aslinda bu soruyu erkeklere sormak lazim. kadinlar daha sadiktir. ama maalesef kadinlarda bi de ''benim kocam yapmaz''cilik vardir.
Allah bozmasın. kaç yıllık evlisiniz,merak ettim. ben 5 yıllık evliyim,ama bu kadar iyi şeyler anlatamayacağım malesef. yani ilk yılki gibi değil
her kapıyı çaldıgında, sankı ilk defa kapıyı çalıyormuşcasına kalbım hızlı hızlı atar... her attıgı mesajı açarken sankı yeni aşık gıbı buyuk bır heycanla okurum/ okur mesajları... senı sevıyorum mesajını bıle gun içinde defalarca atar.. 5 senedır.. yazdıgı mesaj ne olursa olsun, basıt bır soru da olsa mutlaka özlem, sevgı kelımesı olur... "top.. sevıyorum" yogunum sevdam" gıbı...
yaptıgım her yemegı sankı en mukenmmel aşçı yapmiş gıbı iltifat ederek yer.. eger begenmedıyse, yemekten sonra söyler.. ama yer.. "içinde sevgını katmişşin der"..
ellerini arabada her tuttugumda ilk kez tutarmışcasına heycan basar, avuçlarım terler...
benı almaya gelırken arabasını görunce bıle heycan basar..
evın içinde hiç ayrılmadan gezerız...hep dıp dıpe otururz.. bazen çayı bıle tek bardaktan içeriz.. :))
kokusunun sındıgı tişörtu vs. koklarken bıle heycanlanırım...
sankı dun tanışmış gıbı saygı ve sevgi dolu yaklaşır bana..
konuşmalarında bıle nezaket, sevgi vardir.. ilk gunku gibi.. argo konuşmaz.. yanımda tel konuşmasında bıraz sesını yukseltse kapatınca özur diler benden...
sıkıntı ne olursa olsun bu bızım yaklaşım şeklımızı degiştirmez...
umarım hep böyle iyi olur ilişkiniz. ben 8 yıldır tanıyorum eşimi,5 senedir de evliyiz. çocuktan sonra değişti biraz,eskisi gibi değil. kızım 2.5 yaşında. son birkaç aydır da pek tanıyamaz oldum eşimi. öyle çok kötü bişey yok ama,asla eskisi gibi ilgilenmiyo,eskisi gibi değer vermiyo malesef..merhaba ben cvp yazmıştım ama internet gittiği için başlığa kaydolmamış.
eşimle 5 yıldır tanışıyoruz yaklaşık 2,5 yıldır evliyiz.eşim hiçbir zaman çizgisini aşmadı.hani derler ya erkekler evlenince değişir diye benim eşim hiç değişmedi.benim sevgimde ikiye katlandı şimdi onsuz olamıyorum.eşimi sorarsan daha evvel ki akşam sohbetini yaptık."aşkım bensiz naparım seninle yaşamak ölmek istiyorum dedi.bende"inşallah aşkım sana bieşy olmasın rabbim ömrümün yarısını sana versin dedim."tabi o ilgi sevgi göstermese ben böyle olur muydum.sanmam.çünkü hiçbir kadın olmaz.
biz kadınlar çok nariniz.ilgi görsek iki kat gösteririz.görmesek çabalarız ama karşılık görmeyiz kırılırız..
haaa biz ileri de çok mu iyi olacağız hayır belki değişicez ama şuna inanıyorum ben değişirim o değişmez.işte o yüzden çok seviyorum eşimi.güvenimi çok kazandı eşim.hep haklı çıktı.
yatarken bile "aşkım iyi ki varsın sen olmasan ben naparım "der.bende takılırım "bulursun birini evlenirsin "derim."asla aşkım sensizliğe dayanamam "der.bende "hıııı siz erkekler böyle der toprak kurumadan evlenirsiniz.işte o zaman ben öteki taraftan gelip ben geldiiimmm hani evlenmicektin yalancıııııı derim "derim :) böyle takılırız.
uzak kaldığımızda msjlar atar.güzel cümleler kullanır.bende can atarım "rabbim şu zaman geçsin de eşime kavuşayım "diye.
ben bunları Rabbime bir kere daha şükretmek için bi sebebim olduğunu bilerek yazıyorum.rabbimin bana en güzel hediyesi.rabbim nasip ederse bebişlerimiz olcak.
diyorum ki eşime "çocuklarımız olunca sana ilgim azalıcak eskisi gibi ilgi gösteremicem böyle rahat olamicaz " "banane banane bende istiyorum ama benim sevgim hepinize yeter ilgim azalmaz ben saana yardım ederim topunuzu çok seviyorum der.
tartışmalarımız olmuyor mu arada nadir de olsa oluyor.ben uzatsam o asla uzatmıyor.hiçbişey olmamış gibi konuşup yaklaşıyor.bende bozuntuya vermiyorum.hayata devam ediyoruz.tartışma evliliğin de tadı tuzu.
daha şimdi aşkımın kulağına damla damlattım kulağından rahatsız 1 haftadır ."aşkıım kıııı bana pamuk verir misin dedi"şimdi bu adam sevilmez miiiii ....
rabbimden herşeyin hayırlısı ....rabbim herkese mutluluk versin.
selam bayanlar.. merek ediyorm ..evliliğin ilk zamanlarındaki heyecanı yaşıyormusunuz ve eşinizin heyacanını koruyor mu.. geçen yıllar evlilikten neler götürdü sevgi.. saygı.heyecan..sadakat..
her kapıyı çaldıgında, sankı ilk defa kapıyı çalıyormuşcasına kalbım hızlı hızlı atar... her attıgı mesajı açarken sankı yeni aşık gıbı buyuk bır heycanla okurum/ okur mesajları... senı sevıyorum mesajını bıle gun içinde defalarca atar.. 5 senedır.. yazdıgı mesaj ne olursa olsun, basıt bır soru da olsa mutlaka özlem, sevgı kelımesı olur... "top.. sevıyorum" yogunum sevdam" gıbı...
yaptıgım her yemegı sankı en mukenmmel aşçı yapmiş gıbı iltifat ederek yer.. eger begenmedıyse, yemekten sonra söyler.. ama yer.. "içinde sevgını katmişşin der"..
ellerini arabada her tuttugumda ilk kez tutarmışcasına heycan basar, avuçlarım terler...
benı almaya gelırken arabasını görunce bıle heycan basar..
evın içinde hiç ayrılmadan gezerız...hep dıp dıpe otururz.. bazen çayı bıle tek bardaktan içeriz.. :))
kokusunun sındıgı tişörtu vs. koklarken bıle heycanlanırım...
sankı dun tanışmış gıbı saygı ve sevgi dolu yaklaşır bana..
konuşmalarında bıle nezaket, sevgi vardir.. ilk gunku gibi.. argo konuşmaz.. yanımda tel konuşmasında bıraz sesını yukseltse kapatınca özur diler benden...
sıkıntı ne olursa olsun bu bızım yaklaşım şeklımızı degiştirmez...
evet hiç birşey değişmedi Allaha şükürler olsun.bana çok güzel değişik cümleler kullanır en son ürettiği cümlesi "kım kım" bende ona kım derim.bazen kım der ben ona kım kım derim.
her sabah işe uğurlarım.kesinlikle öpmeden gitmez.eve gelince kimse yok muuu aşkııımm der.ben geldiim der kollarını açar sonra çantasını uzatır
hoşgeldin derim.koca bebeğim gibidir.her zaman paylaşımcıdır güzel cümleler kullanır.sarılır.tlf konuşmalarımız bile değişmedi.saygımız ilk günkü gibidir.bence herşey erkekte bitiyor o saygı duruyorsa sevgi bitse de saygı ayakta tutuyor insanı.bir sorun olursa muhakak çözmeye çalışırız.
destekçidir.hasta olsam işimi görür birgün bile of demez.hasta olsa gözünün içine bakarım asla kıyamam üzüldüğünü hissedeyim ne olursa olsun elimden gelen çözümü çabayı gösteririm.bi üzülse kahrolurum.her zaman Allaha şükreder benim gibi bir eşe sahip olduğu için bimukabil bende.teninin kokusu başka bi güzel kokar öpmeye doyamam.o da beni sever böyle bi güzellik var mı der.hala ona baktığımda heyecan duyarım.eşimde beni gördüğünde işte kadınım der.uzaktanda olsa öpücük atar gülümser.
bugün yemekte ne var diye sormaz.her zaman eve girdiğinde mis gibi kokular geliyor der.bende aşkıma çok güzel yemekler yaptım derim.aşkkııııım der içimin yağları erir.
rabbim herkese benim eşim gibi bir eş nasip etsin inşallah. eşim rabbimin bana en güzel hediyesi.Allah izin verirse bebişlerimiz olucak.mutluluğumuz ikiye katlanıcak.rabbim eşime sağlık şifa versin inşallah.
aşk konusuna gelince o sizin elinizde saygı devam ederse sevgi aşka da dönüşür ki aşk bana göre ulaşılmazlıktır.sevgi saygı daha önemlidir.güvende olur heyecanda olur ilgi de olur.
daha anlatacağım çok şey varda çok fazla özele girdim. :) bence yıllarla alakası yok saygı ile alakası var.saygı varsa ilgi var sevgi var.
bekar kızlara vereceğim tavsiye kesinlikle karaktere bakın asla aşık oldum onsuz olamam diye kendinizi kaptırmayın iki tatlı söze kanmayın.yoksa hayal kırıklığına uğrarsınız.zaten karakter güzelse huy güzelse sevmeniz aşık olmanız kaçınılmaz.
evet birbirimize ilk gün ki gibi heyecan duyuyoruz.hatta ilk evlendiğimiz zamandan dahada iyiyiz.çünkü ikimizde birbirimizi tanıdık yavaş yavaş huylarımızı öğrendik .ona göre davranmaya çalışıyoruz.ne bileyim eşim işten eve sabırsızlıkla gelir ve bana sarıldığı zaman tüm yorgunluğunun geçtiğini söyler.bende onu heyecanla beklerim evde gelme saatini beklerim...bir ömrü paylaşmak çok güzel...
rabbim bozmasın kimsenin mutluluğunu:)...
umarım hep böyle iyi olur ilişkiniz. ben 8 yıldır tanıyorum eşimi,5 senedir de evliyiz. çocuktan sonra değişti biraz,eskisi gibi değil. kızım 2.5 yaşında. son birkaç aydır da pek tanıyamaz oldum eşimi. öyle çok kötü bişey yok ama,asla eskisi gibi ilgilenmiyo,eskisi gibi değer vermiyo malesef..
inanılır gibi değil kırkbin kere maşallah...
vay bee böyle erkeklerde mi var dünyada sizede kırkbin kere maşallah...
inşallah hep böyle devam eder
birde kaç yıllık evli olduğumuzu yazarsak daha iyi olur
sadece güzel ve uzun süreli evlilikleri olanlar,işin sırrını yazsın bence,,,
aslında az çok biliyoruz dagenede yazın siz
Ilk günkü heyecan yok malesef ama olmasi icin cabaliyorum. Insaallah daha iyi günlere gideriz diye cok dualar ediyorum allahima. Evlendigimde 19 yasindaydim, 20 sinde anne oldum ve bebegim daha 5 aylikken iyi tedbir almadigimdan olsa yine hamile kalmistim ve bebegime kiyamadim. Onuda dunyaya getirdim. Ve iki yillik evliligimizde iki tane cocugumuz olmustu bile. Hep aldirmak istedim ikinci bebegimi ama kiyamadim. Iyikide gelmis annesiniz kuzusu. Cok seviyorum bebegimi. Esim bana duskundu, acligimi dusunur her daim yanimdaydi, ama cok cabuk disardaki sözlerden etkilenir.
Iki cocugunun olmasiyla bende yogun depresyonlu gunlere girdim ve icinden cikmak icin 3 sene cabaladim derken birde ne olsun, korundugum halede ucuncu cocuguma hamile kalmisim. Aldirmak isterken yine vazgectim ve onuda kucagima aldim. Evet kisa sure icinde uc evlat ve yeni bir evlilik. Allahim sukurler cok zor gunler gecirdim ama atlattim ve simdi butun var gucumle cocuklarima sariliyorum. Bir daha cocuk istemiyorumki tedbiride alindi. Allahim olmayanlara versin.
Güzel dersini, is nedense cogu zaman kadinda bitiyor. Buda beni korkutuyor ya. Bazen ayrilmak istiyorum ama su cevredeki insanlarin dusunceleri, bakis acilari ne bileyim bayagi bir dusunduruyor ve korkutuyor beni. Sonucta hep kadina yukleniliyor. Mutlu olan arkadaslar ne guzelde yazmislar, erkege yaklasim noktalarini. Keske hersey dediginiz gibi olsa. Esim icin yapmadigim kalmadi. Ama cogu zaman onu taniyamiyorum. Inanamiyorum o olduguna. Tanidigim insan bumuydu diyorum. Gorucu usulu derken kisa sure icinde evlendik.
Hasta deli dediler cevremdekiler her zaman sustum. Insan oglu cok acilar cekiyor bazen. Artik deliliktenmi cahilliktenmi, edepsizliktenmi, neden bilmiyorum. Ama suna kanaat getirdim ne kadar asilli asilsiz bilmem. Suclu benim. Kendim. Kadin olamamisimki esim bu kadar tatli ve sirin degil. Ne yapam, her kisilik bir olmuyormus. Esimi yonetemedim diyorum.
Allahim affetsin beni. Dogru yolu gostersin. Tek siginagim O'dur.
Icim daralip daralip duruyor. Ama ne care. Su anda varsa bir mucadelem su uc cocugum icin. Onlarin gulusu, mutlulugu temennim istegimdir. Yuce rabbim insaallah onlari hayirli ebeveyn olarak yetistirmemi nasip etsin. Annecikleri güc ve nese versinki annecikleri onlara daha iyi baksin kendi gözunden bile sakinsin korusun onlari. AMIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?