• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bayanlar öncelikle bi bakar mısınız?

Muhatabin benim ben cevap vereyim. İkinci çocuğum aylık iğne kullanırken oldu. Biliyorsunuz ki bu tarz korunma yöntemleri yüzde yüz korumuyor. Bana denk gelmez o ihtimal diyorsun ama geliyor işte. Ama çocuğum olacak diye kahrolmuyorum. Öyle veya böyle bu benim çocuğum onu seviyorum bekliyorum ve en düzgün şekilde yetiştirmek için elimden geleni yapicam.
Diger soruna gelince. Evet kızıyorum. Zaman zaman isyan ediyorum. Ben daha önce de yazdım depresyon tedavisi de gördüm. Hani zaman zaman her şeyi bi kenara bırakıyoruzya. Elini ayağını yikamadan temizliğini yapmadan da yatağa sokmuyorum yani. Diyeceksin ki konuyu niye açtın o zaman. Forumda o kadar şey okudum bi an yazayım dedim. İyi ki de yazmışım. Hayatımı savunayim derken aslında şimdiye kadar bosnmayip iyi bi şeyler de yaptığımı farkettim. Mesela şimdi aklıma geliyor. Bu adam gazete bile okumazken evlendikten sonra ilk defa bi kitabı baştan sona okudu. Ve ara sıra benim kitaplarıma da göz atıyor :) bence olur bu iş. Düzelir bu adam.

Ben de hep yazmışımdır forumda en güvenilir denilen yöntemle hamile kaldım ki belki de korunma konusunda tanıyabileceğiniz en takıntılı insanımdır. O konuda yorum yapmamıştım zaten.

Hayatımızı beklentilerimiz şekillendiriyor işte, ben kimseyi eğitmek için evlenmedim, inanın çabalamazdım. Ya da benim zorumla temizliğine dikkat edecek erkeği istemezdim açıkçası, içim almazdı. Ama siz bunu kendinize görev edinmiş ve sonucunda mutlu olacağınıza inanıyorsanız deneyin elbette. İyi - kötü seçimlerimizin sonucunu yaşıyoruz hepimiz. Belki sizin seçiminizin sonu büyük mutluluktur. Umarım öyledir :)

Okadar bilginiz olduguna gore siz o evde yasiyorsunuz galiba :KK57::stop:

Bazıları gerçekten şanslıdır.
İster ve anında ulaşır.
Çok çabalamadan,çekmeden, engeller görmeden kavuşur.
İyi bir ailesi vardır.
Güzel bir mesleği vardır.
Kocanın da güzelini bulur kendine göre.

Pek sorun görmediği için sorunlara, sabır kelimesine uzaktır.
Tuhaf gelir ona.. Nasıl çekiyor yaa diye düşünür.
Onu da benzerini çekenler anlar işte herkes anlayamaz.

Bazıları da elde ettiği her şeyi çile ile elde eder.
Gidişi zor olan yoldan dönmek de zor gelir.
Yanında destek olacak ailesi ve iyi bir mesleği yoktur.
O da kendi imkanlarında mutlu olmak için kendince çözümler üretir ayrılmaktan başka.

Ne yapsın?

Aslında herkes huzura, mutluluğa imkanı olsa en kolay yoldan, bir çırpıda ulaşmak ister.

Ama diğerleri kadar şanslı değildir.

İşte bu nedenle;

Kimi 'amannnn üç günlük dünyayı herif küçük küçük değişsin, düzelsin diye mi geçircem yürüsün gitsin' der tekmeyi koyar. Kimi de üç günlük dünyadaki üç kuruşluk yaşamımı nasıl beş kuruşluk hale getirebilirim, bu adamı ne kadar düzeltsem kardır diyerek kolları sıvar.

Allah herkese güzel yazılar nasip etsin.
Zorlukları yenecek gücü, sabrı versin. Amin..

Allah annesine babasına büyük sabır versin :( şimdi benim de içim acıdı. İnsanin aklına direkt kendi çocuğu geliyor. Ben bi kere rüyamda kaybettim günlerce etkisini üzerimden atamadım. Gördüm fotoğraftaki senin çocuğunsa karpuz kıyafetli maşallah çok tatlı :)
Burdan bir arkadaşın 1.5 yaşındaki bebeği camdan düşüp vefat etmiş benimde o yaşlarda çocuğum var bir hoş oldum yatamıyorum ruhuma bir darlık çöktü

Bazıları gerçekten şanslıdır.
İster ve anında ulaşır.
Çok çabalamadan,çekmeden, engeller görmeden kavuşur.
İyi bir ailesi vardır.
Güzel bir mesleği vardır.
Kocanın da güzelini bulur kendine göre.

Pek sorun görmediği için sorunlara, sabır kelimesine uzaktır.
Tuhaf gelir ona.. Nasıl çekiyor yaa diye düşünür.
Onu da benzerini çekenler anlar işte herkes anlayamaz.

Bazıları da elde ettiği her şeyi çile ile elde eder.
Gidişi zor olan yoldan dönmek de zor gelir.
Yanında destek olacak ailesi ve iyi bir mesleği yoktur.
O da kendi imkanlarında mutlu olmak için kendince çözümler üretir ayrılmaktan başka.

Ne yapsın?

Aslında herkes huzura, mutluluğa imkanı olsa en kolay yoldan, bir çırpıda ulaşmak ister.

Ama diğerleri kadar şanslı değildir.

İşte bu nedenle;

Kimi 'amannnn üç günlük dünyayı herif küçük küçük değişsin, düzelsin diye mi geçircem yürüsün gitsin' der tekmeyi koyar. Kimi de üç günlük dünyadaki üç kuruşluk yaşamımı nasıl beş kuruşluk hale getirebilirim, bu adamı ne kadar düzeltsem kardır diyerek kolları sıvar.

Allah herkese güzel yazılar nasip etsin.
Zorlukları yenecek gücü, sabrı versin. Amin..
Eline sağlık. Çok güzel ifade etmişsin

Allah annesine babasına büyük sabır versin :KK43: şimdi benim de içim acıdı. İnsanin aklına direkt kendi çocuğu geliyor. Ben bi kere rüyamda kaybettim günlerce etkisini üzerimden atamadım. Gördüm fotoğraftaki senin çocuğunsa karpuz kıyafetli maşallah çok tatlı :)

Evet benim oğlum Allah bağışlarsa :KK200:

Allah koca elti görümce kv kp ile sınasın yaa evlatla değil valla bir hoşum sabah beri

Evet benim oğlum Allah bağışlarsa :KK200:

Allah koca elti görümce kv kp ile sınasın yaa evlatla değil valla bir hoşum sabah beri
Aynen öyle. Bu aralar haber falan izleyemiyorum. Sırf şehit annelerina babalarına kıyamadığımdan. Ne hayallerle dünyaya getirdiğin hevesle büyüttüğün çocuğun bi anda gidiveriyor. Dayanılacak acı değil. Küçük olsun büyük olsun. Her akımla geldikçe öyle dua ediyorum. Sadece beni bizi değil hiç bir anneyi evlat acısıyla sinama Allahim diye...

iyiki söyledin kızın destegi olsa zaten bosanır belkide bosanmak istemiyor ama cözüm arıyor psikolog destegi yazıcagınıza bosan diyosun ne güzel bi tavsiye

Eşine vakit ayırmayan,kaşıntı manyağı ile boşansın. .
Şahsi fikrim. .
Limoncu sana sormadan fikrimi yazabilir miyim. .
:KK14:

Şimdi benim bir arkadaşım var. Ama arkadaşım hani yani :P bu arkadaşımın da bir problemi var. Tabi ki problem deyince aklımıza ilk önce kimi getiriyoruz? Elbette ki erkek milletini. Bu arkadaşim da evli. Bi çocuğu var bir de hamile. Ama kocası, ben odun diyeyim siz ne derseniz artık. Yahu bir insan evlendiği günden beri hiç mi yontulmaz. Adam çocukla hiç ilgilenmez. İş yoğun diye sürekli kendine vakit ayırmak ister. 5 yılda bir kere bile gelin sizde sıkıldınız bi dolaşalım demez. Hadi bunlari geç. Arada hafif de olsa şiddet... Bu arkadaşim aslında öyle pasif bir insan değil ama destekleyeni yok. Onu da geçtim. Ağzından hiç kötü kelime çıkmaz arkadaşımin ama kocası her tartışma da yada sorunda hakaret eder... Kaşınma huyu vardır adamın mesela. Bi süre sonra gerçekten itici oluyor. Ya da eli sürekli bi yerlerinde (!) kaşınır durur. Asla giydiğine özen göstermez. Pijamayi da ta boğazına kadar çeker oturur. Kilo aldıkça alır... Daha da alır... Aşırı hızlı yemek yediği için nezakete dikkat etmez. Kendi kirli atletini bile sepete atmaz çoğu zaman. Dağınık, pasaklı ve huysuzdur. Sonra neden isteksizsin der.. Var mı ya böyle arkadaşım gibi olan başka? Napiyorsunuz siz peki?
Okudukça midem bulandı:) o nasıl bir adamdır ya film karakteri gibi:)

Beni tanıman lazım ama arkadaş olamayacağımıza göre...

Yorum sana değildi, cevabını da muhatabı versin ki cevaplık birşey de yok, yani senin çocuğa bakış açın kedi bakmak kuş bakmak gibi, bana çok çok ters, kocam huysuz ee hadi çocuk yapayım, çocuğa anne olarak ne kadar iyi davranırsan davran çocuk evdeki huzursuzluğu hissetmicek mi, ya da senin bize burda sunduğun adam rol model olmayacak mı, agresif değilim burda agresif oluyorum
Arkadas gerekli cevabi yazmis sana onun soylediklerine aynen katiliyorum.Senin de bir derdin var ki biraz agresif davraniyorsun.Bencilligimden cocuk dusunmuyorum.Bunu bu sekilde yorumlaman cok yanlis.Yaptigin yorumlar bosanin gitsin dercesine ama unutma ki evlilik kurtarilabilir.Her evlilikte siddet olur gecimsizlik vs.sorunlar olur onemli olan dik durabilmek ! Guclu olmak ! Sizin dediginiz gibi olsaydi evli insan kalmazdi.

Arkadas gerekli cevabi yazmis sana onun soylediklerine aynen katiliyorum.Senin de bir derdin var ki biraz agresif davraniyorsun.Bencilligimden cocuk dusunmuyorum.Bunu bu sekilde yorumlaman cok yanlis.Yaptigin yorumlar bosanin gitsin dercesine ama unutma ki evlilik kurtarilabilir.Her evlilikte siddet olur gecimsizlik vs.sorunlar olur onemli olan dik durabilmek ! Guclu olmak ! Sizin dediginiz gibi olsaydi evli insan kalmazdi.

Yaw ne derdim olacak tövbe tövbe iyi ne diyim inşallah çocuğun olunca evliliğin düzelir

Sana boşan yazmadım ayrıca, korkma yani, dediğimi anlamamışsın bile, dediğim şu: önce evliliğini bir yoluna koy sonra çocuk düşün, çocuğa evliliği düzeltme sorumluluğunu yükleme, evlilik 2 kişi arasında

Burda 5 dk gezmen yeterli bebekten sonra eşlerin nasıl değiştiğini anlaman için

Sana boşan yazmadım ayrıca, korkma yani, dediğimi anlamamışsın bile, dediğim şu: önce evliliğini bir yoluna koy sonra çocuk düşün, çocuğa evliliği düzeltme sorumluluğunu yükleme, evlilik 2 kişi arasında

Burda 5 dk gezmen yeterli bebekten sonra eşlerin nasıl değiştiğini anlaman için
Ne diyim sende haklisin

kumanda küçük pek işine yaramıyor. :KK70:
Ben bi de bu şöyle düşünüyorum ya da kendimi avutuyorum diyeyim. Bu adamdan olunca çocuk, sadece onun olmuyor. Hatta ona hiç bir faydası olmuyor :) ben oğlumla gayet mutluyum :) oyun oynuyoruz parka gidiyoruz eğleniyoruz.. Hastaydim bi sabah kahvaltı hazırlamaya çalışmış bana çubuk krakerle :) çocuk ve babasını aynı keseye koyamıyorum. Onlar da fırat buldukça güreşiyolar falan ben biraz da konuyu diğer okuduğum konulardan esinlenerek açtım.

Farkindamisin, esin ile yapman gereken seyler oglun ile yapiyorsun. Bu hic normal birsey degil. Normal bir psikoloji degil. Su an o cocugun evlilik üzerine fikirleri cok yalnistir. Üstelik simdi yaptigi herseyi sana sirin ve tatli gelebilir fakat büyüdügünde babasi gibi olmasi ihtimali cok büyük, cünkü evlilikten aldigi örnek babasidir. Yani yarin birgün esine, hatta sana siddet uygulayabilir.

Bunun üzerine artik cocugu, es yerine konuldugu icin yarin birgün o evlendiginde buna kabullenemezsin. Burda cok konusu olan kiskanc kv'de olursun.

Gerce, oglunun psikolojisini düsünseydin, ikinci bir masum yavruyu bu ayni psikolojiye maruz birakmazdin. Yani bosa konustugumun farkindayim fakat yine kendimi tutamadim :KK14:

Back
X