heyecanmı ???geriye sadece alışkanlıklar kaldı.hamilelikti bebekti derken arkama bi dönüp bakıyorumda 23 yaşındayım ve bizden geçti diyorum belki fazla şey götürdü benden ama bana sorumluluk öğretti
kız tuzluk.. ne güzel şeyler yazmışsın içim açıldı valla :) bizde öyleyiz ve bozulmasından korkuyorum...maşallah diyelim allah herkese eşiyle arasına muhabbet versin sadakatini sevgisini arttırsın
Allah bozmasın. kaç yıllık evlisiniz,merak ettim. ben 5 yıllık evliyim,ama bu kadar iyi şeyler anlatamayacağım malesef. yani ilk yılki gibi değilevet hiç birşey değişmedi Allaha şükürler olsun.bana çok güzel değişik cümleler kullanır en son ürettiği cümlesi "kım kım" bende ona kım derim.bazen kım der ben ona kım kım derim.
her sabah işe uğurlarım.kesinlikle öpmeden gitmez.eve gelince kimse yok muuu aşkııımm der.ben geldiim der kollarını açar sonra çantasını uzatır
hoşgeldin derim.koca bebeğim gibidir.her zaman paylaşımcıdır güzel cümleler kullanır.sarılır.tlf konuşmalarımız bile değişmedi.saygımız ilk günkü gibidir.bence herşey erkekte bitiyor o saygı duruyorsa sevgi bitse de saygı ayakta tutuyor insanı.bir sorun olursa muhakak çözmeye çalışırız.
destekçidir.hasta olsam işimi görür birgün bile of demez.hasta olsa gözünün içine bakarım asla kıyamam üzüldüğünü hissedeyim ne olursa olsun elimden gelen çözümü çabayı gösteririm.bi üzülse kahrolurum.her zaman Allaha şükreder benim gibi bir eşe sahip olduğu için bimukabil bende.teninin kokusu başka bi güzel kokar öpmeye doyamam.o da beni sever böyle bi güzellik var mı der.hala ona baktığımda heyecan duyarım.eşimde beni gördüğünde işte kadınım der.uzaktanda olsa öpücük atar gülümser.
bugün yemekte ne var diye sormaz.her zaman eve girdiğinde mis gibi kokular geliyor der.bende aşkıma çok güzel yemekler yaptım derim.aşkkııııım der içimin yağları erir.
rabbim herkese benim eşim gibi bir eş nasip etsin inşallah. eşim rabbimin bana en güzel hediyesi.Allah izin verirse bebişlerimiz olucak.mutluluğumuz ikiye katlanıcak.rabbim eşime sağlık şifa versin inşallah.
aşk konusuna gelince o sizin elinizde saygı devam ederse sevgi aşka da dönüşür ki aşk bana göre ulaşılmazlıktır.sevgi saygı daha önemlidir.güvende olur heyecanda olur ilgi de olur.
daha anlatacağım çok şey varda çok fazla özele girdim. :) bence yıllarla alakası yok saygı ile alakası var.saygı varsa ilgi var sevgi var.
bekar kızlara vereceğim tavsiye kesinlikle karaktere bakın asla aşık oldum onsuz olamam diye kendinizi kaptırmayın iki tatlı söze kanmayın.yoksa hayal kırıklığına uğrarsınız.zaten karakter güzelse huy güzelse sevmeniz aşık olmanız kaçınılmaz.
herşey yerli yerinde,piskopatçana hala seviyos birbirimizi....15.yıla doğru gidiyos bu arada...selam bayanlar.. merek ediyorm ..evliliğin ilk zamanlarındaki heyecanı yaşıyormusunuz ve eşinizin heyacanını koruyor mu.. geçen yıllar evlilikten neler götürdü sevgi.. saygı.heyecan..sadakat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?