• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bayanlar gaz sorununu hakkında bakar mısınız?

Hani şu hastalıktan olur diyen gençler bir şey diyeyim mi?

O hastalıklardan sonra çizgi aşılıyor bence.

Hatta öyle bir noktaya geliniyor ki o geceleri hatırlayıp gaz çıkarılması için teşvik ediliyor, işlem sağlıklı gerçekleşince mutlu olunuyor.

Hani şu hastalıktan olur diyen gençler bir şey diyeyim mi?

O hastalıklardan sonra çizgi aşılıyor bence.

Hatta öyle bir noktaya geliniyor ki o geceleri hatırlayıp gaz çıkarılması için teşvik ediliyor, işlem sağlıklı gerçekleşince mutlu olunuyor.
onu da yasadim. hala cok agir bir tedavi goruyorum ama yine de yan yana otururken kalkip iceri gidebilecek haldeyken nisanlimin yaninda gaz cikarmiyorum. 🤷🏻‍♀️

hastalik surecinde yasandi diye bunun rutine binmesini normallestiremeyiz bence.

Biz o konuyu aştık alışınca sorun olmuyor. :D
Ben bekarken hep derdim ki Allahım ben çok gaz çıkaran bi kızım evlendiğimde gece adamın yanında nasıl yapcam çatlarım diye hep gaf yapardım.
Şimdi ise eşimle karşılıklı rahatlıyoruz :D :D İlk o başlattı baktım o yapıyor dedim ben niye lavabolara kaçıyorum ki yapmak için sal gitsin :D :D
Amaaan dünyada onca terbiyesizlik oluyor bir osuruk mu ağır geliyor insana, iki saniye sürmüyor. :D İnsan evinde rahat edemeyecekte nerede edecek. :)

Siz bence ona corap alin, ayaklarini sicak tutarsa ve yediklerine dikkat ederse durumun %90 ni cozulmus olur geriye kalan kismiyla ilgili ciddi sekilde konusun kirmadan sogursunuz bunu bilmesi lazim dikkat eder belki

ben çok şaşırdım yorumlara. birisi aile terbiyesinden bahsetmiş katılmıyorum ona. ben sıklıkla gaz sancısı yaşayan ve bağırsak rahatsızlıkları olan biriyim. genelde sessiz atarım. :) nişanlım da ilk başlarda çekiniyordu benden gaz çıkartırken. ben utanma dedim senin gazını her tarafını yerim içinde tutma hasta olursun dedim. arada gaz çıkartıyor hoşuma gidiyor sesi o derece. ben mi tuhafım anlamadım ki. evimizde de gaz çıkaramayacaksak evlenmeyelim evimiz olmasın.

yeri gelecek tuvaletini temizleyeceğim adamdan neden tiksineyim saygım falan kalmasın. her türlü severim öperim onu ben.

başkalarının yanında yapsak saygısızlık. ama kendi evimizde baş başayken de gaz çıkaramayacaksak evlenmeyeyim ben kalsın. gaz sancısını yaşayan bilir.
ya tamam bende rahatımdır o konuda ama yani gazı falan da yenmez. :D :D
bu biraz ileri boyutta olmuş yapma etme :D :D :D
Evlenince öyle her yeri yenmiyor bu heriflerin acı yerleri çıkıyor. :D

ya tamam bende rahatımdır o konuda ama yani gazı falan da yenmez. :KK70: :KK70:
bu biraz ileri boyutta olmuş yapma etme :KK70: :KK70: :KK70:
Evlenince öyle her yeri yenmiyor bu heriflerin acı yerleri çıkıyor. :KK70:
ya tabi ki de orada kinaye var.

ama arkadaşlar nedense gerçek algıladı.

kronik bağırsak rahatsızlığım var benim crohn hastasıyım arkadaşlar bakabilir, ayrıca arkadaşların zannettiği gibi ulu orta gaz çıkarmadığım hatta bu konularda çocukluğumdan beri utandığım için evimden başka tuvalete girememem dolayısıyla bu konudan çok çekiyorum ve insanın kendi evinde ve eşinin yanında gaz çıkarmasını normal karşılıyorum. işin özeti bu. daha fazla bu konuda konuşmak istemiyorum. osurukluya çıktı adım burada. :))))

onu da yasadim. hala cok agir bir tedavi goruyorum ama yine de yan yana otururken kalkip iceri gidebilecek haldeyken nisanlimin yaninda gaz cikarmiyorum. 🤷🏻‍♀️

hastalik surecinde yasandi diye bunun rutine binmesini normallestiremeyiz bence.
Allahım acil şifalar versin inşallah.

O ağır gecelerden ve gündüzlerden sonra gaz, dışkı, idrar, bilumum sıvılar çok dert olmuyor bizde.

Hele ki aile terbiyesi, kibarlık, saygı aklıma gelmez.

O ağır gecelerden ve gündüzlerden sonra gaz, dışkı, idrar, bilumum sıvılar çok dert olmuyor bizde.

tesekkurler. :)

hastalik surecinde dogrudur ama ben nedense kendimi toparladiktan sonra normale donmeyi tercih ederim. konu boyunca da soyledigim sey buydu zaten, hastalik aninda, insan kendini kontrol edemeyeceginde her sey olur. onemli olan bunun rutine binmemesi, belli seviyenin kaybedilmemesi. aile terbiyesini cok literal aliyor hanimlar genel olarak.

yine de herkes esiyle ne yapiyorsa yapsin tabi, forum oldugu icin rahat rahat gorus bildiriyoruz.

tesekkurler. :)

hastalik surecinde dogrudur ama ben nedense kendimi toparladiktan sonra normale donmeyi tercih ederim. konu boyunca da soyledigim sey buydu zaten, hastalik aninda, insan kendini kontrol edemeyeceginde her sey olur. onemli olan bunun rutine binmemesi, belli seviyenin kaybedilmemesi. aile terbiyesini cok literal aliyor hanimlar genel olarak.

yine de herkes esiyle ne yapiyorsa yapsin tabi, forum oldugu icin rahat rahat gorus bildiriyoruz.
Rica ediyorum.

Aynen öyle.

Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Ki aile terbiyesiyle hic alakasi yok kimsenin yaninda tabi ki yapmiyoruz esimin yaninda yapiyorum herkesin saygi anlayışı dinamiği farkli sen oyle biriyle sevisemezsin ben butün vucut sıvilariyla hasır nesir olduğum adamdan rahatsız olmam bu konu niye bu kadar uzadi anlamadim zaten

Benim de içtiğim bir ilaç gaz sancısına sebep oluyor. Eskiden beri olan bir durum değil, son yıllarda oluştu. Çıkan gaz zaten söylenenlere göre kokusuz. Bazen hava yutmuşum gibi midemde oluyor. Ben bu durum başıma gelene dek neredeyse hiç geğirmedim siz düşünün. Ağızdan kaçırdığım neredeyse hiç olmuyor. Ama bazı durumlarda tuvalete gidip geğiriyorum. Alt taraftan ise yalan yok bir obje için eğildiğimde vs gaz kaçabiliyor. Evli değilim ama eski sevgilim hiç rahatsız olmamıştı. Aksine sancı tuttuğunda karnımı ovmuşluğu vardır. Elimde olan bir durum değil, o ilacı içmem lazım. Eşinizin durumu böyle bir şey ise biraz anlamaya çalışın.

Yok gayet sağlıklı bir insansa ve rahatça tutup tuvalette yapabileceği halde yanınızda yapıyorsa sıkıntı vardır. Sonuçta rahatsız olduğunuzu söylemişsiniz.

Ki aile terbiyesiyle hic alakasi yok kimsenin yaninda tabi ki yapmiyoruz esimin yaninda yapiyorum herkesin saygi anlayışı dinamiği farkli sen oyle biriyle sevisemezsin ben butün vucut sıvilariyla hasır nesir olduğum adamdan rahatsız olmam bu konu niye bu kadar uzadi anlamadim zaten
bibi karisi rahatsiz oldugu halde zart zurt durumunda olan adam sence aile terbiyesi almis midir 😂 gercekten mesajlarimi donup tekrar okudum, ben konudaki adamin uyarilmasina ragmen yuzsuz yuzsuz bunu yapmasina terbiyesiz diyorum, kocasinin yaninda gaz cikaran herkes alinmis. size demiyorum ki, yaninizdakiler rahatsiz olmuyorsa evinizde istediginizi yapin ayol bana ne. 🤷🏻‍♀️

Back
X