2 haftalık evliyim gerdeğe girememiştim 2 gün önce girdik çok kanamam oldu ama 10dk sürmedi geçti. 2 gündür de damla damla kan geliyo bu normal mi?
Bir de, zar yırtılır yırtılmaz ilişkiyi kestik. İlişki için ne kadar beklesek uygun olur? Genelde 3 gün bekleyin yaran iyileşsin diye tembihlendim ama benim herif niyeti boazacak gibi bu gece
2 haftalık evliyim gerdeğe girememiştim 2 gün önce girdik çok kanamam oldu ama 10dk sürmedi geçti. 2 gündür de damla damla kan geliyo bu normal mi?
Bir de, zar yırtılır yırtılmaz ilişkiyi kestik. İlişki için ne kadar beklesek uygun olur? Genelde 3 gün bekleyin yaran iyileşsin diye tembihlendim ama benim herif niyeti boazacak gibi bu gece
10 dakika kanaman mı sürdü bereketli kadınsın vesselam benim bir kaç damla pembemsi bi sıvı akmıştı, hatta geç fark etmiştik..
Bilmiyorum ki sonrası için belli bir süre mi geçmeliymiş :44: Biz fark etmediğimiz için devam da etmişiz ama birşey olmadı..
Yanımızda peçete vardı. İş olunca peçeteyi tuttum kan geldi mi diye bakacaktım birden bi akmaya başladı peçete falan doldu 1 çay bardağına yakın kanamam oldu 10 dk boyunca. Şimdi de leke leke geliyo
Demek ki bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor..
Ama ilk kez bu kadar çok olanı duydumBize dokunmazdıysa sana hiç dokunmaz , tam gaz devam
Dün gece denedik ama yine aynı yere gelince çok acımaya başlıyo yapamıycam galiba ben bu işi((
Bilmiyorum kanaman da fazla şu an duyduğun acı da sanki :44:
Bende öyle olmadı, benzer durumu yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler..
Zedelenme , zorlanma , yara gibi senin ki sanki..
biraz alkol al bence..o zaman daha relaks olursun sen kendini sıktıgın için acıyodur yada zorlanıyorsunuzdur
korkmana gerek yok kılcal damarların çatlamasından dolayı kanaman fazla olmuş tabi eşine de bağlı..acıyacak korkun olmasın kendini rahat bırak psikolojik olarak alıştırma kendini.nasıl başlarsa öyle devam eder bu ilk günlerin keyfini çıkar.zaten eşini kendine bağlamanın en güzel zamanı diye düşünüyorum kadınlığını göster derim.........bi yastıkta kocayın.
Olabilir de. Tecrübesi olanlar lütfen yardım etsin
Eşinde kaynaklanan bir durum cok zorlamış , açık konuşucam biraz ama kusura bakma ön sevişme süresini uzun tutmak gerekiyor gevşemek açısından .
Teyzemin kanaması 3 4 gün sürmüş ve hepsi eniştem yüzünden dikkat edilmesi gereken bir durum bu cok basit değil.Sen ne kdar kasarsan işi o kadar zorlaştırırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?