Dinimizce altın takılmıyor muymuş? Hiç duymamıştım bir yaşıma daha girdim o zaman niye özellikle müslüman ülkelerde kadını erkeği herkesin ALTIN takısı vaR? Eskiden Türkiye'de de altın kullanımı yüksek değil miydi?
Her neyse, elbetteki yüzüğü olduğu halde aldatan erkek sayısı çok fazla. Ama eğer sen takmıyorsan ben de takmam demek en mantıklısı. O zaman EŞİT olmalı değil mi? Bir de öğretmenmiş kendisi, aydın bir insan olarak o zaman eşinin de takmamasına karşı olmamalı diye düşünüyorum.
:)
dinimize göre ipek ve altın erkeğe haram diye biliyorum bende.eşim de bi ara takmam falan dedi gümüş alcam dedi.bende itiraz ettim olmaz böyle aldık böyle takcaz diye.haram falan dedi.bende sinirlendim sanki normalde hiç günah işlemiyon ya bu mu günah şimdi diye kızdım.hala takıo daha da demedi gümüş alcam diye
allah askına arkadaslar ya ne sımdı bır yuzukmu degıstırecek ne yanı dısarıdakı bayanlar aaa yuzugu var evlı bakmayalımmı dıyecek bu devırde bu farkedıyormu sızce bakan bakıyor hatta kımıne evlıler daha cazıp gelıomus bır yuzukmu degıstırecek mıllet asmıs sımdı hatunlar uyanın ıcı fesat olmasın seytan durtmesın oyle yada bole yapılacak yapılıo onemlı olan esınızın kalbınde takması yuzugunu sızı orada tasıması gerısı bos ben esıme hıc dayatmam yuzuk degıstırmez bence
benim eşim hiç takmadı çok üstünde durma 15 yıllık 12 yıllık evliyim hiç bir sakıncasını görmedim.Ben ilk yıllar çok severek taktım sonra bir ara bende sıkıldım takmadım.Ama bir baktım çevreye yeni trend başka.Yakışıklı,eğitimli,kendine güvenli erkekler takıyor.Üstelik asılan kızlara karşı mesafelerini güzel koruyorlar.Ama hem çocuk olunca hemde çevreye karşı farklı düşünmeleri engellemek için takmak gerekiyo,bence.Ama altında bişey arama derim.mutluluklar şeker.
allah askına arkadaslar ya ne sımdı bır yuzukmu degıstırecek ne yanı dısarıdakı bayanlar aaa yuzugu var evlı bakmayalımmı dıyecek bu devırde bu farkedıyormu sızce bakan bakıyor hatta kımıne evlıler daha cazıp gelıomus bır yuzukmu degıstırecek mıllet asmıs sımdı hatunlar uyanın ıcı fesat olmasın seytan durtmesın oyle yada bole yapılacak yapılıo onemlı olan esınızın kalbınde takması yuzugunu sızı orada tasıması gerısı bos ben esıme hıc dayatmam yuzuk degıstırmez bence
dışardaki bayanlar için sormadım aslında canım. yani takmak istememesi normal mi, genelde erkekler böyle midir diye sordum.
bayanlar takmayınca tuhaf bakılıyo ama, dediğin gibi. erkek takmazsa kimse bişi demiyo. ben takarım o da taksın banane yaabakalım ne olacak, hır gür takar belki
valla ben esimin yuzuksuz dolasmasini istemem sahsen kendim de dikkat ederim
ister baksinlar ister bakmasinlar
takmicaksak o yuzukleri neden aliyoruz dimi ama
bi anlamlari var heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?