ben evlendğim ilk zamanlar oturur ağlardım bile işlerimi yetiştiremiyorum olmyuor diye
zamanla düzene girer merak etme tecrübe konuşuyor
ama eşim en büyük yardımcım
ilk zamanlar iki günde bir ev süpürüyordum- halılarım yeni olunca toz yapıyordu sürekli evi- her şeyin her yerin dört dörtlük olmasını istiyordum aman yerde en ufak bir toz olmasın aman da aman amannnn... bu böyle sürer gider
şimdi:
1. haftada bir ev süpürüp temizlik yapıyroum o da eşimle tabi çabuk bitiyor hem :)
2. işten eve gelince kıyafetleri serip atmak ve hepsini haftasonu düzenlemek yerine şimdi hemen çıkarttığımı biraz havalansın diye yatağımın üzerine sererim sonra gerekenleri katlar yerine koyarım
3. gözüm artık tozları görmüyor bakıp çeviriyorum gözlerimi

4. yemeklerimi akşamdan hiç yapamam eşimle oturmak keyif çayı içmek varken mutfağa tıkılı kalamam.. yemeklerimi biraz fazla yapıp 2 günlük yaparım böylelikle 2 günde bir yemek yapmış olurum
5. canım yemek pişirmek istemedği zaman haftada bir kahvaltı tarzı yaparız, eğer çok yorgun ve hastaysam onu bile yapamıyorsam eşimin önüne bi çorba bi turşu tamam o da sorun etmez çok anlayışlıdır sağolsun
6. eşimle vakit geçirmek çin haftasonunu iple çekeriz haftaiçi bir yerlere miasfirliğe gitmedğimz için haftasonu full gezeriz
7. haftasonu sabah uykularımızı çok uzun tutmaz birbirimize özel vakit harcamayı tercih ederiz
8. yemek kahvaltı yetiştiremiyorum diye üzülme sen de çalışıyorsun sonuçta eşine güzel hazırlan eşin eve geldiğinde masa hazırlama yemek ısıtma gibi son işlemleri eşinle beraber yap böylelikle daha çok vakit geçirmiş olursun
9. akşamları falan her şeye sen kalkma canım çayı demlemiştim kaynamıştır bi bakarmısın de birak o getirsin çayları koysun azıcık da sen keyfine bak

biz de bebek düşünüyoruz artık bu yüzden daha rahatım önceden bu kadar işe yetişemezken nasıl çocuk yapacağım ben derdim :)