evli arkadaşların eşleri yüzük takıyor mu?

oyle ama bana ne bana ne o kadar para verdik taksin

esımde sevmıor bende sevmıorum
o yuzden ıkımızde takmıoruz
bu bence sorun deıldır
hersey yuzuk takmakta deıldır

benimki takacak... hele bir takmazsin
sizin durumunusu anliyorum ama gumus yuzuye niye karsi onu pek anlayamadim.. gumusdemi gunah?

cok israrci davranirsa sizde ozaman takmayin.. bence ozaman fikri degisecekdir..

benim eşimde takmaz bende hiç ısrar etmedim tak diye... onu parmağına takacağına kafasına taksın.. neleri var yüzük parmağında karısı yokken cevizler kıran ben takılmam böyle şeylere
bende takmam oda bana birşey demez

hayırr maalesef yaaa....yüzüüğe alerjisi var hatta saate diğer takılara takmasını cok isetrdim doğrusu

ikimizde çıkarmayız. gece uyurken bile parmağımızda. sadece eşim banyoda çıkarır. ben de hamur işi, ağda yaparken:)

Evlendiğinizden beri takiyor ben önem veririm böle seylere hoşuma gider yane

Biz yeni evliyiz ve eşim yüzük takıyor zaten bu konuda hiç taviz vermem ama namaz kıldığı için altın değilde aynısından metal veya gümüş takayım diye rica etti bende hay hay dedim. Sonuçta erkeğe altın haram ama evli bir erkek kesinlikle gümüşte olsa takmalı.

esımde sevmıor bende sevmıorum
o yuzden ıkımızde takmıoruz
bu bence sorun deıldır
hersey yuzuk takmakta deıldır

Ona bakarsan imzayı kalbimizle attık, gönülden bağlandık diye nikahta kıyılmasın Valla evlilik farklı bişey...Şöyle düşün bir yere gidiyorsun ve birisi tarafından beğeniliyorsun, hatta bakıyor parmağına aaaaa bide ne görsün yüzük yok, aha bekar diye düşünüyor aynı şey eşin içinde geçerli. Nikahın anlamı duyurudur bu kadın benim bu erkek benim gibi. yüzükte öyle ben evliyim başka kapıya

benim kanımca kesinlikle ama kesinlikle takılması lazım eşim hiç çıkarmaz 2.5senelik evliyiz mesela dışarda çok duyuyorum kızlar kesiyo aa bak alyansı var kızım yada bende bazen alyansı diyorum evli galiba bizim evliliğimizde önemli yani fiziki sorunlar neyse ama diğerleri bana bahane geliyo gibi..

Ciftler yüzük takmalılar düye düsünüyorum veya takmak istemeyen erkek, esine' de karısmayacak yani, yok öyle 3 kurusa 5 köfte..

tatlım ne demek çok bir dert değil bak sakın yanlış anlama nişanlın için söylemiyorum ama etrafımda çok gördüm yüzük takmam diye direten erkeklerin çoğunun gözü dışarıda oluyor.. tabiki bütün genellemeler yanlıştır ama böyle bir olay da var bunu sakın göz ardı etme tatlım..yüzüğüyle aldatan da çok Allah korusun yapacak olan her şekilde yapar.. ama o sizin aranızdaki bağın bir simgesidir.. en azından ikiniz arasında derinden bir güven ve bağ oluşana kadar ve yaşadığın toplumda seni ve eşini insanlar tanıyana bilene kadar o yüzük takılmalıdır..ki bu da yıllar sürecek bir süreçtir.. bana kalırsa evlilik sürdükçe mezara kadar çıkmamalıdır..bir topluluk içinde biri diğerinden hoşlandığında önce parmağına bakar sözlü mü nişanlı mı evli mi diye.. bunları nişanlına güzelce anlat tatlı dille canım
ama eğer illaki de inat eder diretirse o zaman ben de takmam canım kusura bakma insanlara şuna bak eşi takmıyor karısını umursamıyor.. ama kızcağız takıyor yüzüğünü yazık! diye düşündüremem hayatım..kendimi acındıramamHem madem bu bağın simgesi seni rahatsız ediyor, beni de eder evlilik böyle bir şeydir aşkım benim de..

ben eşime bir şey kabul ettiremediğim zaman eşitsizlik yaptığı durumlarda (tabi ki abes durumlar hariç) bu yöntemi uygularım tatlı dille her zaman işe yarar

bize gelince evliliğimizin ilk yıllarında yüzüksüz çıkınca yoldan dönerdik unuttuk diye.. onun çok bahçeden yoldan döndüğünü bilirim..ben de eşim de hep gururla taktık.. ve o yokken yanımda yüzüğümü öperdim.. ve o da bunu yaparmış habersiz birbirimizden çok sonra itiraf edip şaşırmıştık hatta ikimizin de yaptığına

di li geçmiş zamanla anlatıyorum 7 yıldır evliyiz.. son 2 yıldır ben biraz kilo aldım ve yüzüğüm sıkı geliyor gene de geçen seneye kadar takıyordum ama bu yıl hepten takamaz oldum bir de sarrafa götürüp büyütmüyorum inat ettim bu 4-5 kiloyu verecem diye eşim de ben takmayınca unutmaya başladı ama hiç umursamıyorduk artık bu durumu çünkü aramızdaki güven bağı tam ve çevremizde herkes tanır bilir bizi evliyiz diye bilir yani.. zaten artık kendi iş yerimiz var 24 saat neredeyse eşimle birlikteyim anlatabildim mi canım..biz şimdi bile çok özledik yüzüklerimizi geçen gün konuştuk hatta o açtı konuyu ben yine yüzüğümü takmak istiyorum kaç aydır unutuyorum takmayı diye.. bir de gurur duyuyor anlamıyorum sadece sevgiden de değil sanırım onunki.. manevi değeri bir tarafa evli olmak ona daha prestijli geliyor galiba

Eşim takan erkeklerden...Ben eve geldiğimde çıkarıyorum sabahları da takmayı unuttuğum olmuştur ama o hiç çıkarmaz... Çıkarmaya kalksa kıyamet kopar evde ama bende unuttuğum zaman dönüp alıyorum yanımda eşim yoksa eğer...

benimki de oyle diyordu, şimdi ben unuturum bazen onun hep parmağındadır

Benim eşim de takıyor 4 yıldır çıkarmadı umarım çıkarmaz da...

tabii konuya farklı yorumlar gelmesi doğal
benim eşim evde dahi çıkarmaz yüzüğünü ama ben daha hiç takmadım
elimde değil sevmiyorum takmayı eşimde hiç karışmaz buna rahat etmene bağlı der
eğer altın istemesse ona çelik yüzük alabilirsin ben öyle yaptım çok kullanışlı ve erkekler arasında son derece moda
ama takmak istemesse ısrar etme zamanla alışır bunlar tartışmak için biraz sıradan konular aranı bozmana değmez

herkes eşini ne kadar çok övmüş :) kadınlarımızın çoğu ben takmam da işte eşim asla çıkarmaz diyor :)) çok güldüm... arkadaşım hiç bu meseleyi kafana takma. takarsa sever takmazsa sevmiyor falan alakası yok bunun sevgiyle. bir kere yüzük takmayı sevmediğini söylüyor neden ısrarla sevdirmeye çalışıyorsun? senin yanında takıp sen gittikten sonra çıkartsa bu daha çok gurur kırıcı olmaz mı?? en azından açıkça sevmediğini söylemiş. sana rol yapma gereği duymamış. manevi bakımdan evet çok değerli ama bunu bir erkeğin hissetmesi ne kadar beklenir ki??? ola ki evlenirseniz ki inşallah güzel bir şekilde kavuşursun sevdiğine, sen gururla taşımana bak yüzüğünü. eşin de takmadı diye bunu büyütme. erkek yüzüğe sadece aksesuar olarak bakıyor işte :) bence aman amanlık bir durum yok, taksa tabi ki daha hoş olur yakışanı da bu dur zaten ama dediğim gibi bunu aranızda çok ciddi meseleler haline getirme, bende takmam o zaman diye de bence düşünme. neden kendi hevesinden vazgeçeceksin ki? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…