Evli arkadaslarin kocalari!

Konu sahibi yaşlıların dediklerini çok takmayin.Boyle bir zihniyet var maalesef.

O değil de iki tane bekar yakın arkadaşım var ikisi de fıstık gbi kizlar .Hiç aklıma gelmemişti böle birşey 😂😂
 
Konu başlığı, "Annemm!!" olmalıydı. Sorun anne.

Ben de adamlar ne yapmış diye düşündüm...bir de evli olmayanın da kocası olur mu ki? 🤭 off amaan başlıklar beni benden alıyor bazen KK'da
 
Görümcemle altli üstlü yaşadigimiz zamanlarda eşimin bekar arkadaslarindan biri bize aksam yemege gelmisti. Ertesi gün bana etmedigi laf kalmadi, bekar adamin ne isi varmis bizde. Bende dedim kardeşinle ben uygun gördüysek gelebilir. Isterse eşim yokkende çayimi kahvemi içmeye gelebilir. Ben önce kendime güveniyorum, sonra da arkadas secimini cok iyi yapan eşime. Bu kadar basit.
 
Gezmene bir sey demiyorum, evlerine gitme diyor :KK43:
Biz çevrenin kendi arasında yaptığı dedikodulara, evli ve bekar kadınlara biçtiği rollere, elalemin psikolojik baskısına önem veren bir milletiz.
Yalnızca eski nesiller değil, yeni nesilin bir kısmı da bekar arkadaşlarla ilişkiyi kesmek istiyor, kocasının bekar arkadaşları, kendi bekar arkadaşları, kadının iş veya sosyal arkadaşlık dışında hiçbir duygusal bağı olmayan erkeklerle arkadaşlığı olamaz düşüncesindeler çünkü çevre onlara bunu empoze ediyor.
Bekar bir kadın evli arkadaşının evine gidemez, giderse laf söz olur, erkek hmmm bu bekar hem de boşanmış der yan gözle bakar, bekar kadın da adama yan gözle bakar düşünce bu.

İnsan doğru arkadaşlar seçer, doğru insanlarla dost olursa, ev veya bir mekan veya gezme fark etmez aynı ortamda bulunduğunuz kişiler karakter sahibi insanlarsa hiçbir şey olmaz.

Bu sebeple lütfen hayatınızı bildiğiniz gibi yaşamaktan vazgeçmeyin, sizin iyiliğinizi düşünerek söylediği muhakkak ama yanlış bir düşünce, anneniz dahi olsa kimseye hayatınızla ilgili taviz vermeyin.
 
Son düzenleme:
Herkese merhaba, bes sene önce esimden bosandim, yurtdisinda yalniz yasiyorum. Farkli milletlerden cok yakin arkadaslarim var. Dün bir arkadasin evine gittim, kendisi evli o sirada annemlerle yazisiyordum, nerdesin yazdilar Ben de bir arkadasimdayim yazdim, sonra ki yazisma su sekilde
-kimmis bu arkadas?
-Adi ..., tanimazsiniz
-Evli mi?
-Evet evli
Daha sonra mesaj gelmedi.
Biraz önce annem telefonla aradi, seni bir konu da uyaricam evli arkadaslarinin evine gitme, sen iyi niyetlisinin ama kocalarinin ne niyette olacagi belli olmaz dedi. O kadar sinirlendim ki, kan beynime sicradi, kocaman insanim ona Ben karar veriym birakin da dedim. Yok gidemezsin, öyle sey olmaz diyorlar. Burda ne var ki? Ben mi yanlis düsünüyorum:KK43:
Ya ben bir zarar geleceğini düşünmüyorum. Zaten hayat tecrübesi kazanmış bir insansınız. Size karşı kötü dusunucek birini hemen anlarsınız hareketlerinden falan . Evet kötü gözle çok bakan insan var. Allah sizi onlarla karsilastirmasin. Rabbim korusun
 
X