.5 yıllık birlikteliğim var. erkek arkadaşımla öyle böyle götürüyoruz, zaman zaman da evlilik muhabbeti oluyor. konu şu ki, beyfendi evlenince yüzüğe karşıymış. çevreme bakıyorum çoğu erkek takmıyor ama ben taksın istiyorum. dinimizce altın takamam diyo ama gümüşe de karşı. siz ne düşünüyosunuz? olur da evlenirsek ben taksın diye direticem.
çok bi dert değil ama sizinle paylaşayım dedim.
esımde sevmıor bende sevmıorum
o yuzden ıkımızde takmıoruz
bu bence sorun deıldır
hersey yuzuk takmakta deıldır
mrb hanımlar, daha önce de bahsetmiştim, 1.5 yıllık birlikteliğim var. erkek arkadaşımla öyle böyle götürüyoruz, zaman zaman da evlilik muhabbeti oluyor. konu şu ki, beyfendi evlenince yüzüğe karşıymış. çevreme bakıyorum çoğu erkek takmıyor ama ben taksın istiyorum. dinimizce altın takamam diyo ama gümüşe de karşı. siz ne düşünüyosunuz? olur da evlenirsek ben taksın diye direticem.
çok bi dert değil ama sizinle paylaşayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?