evli bayanlar... eşleriniz ilk günkü gibi heyecen duyuyormu..

marsmelov

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
50
1
36
İstanbul
selam bayanlar.. merek ediyorm ..evliliğin ilk zamanlarındaki heyecanı yaşıyormusunuz ve eşinizin heyacanını koruyor mu.. geçen yıllar evlilikten neler götürdü sevgi.. saygı.heyecan..sadakat..

heyecanmı ???geriye sadece alışkanlıklar kaldı.hamilelikti bebekti derken arkama bi dönüp bakıyorumda 23 yaşındayım ve bizden geçti diyorum belki fazla şey götürdü benden ama bana sorumluluk öğretti

Valla bu fizik, kimya kurallarına aykırı

bunu kocalara sormak lazım, soracak cesareti olan varsa

ya daha iyiye güzele şekil değiştirmiştir duygular ya daha kötüye

ilk günkü heyecan olmaz

zaten ilk günler ergenliğe ya da geç ergenliğe(yirmilerin başları) tekabul etmektedir, yani hiç bi sebep yokkende hormonal olarak heyecanlı olunan yaşlar

okurken23 ü görünce şok oldum dur yaws erkenden pes etmişssin daha ne gördünki çok hoştu.

benim heyhcanım aynneeennn devam ediyor hahaha ama rada sekteyede uğramıyor değil. yani beklentiler yaşm standartları çalışma hayatı iş sorunları vs.. arada insanı bezdiyor sıkıyor ama toparlanıyor aşka birşey diyemem aşk evett bitiyorr zaten saman alevi gibi birşey aşk, ama sevgi o çok fakrlıı nekadar kızsanda bazen dövmekte istesen sevgi devam ediyor en azından bende öyle. EŞim için aynı şeyi söyleyebilirmiyim bunu 5 ay önce sorsan evet kesinlikle derdim ama şuanda adamın tez yazmaktan beni gördüğü yok hahaha sanırım tezi onu daha çok heycanlandırıyor bir psikiyatrisemi gitsem hehehehe

o da güzel :) insanın kendi elinde gibi geliyo bana... çoğu şeyi ben alıştırdım eşimi.. o yüzden şimdilik güzel herşey :)

Heyecanı çoğaltacak olan karşılıklı oluşudur. Birbirinin var ol muşluğundan besleniyorsan, evliliğinin devamından huzur duyarsın.
Ruhsal uyum varsa, muhabbet uyumu paralelse,. Öyle işte.

her kapıyı çaldıgında, sankı ilk defa kapıyı çalıyormuşcasına kalbım hızlı hızlı atar... her attıgı mesajı açarken sankı yeni aşık gıbı buyuk bır heycanla okurum/ okur mesajları... senı sevıyorum mesajını bıle gun içinde defalarca atar.. 5 senedır.. yazdıgı mesaj ne olursa olsun, basıt bır soru da olsa mutlaka özlem, sevgı kelımesı olur... "top.. sevıyorum" yogunum sevdam" gıbı...

yaptıgım her yemegı sankı en mukenmmel aşçı yapmiş gıbı iltifat ederek yer.. eger begenmedıyse, yemekten sonra söyler.. ama yer.. "içinde sevgını katmişşin der"..

ellerini arabada her tuttugumda ilk kez tutarmışcasına heycan basar, avuçlarım terler...
benı almaya gelırken arabasını görunce bıle heycan basar..
evın içinde hiç ayrılmadan gezerız...hep dıp dıpe otururz.. bazen çayı bıle tek bardaktan içeriz.. :))
kokusunun sındıgı tişörtu vs. koklarken bıle heycanlanırım...
sankı dun tanışmış gıbı saygı ve sevgi dolu yaklaşır bana..
konuşmalarında bıle nezaket, sevgi vardir.. ilk gunku gibi.. argo konuşmaz.. yanımda tel konuşmasında bıraz sesını yukseltse kapatınca özur diler benden...

sıkıntı ne olursa olsun bu bızım yaklaşım şeklımızı degiştirmez...

kız tuzluk.. ne güzel şeyler yazmışsın içim açıldı valla :) bizde öyleyiz ve bozulmasından korkuyorum...maşallah diyelim allah herkese eşiyle arasına muhabbet versin sadakatini sevgisini arttırsın

erkegin dogasina aykiridir ayni esle heyecanin devam etmesi. sevgi saygi beklenmeli ama iki seneden sonra esinin ayni heyecani tasidigini soyleyen bilimsel olarak yaniliyordur:)

evet hiç birşey değişmedi Allaha şükürler olsun.bana çok güzel değişik cümleler kullanır en son ürettiği cümlesi "kım kım" bende ona kım derim.bazen kım der ben ona kım kım derim.

her sabah işe uğurlarım.kesinlikle öpmeden gitmez.eve gelince kimse yok muuu aşkııımm der.ben geldiim der kollarını açar sonra çantasını uzatır
hoşgeldin derim.koca bebeğim gibidir.her zaman paylaşımcıdır güzel cümleler kullanır.sarılır.tlf konuşmalarımız bile değişmedi.saygımız ilk günkü gibidir.bence herşey erkekte bitiyor o saygı duruyorsa sevgi bitse de saygı ayakta tutuyor insanı.bir sorun olursa muhakak çözmeye çalışırız.

destekçidir.hasta olsam işimi görür birgün bile of demez.hasta olsa gözünün içine bakarım asla kıyamam üzüldüğünü hissedeyim ne olursa olsun elimden gelen çözümü çabayı gösteririm.bi üzülse kahrolurum.her zaman Allaha şükreder benim gibi bir eşe sahip olduğu için bimukabil bende.teninin kokusu başka bi güzel kokar öpmeye doyamam.o da beni sever böyle bi güzellik var mı der.hala ona baktığımda heyecan duyarım.eşimde beni gördüğünde işte kadınım der.uzaktanda olsa öpücük atar gülümser.

bugün yemekte ne var diye sormaz.her zaman eve girdiğinde mis gibi kokular geliyor der.bende aşkıma çok güzel yemekler yaptım derim.aşkkııııım der içimin yağları erir.

rabbim herkese benim eşim gibi bir eş nasip etsin inşallah. eşim rabbimin bana en güzel hediyesi.Allah izin verirse bebişlerimiz olucak.mutluluğumuz ikiye katlanıcak.rabbim eşime sağlık şifa versin inşallah.

aşk konusuna gelince o sizin elinizde saygı devam ederse sevgi aşka da dönüşür ki aşk bana göre ulaşılmazlıktır.sevgi saygı daha önemlidir.güvende olur heyecanda olur ilgi de olur.

daha anlatacağım çok şey varda çok fazla özele girdim. :) bence yıllarla alakası yok saygı ile alakası var.saygı varsa ilgi var sevgi var.

bekar kızlara vereceğim tavsiye kesinlikle karaktere bakın asla aşık oldum onsuz olamam diye kendinizi kaptırmayın iki tatlı söze kanmayın.yoksa hayal kırıklığına uğrarsınız.zaten karakter güzelse huy güzelse sevmeniz aşık olmanız kaçınılmaz.

Allah bozmasın. kaç yıllık evlisiniz,merak ettim. ben 5 yıllık evliyim,ama bu kadar iyi şeyler anlatamayacağım malesef. yani ilk yılki gibi değil

selam bayanlar.. merek ediyorm ..evliliğin ilk zamanlarındaki heyecanı yaşıyormusunuz ve eşinizin heyacanını koruyor mu.. geçen yıllar evlilikten neler götürdü sevgi.. saygı.heyecan..sadakat..
herşey yerli yerinde,piskopatçana hala seviyos birbirimizi....15.yıla doğru gidiyos bu arada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…