2 hafta bouynca denedik artık psikolojim bozulmuştu. Biraz giriyo, zara gelince öyle bir yanıyo ki taş kesiliyodum sanki. Eşime dedim bana bırakırsan olmayacak bana çaktırmadan dayan gitsin dedim O da aynen öyle yaptı, yapmıycam bişey derken birden dayanıverdi o yüzden çok kanadı belki de. Başka sıkıntılarımız da var şuan o yüzden adapte olamıyorum da. allah yardımcımız olsun artık
Evliliğin ilk zamanları güzel filan derler ya.. Ben buna hiiiiç katılmıyorum.. İlk zamanları kabus gibiydi benim..
Zaten çok utangaç biriyimdir ve o ilk gece muhabbetlerinden hep tırsmışımdır.. düğün günümde adetli olduğumdan yırtmıştım paçayı ( Uzatmalı olsa da başardım o safhaları sonralar da.. Ve ben bile başardıysam herkes yapar )
Gözümü bi açıyordum , yabancı duvarlar yabancı bi oda.. ' Ben nerdeyim ' dediğim çok oldu.. Eski odama hiç benzemiyordu...
Ağladım kimi zaman farkında bile olmadan gözümden yaşlar süzüldü..
Eşim anlayışlıydı sağolsun. İstersen annenlere gidelim ? diyordu.. Yok diyordum ( Çünkü daha evliliğimizin 3.günü filandı )
Hem alışmak için gitmiyordum hemde milleti de panik ettirmemek için..
Dayandım dayandım ve sonuç şimdi kendi evim dışında hiç bir yerde kalasım yok en rahat ettiğim huzur yer burası benim için.. Soznsuz şükür ediyorum Rabbime
Senin de alışma sürecinin ardından bunlar olacak inşallah , üzülme
2 haftalık evliyim gerdeğe girememiştim 2 gün önce girdik çok kanamam oldu ama 10dk sürmedi geçti. 2 gündür de damla damla kan geliyo bu normal mi?
Bir de, zar yırtılır yırtılmaz ilişkiyi kestik. Ilişki için ne kadar beklesek uygun olur? Genelde 3 gün bekleyin yaran iyileşsin diye tembihlendim ama benim herif niyeti boazacak gibi bu gece :d