evli bayanlar... eşleriniz ilk günkü gibi heyecen duyuyormu..

evet birbirimize ilk gün ki gibi heyecan duyuyoruz.hatta ilk evlendiğimiz zamandan dahada iyiyiz.çünkü ikimizde birbirimizi tanıdık yavaş yavaş huylarımızı öğrendik .ona göre davranmaya çalışıyoruz.ne bileyim eşim işten eve sabırsızlıkla gelir ve bana sarıldığı zaman tüm yorgunluğunun geçtiğini söyler.bende onu heyecanla beklerim evde gelme saatini beklerim...bir ömrü paylaşmak çok güzel...
rabbim bozmasın kimsenin mutluluğunu:)...

çevremde gördüğüm mutsuz evlilikleri görünce korkuyorum bazen bizde mi öyle olcaz diye ama anlıyorum ki iş taraflarda ve anlayışta bitiyo.ALLAH kimsenin mutluluğunu bozmasın arkadaşlar:)

aslinda bu soruyu erkeklere sormak lazim. kadinlar daha sadiktir. ama maalesef kadinlarda bi de ''benim kocam yapmaz''cilik vardir.

Evliliğim de 3. yılımdayımİlk günkinden çokta farklı değiliz ama henüz çocuk yok,sonuçta aileye katılacak 3. ve ilgi alaka isteyen bir şahıs dengeleri biraz değiştirir diye düşünüyorum.Umarım bebeğim olduğu zaman da eşimle ilişkimiz hep böyle devam eder.Allah nazardan korusun.
41 kere maşallah

2,5 yıllık evliyiz.Fazla eski sayılmayız zaten.
Bizde eşimle hala ilk gün kü gibi aşığız,heyecanlıyız

Henüz çocuk ta yok o yüzden biraz daha uçarı yaşıyoruz hayatı,flört ederken ki gibi buluşmalar yaparız,gider nevizadede 1-2 kadeh bişeyler içeriz,arkadaşlarla sabaha kadar okey,tabu partileri yaparız..

Eşim eve geldiği zaman parfümümü sıkarım,seksi kıyafetler giyinirimkapıda öyle karşılarım onunda çok hoşuna gider.

Başbaşa yemeğimizi yeriz sonra içeri geçeriz dvd film izleriz
Bazı geceler çıkar dürümcüye gideriz ordan da yürüyüş yaparak eve döneriz..
Arada canımız sıkılır ayrıyken özel mesajlar atarız birbirimize

Allahımdan tek dileğim sağlıkla huzurla birlikte bu heyecanın ve aşkın bozulmaması,ömür boyu sürmesi....

Bi arkadaşa katılıyorum "sırıksıklam aşığım onsuz yapamam değil,karakteri sağlam olan birine aşık olun "demiş..

Evlilikte saygı,sevgi ailelerle iletişim dengesi kurulursa o evlilik ömür boyu sürer inancındayım...

Allah bozmasın. kaç yıllık evlisiniz,merak ettim. ben 5 yıllık evliyim,ama bu kadar iyi şeyler anlatamayacağım malesef. yani ilk yılki gibi değil

merhaba ben cvp yazmıştım ama internet gittiği için başlığa kaydolmamış.

eşimle 5 yıldır tanışıyoruz yaklaşık 2,5 yıldır evliyiz.eşim hiçbir zaman çizgisini aşmadı.hani derler ya erkekler evlenince değişir diye benim eşim hiç değişmedi.benim sevgimde ikiye katlandı şimdi onsuz olamıyorum.eşimi sorarsan daha evvel ki akşam sohbetini yaptık."aşkım bensiz naparım seninle yaşamak ölmek istiyorum dedi.bende"inşallah aşkım sana bieşy olmasın rabbim ömrümün yarısını sana versin dedim."tabi o ilgi sevgi göstermese ben böyle olur muydum.sanmam.çünkü hiçbir kadın olmaz.

biz kadınlar çok nariniz.ilgi görsek iki kat gösteririz.görmesek çabalarız ama karşılık görmeyiz kırılırız..

haaa biz ileri de çok mu iyi olacağız hayır belki değişicez ama şuna inanıyorum ben değişirim o değişmez.işte o yüzden çok seviyorum eşimi.güvenimi çok kazandı eşim.hep haklı çıktı.

yatarken bile "aşkım iyi ki varsın sen olmasan ben naparım "der.bende takılırım "bulursun birini evlenirsin "derim."asla aşkım sensizliğe dayanamam "der.bende "hıııı siz erkekler böyle der toprak kurumadan evlenirsiniz.işte o zaman ben öteki taraftan gelip ben geldiiimmm hani evlenmicektin yalancıııııı derim "derim :) böyle takılırız.

uzak kaldığımızda msjlar atar.güzel cümleler kullanır.bende can atarım "rabbim şu zaman geçsin de eşime kavuşayım "diye.

ben bunları Rabbime bir kere daha şükretmek için bi sebebim olduğunu bilerek yazıyorum.rabbimin bana en güzel hediyesi.rabbim nasip ederse bebişlerimiz olcak.

diyorum ki eşime "çocuklarımız olunca sana ilgim azalıcak eskisi gibi ilgi gösteremicem böyle rahat olamicaz " "banane banane bende istiyorum ama benim sevgim hepinize yeter ilgim azalmaz ben saana yardım ederim topunuzu çok seviyorum der.

tartışmalarımız olmuyor mu arada nadir de olsa oluyor.ben uzatsam o asla uzatmıyor.hiçbişey olmamış gibi konuşup yaklaşıyor.bende bozuntuya vermiyorum.hayata devam ediyoruz.tartışma evliliğin de tadı tuzu.

daha şimdi aşkımın kulağına damla damlattım kulağından rahatsız 1 haftadır ."aşkıım kıııı bana pamuk verir misin dedi"şimdi bu adam sevilmez miiiii ....

rabbimden herşeyin hayırlısı ....rabbim herkese mutluluk versin.

böyle aşklar var mı ya ya da böyle erkekler bende istiyorum böyle bi evlilik böyle olucağını bilsem hemen evlenirim ama yok yok benim niye böyle bi kibar biri olmuyo sevgilim yaözeniyorum imrendim resmen ne güzel

umarım hep böyle iyi olur ilişkiniz. ben 8 yıldır tanıyorum eşimi,5 senedir de evliyiz. çocuktan sonra değişti biraz,eskisi gibi değil. kızım 2.5 yaşında. son birkaç aydır da pek tanıyamaz oldum eşimi. öyle çok kötü bişey yok ama,asla eskisi gibi ilgilenmiyo,eskisi gibi değer vermiyo malesef..

selam bayanlar.. merek ediyorm ..evliliğin ilk zamanlarındaki heyecanı yaşıyormusunuz ve eşinizin heyacanını koruyor mu.. geçen yıllar evlilikten neler götürdü sevgi.. saygı.heyecan..sadakat..

ooo sen ne yaptın ya kanayan yarama parmak bastın resmen
7 yıl oldu ayın 26 sında 8 e giriyoruz, herşey tükenmesede tükenmek üzere

inanılır gibi değil kırkbin kere maşallah...

vay bee böyle erkeklerde mi var dünyada sizede kırkbin kere maşallah...

inşallah hep böyle devam eder
birde kaç yıllık evli olduğumuzu yazarsak daha iyi olur

sadece güzel ve uzun süreli evlilikleri olanlar,işin sırrını yazsın bence,,,

aslında az çok biliyoruz da genede yazın siz

inşallah.maşallah sizin baya tanışıklığınız var.belki de çocuktan dolayıdır.bende çünkü çocuklarımız olunca sevginin ilginin ikiye bölüneceğini düşünüyorum.ama eşim imkan vermiyor.evlendiğimizden beri ve öncesi hep güvenimi kazanmak için çabaladı ki biz bayanlar da dışarıdan duyduğumuz şeylerden dolayı güvensizliğimiz olur erkeklere karşı biraz daha temkinli yaklaşırız.şimdi diyorum keşke herşeyi zamana bıraksaydım.keşke bu kadar duygusal baskı yapmasaydım.paronayaklık gibi.çünkü şimdi her konu da her söylediği kelime de güveniyorum.zaten bi yanlış yapsa ortaya çıkar :)

o yüzden gençler kulaktan duyma ve dışarıdan şahit olduğu şeylerden dolayı erkeklere farklı bakıyor evliliklerinde hata yapıyor.ya aldatrısa ya eskisi gibi olmazsa gibi.ben bile o şüpheyle baktığımda "Allah korusun senden başkası mı allah canımı alsın diyor.kaderimde olmasın "diyor.

sizce eşinizin iş sorunu olabilir mi ? yada sizin ilgisiz olduğunuzu düşünüyor olabilir mi ?hiç konuştunuz mu?

çok özelimi paylaşmış olucam ama geçen kış ben çok rahatsızlandım ağır bir grip geçirdim..eşimin inanılmaz iş yoğunluğu vardı.bunalıma girdi hiç konuşamaz oldu.ama bana söyledi canım ben çok yorgunum yoğun bir döneme girdim.işte incitirsem suskun olursam kusura bakma.tamam canım yapabileceğim birşey var mı dedim
yok dedi .benim grip geçmedi.3.gün yemek bile yapamadım.neyse eşim çok üzüntüsünü belli etmez ama gözlerinden okunur herşey.eve geldi karşıladım.her zamanki gibi.bana sert çıkıştı sen daha iyileşmedin mi ne geçmez gripmiş diye.hiç cvp vermedim.çünkü cvp verecek halim yoktu.üstünü değiştirdi.yanıma geldi özür diledi affet beni dedi.çok yoğunluk yaşıyorum dedi.ama yoğunluk öyle böyle değil problem ,sorun vs.ben farkındayım.üç aylık bir süreç dile kolay.dokunuşları ,güzel tatlı sözleri bile yetmiyordu.benimle vakit geçirmesini de istiyordum.bende yalnızdım çünkü.

eşimle konuştum aşkım biz hayat arkadaşıyız sıkıntını paylaşman güzel ama bunalıma girdiğinde içine atma benimle paylaş dedim."anlatsam da iş ortamı anlamazsın ki dedi".olsun dedim anlamasam da anlat ben iyi bir dinleyiciyim."neyse ben anlamasam da anlattı dinledim yorum yaptım.ve bi bakmışım ki eşim hergün geliyor oturuyoruz balkonda çayımızı içiyoruz bana içini döküyor.eşimin o bunalımdan çıkmasını sağladım.belki de onu anlayamayacağım için paylaşmıyordu ama anlatınca ne kadar rahatladığını söyledi.halbuki işten geldiğinde hoşgeldin aşkım derim hoşbulduk der bana sarılır kokumu içine çeker.günün nasıldı derim.iyi yada kötü der.ama biz o memleketten gideene kadar da yaşadı o yoğunluğu ,sorunları.

diyeceğim şu acaba eşinizin bi sıkıntısı var da sizi de sıkmak istemiyor mu yada sizin anlamayacağınızı düşünüp paylaşmıyor mu? yada ilgisiz olduğunuzu mu düşünüyor?eşinizle bi konuşmayı deneseniz?çocuk olunca genelde ilgi azalır derler ama bende bütün tezler çürüdüğü için tam tersine çocuğun sevgiyi perçinleyeceğini düşünüyorum.bilemiyorum ama size göre ben daha yolun başındayım.ailenizde olanı en iyi siz bilirsiniz.

mesela ben hasta oldum eşim destekçim oldu iş göremez oldum iş yetmiyormuş gibi evde temizlik yaptı.hala da evi eşim temizler.ben sadece yemek yaparım toz alırım.rahatsızlığımdan dolayı.Allah razı olsun birgün bile of demedi.dün mesela "eve geldiğim de yarın bi temizlik yapayım" dedi.düşünür asla zor durumda bırakmaz ihmal etmez.

duygusaldır.ama bi ortamda da kendini dinlettirir.her işe yetişir.dokunuşu hassattır incitmeye kıyamaz.yaaa ben bu iki sayfada anlattığım adamı seviyorum o sırf o beni kazandığı için.güvenimi kazandığı için.

Rabbim sana da nasip etsin inşallah canım eşimle 5 yıldır tanışıyoruz 2,5 yıldır evliyiz.
işin sırrı ; doğru insanı bulmak ,saygı ,sevgi ,zaten saygı var ise sevgi oluyor güven oluyor sadakat oluyor.sonra da onsuz olamıyorsun.

Ilk günkü heyecan yok malesef ama olmasi icin cabaliyorum. Insaallah daha iyi günlere gideriz diye cok dualar ediyorum allahima. Evlendigimde 19 yasindaydim, 20 sinde anne oldum ve bebegim daha 5 aylikken iyi tedbir almadigimdan olsa yine hamile kalmistim ve bebegime kiyamadim. Onuda dunyaya getirdim. Ve iki yillik evliligimizde iki tane cocugumuz olmustu bile. Hep aldirmak istedim ikinci bebegimi ama kiyamadim. Iyikide gelmis annesiniz kuzusu. Cok seviyorum bebegimi. Esim bana duskundu, acligimi dusunur her daim yanimdaydi, ama cok cabuk disardaki sözlerden etkilenir.

Iki cocugunun olmasiyla bende yogun depresyonlu gunlere girdim ve icinden cikmak icin 3 sene cabaladim derken birde ne olsun, korundugum halede ucuncu cocuguma hamile kalmisim. Aldirmak isterken yine vazgectim ve onuda kucagima aldim. Evet kisa sure icinde uc evlat ve yeni bir evlilik. Allahim sukurler cok zor gunler gecirdim ama atlattim ve simdi butun var gucumle cocuklarima sariliyorum. Bir daha cocuk istemiyorumki tedbiride alindi. Allahim olmayanlara versin.

Güzel dersini, is nedense cogu zaman kadinda bitiyor. Buda beni korkutuyor ya. Bazen ayrilmak istiyorum ama su cevredeki insanlarin dusunceleri, bakis acilari ne bileyim bayagi bir dusunduruyor ve korkutuyor beni. Sonucta hep kadina yukleniliyor. Mutlu olan arkadaslar ne guzelde yazmislar, erkege yaklasim noktalarini. Keske hersey dediginiz gibi olsa. Esim icin yapmadigim kalmadi. Ama cogu zaman onu taniyamiyorum. Inanamiyorum o olduguna. Tanidigim insan bumuydu diyorum. Gorucu usulu derken kisa sure icinde evlendik.

Hasta deli dediler cevremdekiler her zaman sustum. Insan oglu cok acilar cekiyor bazen. Artik deliliktenmi cahilliktenmi, edepsizliktenmi, neden bilmiyorum. Ama suna kanaat getirdim ne kadar asilli asilsiz bilmem. Suclu benim. Kendim. Kadin olamamisimki esim bu kadar tatli ve sirin degil. Ne yapam, her kisilik bir olmuyormus. Esimi yonetemedim diyorum.

Allahim affetsin beni. Dogru yolu gostersin. Tek siginagim O'dur.

Icim daralip daralip duruyor. Ama ne care. Su anda varsa bir mucadelem su uc cocugum icin. Onlarin gulusu, mutlulugu temennim istegimdir. Yuce rabbim insaallah onlari hayirli ebeveyn olarak yetistirmemi nasip etsin. Annecikleri güc ve nese versinki annecikleri onlara daha iyi baksin kendi gözunden bile sakinsin korusun onlari. AMIN

rabbim evlatlarınızı size sizi de evlatlarııza bağışlasın inşallah.bi önceki yazım da da belirtmiştim.karakter huy çok önemli.bir erkek çizgisini aştı mı değişmesi kaçınılmaz.bence herşey kadında bitmiyor.kendinizi suçlamayın lütfen.
bence siz mükemmel bir insansınız ki rabbim size anneliği nasip etmiş sizde eşinize babalığa layık görmüşsünüz.
mesela benim eşim benim güvenimi kazanmasaydı bana o sevgiyle saygıyla yaklaşmasaydı ben bu kadar yakın olabilir miydim sanmam.
sonuçta biz daha kırılgan bi yapıya sahibiyiz ve mücadele ettikçe yıpranırız.

tek sığınağımız var o da rabbimiz .başka kimimiz var rabbimizden başka.yazınızdan okuduğum kadarıyla tüm samimiyetimle söylüyorum siz mükemmel bir eş ve annesiniz.

ben nişanlı olduğum halde heyecan yok artık..Sıradan biri gibi.. Ben her gördüğümde heyecanlanmak isterim ama olmuyor...

Sevmiyo muyum? Hayır seviyorumm..Ama heyecan yok işte...

ben esimle 7 yıl sevgılı olduk 3.5 yıldır evlıyız esım cok kıskanctıbız sevgılıyken onumu yaptın bunumu yaptın ömrumu curuttu ondan hıc vazgecmedım sabırla bekledım duzelmesını evlendık ılk yıl mahvoldum hergun ekşın kavga kıyamet zaten eşler ılk 6 ayı atlattımı veye bı seneyı zor bosanırlar 2.5 yıldır hersey duzeldı ben esımle ayrı oldugum zamanlar yanı 1-2 gun veya 1hafta annemlerde veya baska yerde oldugum zamanlarda kavustugumuzda ılk gunku tanıstıgım heyecanla ozlemle sarılıyorum esıme ozluyorum oda benı ama heyecan derken ne kasdettıgınıze baglı yoksa ınsan alısıyor bırbırıne ondan heyecanlanmıyor bence gunluk hayatın telası iş guc aksam yorgun gelen es ne heyecan yaratacakkı bızde ne bılım monotonlasıyor hayat zamnla
araya ayrılıklar gırdımı azbı zaman dılımıd e olsa veya kavgalardan sonra helede bız haklıysak rest cekıp dıger odaya gıtmıssek onn gelmesının bızden ozur dılemesının heyecanı bırlıktelık yasarken heyecan oyle seyler getıryorkı hayat bazen hata yaprız bazen guzel seyler ama heyecan yerıne bazen ınsan huzur ıstıyor mutluluk ıstıyor esım benı mutlu edıyor huzur verıyor her daım yanımdan ayrılmıyor fıkırlerıme destekoluyor hedıyeler alıyor bazen cogu konuda bana destek oluyor kısacası mutluyum heyecana gerek varmı sızce :98:

sabahın körü ne işin var burda be kadın diyebilirsiniz....
galiba kendi durumunu değerlendiremeyip. diğreleri naapıyo acaba benzer durumlarda diye çıkış yolu arıyo insan.
herhalde böyle bişey
3 yıllık evliyim öncesinde 1 yıllık birliktelikle başladı eşimle yaşamım.
4 yılın sonunda bi bakıyorum ben kimim o kim nerdeyiz falan diyorum.
çok dramatize etmiyim o kadar kötü şeyler değil yaşadıklarımız hatta ona göre küçük ve bizim büyüttüğümüz gereksiz konular,katılmıyor değilim hani.
ama yinede farklı herşey konuşamıyoruz artık sakin sakin.
onu deli ediyormuşum,genele her münakaşada onu suçluyomuşum.
bakayorum arkadaşların yazdığı güzel günlerden geçipte nasıl geldik bu duruma anlamıyorum.
adamın allahı var, sadık evden işe işten eve biri arkadaı falanda yok öle takıldığı nebileyim anlatsam bi sürü iyi huyları artıları var ama i çıkıntılıkta varki şuan bunları döşüyorum buraya.
netle arası olmayan böyle paylaşımları gereksiz bulan biriyim.
yaptığıma bakıyorum tuhafff.
neyse ya uzatmıyım her zaman bişeyler değişir er yada geç ama önmeli olan hazırlıklı ve az beklentide olmak
bebiş bekliyorum yeni değişimlere hazırım

kasımda 3 yılı doldurucaz.

evliliğim son 5 aydır mutlu değil bana göre, geçen akşam eşime patladım. o da "mutsuz olduğunu hiç anlamadım " dedi. oysa 5 aydır sürekli şikayet eden bir kadın formatındayım.
"zaten dedim sorun bu, sen derinliğini kaybettin, beni anlamayı bıraktın, problem bu"
1 yaşına yeni giren bir oğlum var. hamilelğim dahil eşim çok ilgili bir adamdı. romantik değil, ilgiliydi.
doğumdan sonra 6 ay ben lohusalık nedeniyle kendimi mutsuz hissettim. oğlum için değil, aman yanlış anlaşılmasın, o bu dünyada sahip olduğum en değerli hediye Allahtan, ama eşimle ve evliliğimle ilgili 6 ay hissettiklerimi önemsemiyorum çünkü lohusalıkta oluyor böyle şeyler.
fakat son 5 aydır eşimin ilgisiz, eskisi gibi derin düşünmeyen biri olduğunu görüyorum.
beni sevdiğini biliyorum ama ben onunla parası, pulu için değil, derinliği için evlendim. beni anlayan bir adam olduğu için. oysa son 5 aydır beni anlamıyor, şikayetlerimi kulak arkası yapıyor.
jestler bitti, birşeyler organize edeyim yok, hep ben akşam dışarı çıkmaları, tatilleri organize eden tarafım. çocuk olduktan sonra bile organizatör ruhumu kaybetmedim. başbaşa bir tatil bile ayarladım. ama eşim bir akşam sürpriz bir akşam yemeği bile organize etmedi.
ve ben artık farkettim ki yorulmuşum. hep ben evliliği monotonluktan kurtarmak için çabalayan taraf olmuşum. evde bebek doğduktan sonra bile, yavrum bana izin verdiği için, 2-3 kez mum ışığında yemek hazırlayıp karşıladım eşimi. kıyafetimle, makyajımla gayet kendine özen gösteren şekilde. doğumdan sonra dağılmadım, kendini bırakanlardan olmadım.
dolabına seni seviyorum, özledim yazan sürpriz kağıtlar koydum, bulunca bayıldı, bana kocaman sarıldı.
iyi hoşta, neden bunları yapması gereken hep ben oluyorum.
benim de şaşırtılmaya, şımartılmaya ihtiyacım yok mu acaba?????? çok var. ve bu hafta eşime dedim ki, ben artık bu evlililk için kılımı bile kıpırdatmayacağım. yoruldum, bende karşılık bekliyorum. bir gece jest yapıp , sürpriz bir eğlence, yemek vb. ayarladın mı, yok, tatilleri ben ayarladım sen ne yaptın, hiçbir şey, jestler hep benden. bitti artık.
çok şaşırdı, ama ben seni seviyorum diye saçmaladı. sevgi başka şey, bahsettiğim başka dedim.
haftasonu oldu bu tartışma, bakalım o bu evliliği, montonluktan kurtarmak için birşeyler yapacak mı ve yaparsa artık ben karşılık verecek miyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…