Evli bayanlar bir bakın lütfen

Herkese teşekkür ederim ama erken bebek sahibi olmak istediğim için skandal demek nedir anlamış değilim. Eşimle uyuşmazlığımız var ve hamile kalınca düşük tehlikesi geçirebileceğimi doktor söylemişti. Bende ilk denemede düşük yaşasam bile bunu biran önce yaşayıp atlatmak istiyorum.

Ben skandal dedim, diğer yorumlara tepkiydi.

38 günlük evlilisin cocukla uyuşmazlıgımı kaldıracaksın daha cok üzülürsün kızım bence, ama erken bebek sahibi olmak güzeldir Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin sen istedikçe olmazsa strese girersin akışına bırak bir yıl içinde olur elbet geçmişinizi bilemem yanlış anlamayın ama 38 günde ikili ilişkilerden elini ayagını çekme düşüncesi pek mantıklı gelmedi bana sana dokunmasından haz almadıgın birindende cocuk yapma

Daha dur bi evliliğin tadını çıkar. Evlilik psikolojisi hamilelik çocuk derken insan çok yıpranıyor hem ne belli evliliğin yolunda gideceği bi dur birbirinizi bi tanıyın ona göre çocuk yaparsın sonra pişman olma acele etme derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…