Evli Bacılar Lütfen Yardım....

Benimde kanamam baya oldu. Acın geçene kadar ilişkiye girme. Ben 1 hafta sonra girmiştim canım çok acımıştı ona rağmen

kapa gözünü yap vazifeni...
elizabetten baska alternatif oldugunu biliyo gari...

Evliliğin ilk zamanları güzel filan derler ya.. Ben buna hiiiiç katılmıyorum.. İlk zamanları kabus gibiydi benim..

Zaten çok utangaç biriyimdir ve o ilk gece muhabbetlerinden hep tırsmışımdır.. düğün günümde adetli olduğumdan yırtmıştım paçayı ( Uzatmalı olsa da başardım o safhaları sonralar da.. Ve ben bile başardıysam herkes yapar )

Gözümü bi açıyordum , yabancı duvarlar yabancı bi oda.. ' Ben nerdeyim ' dediğim çok oldu.. Eski odama hiç benzemiyordu...

Ağladım kimi zaman farkında bile olmadan gözümden yaşlar süzüldü..

Eşim anlayışlıydı sağolsun. İstersen annenlere gidelim ? diyordu.. Yok diyordum ( Çünkü daha evliliğimizin 3.günü filandı )

Hem alışmak için gitmiyordum hemde milleti de panik ettirmemek için..

Dayandım dayandım ve sonuç şimdi kendi evim dışında hiç bir yerde kalasım yok en rahat ettiğim huzur yer burası benim için.. Soznsuz şükür ediyorum Rabbime

Senin de alışma sürecinin ardından bunlar olacak inşallah , üzülme

kayganlaştırıcı jellerden alıp öyle deneyin. sürtünmeden dolayı acı duyuyor olabilirsin. bence ilk bunu dene. gevşemene de yardımcı olur.

kayganlaştırıcı jel almaya utanırımdiyorsan, bol yağlı krem deneyebilirsin. vazelin filan. onları almak utandırmaz

erkek nefsi işte :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…