- 13 Eylül 2014
- 1.320
- 2.521
- 138
Muhatabin benim ben cevap vereyim. İkinci çocuğum aylık iğne kullanırken oldu. Biliyorsunuz ki bu tarz korunma yöntemleri yüzde yüz korumuyor. Bana denk gelmez o ihtimal diyorsun ama geliyor işte. Ama çocuğum olacak diye kahrolmuyorum. Öyle veya böyle bu benim çocuğum onu seviyorum bekliyorum ve en düzgün şekilde yetiştirmek için elimden geleni yapicam.
Diger soruna gelince. Evet kızıyorum. Zaman zaman isyan ediyorum. Ben daha önce de yazdım depresyon tedavisi de gördüm. Hani zaman zaman her şeyi bi kenara bırakıyoruzya. Elini ayağını yikamadan temizliğini yapmadan da yatağa sokmuyorum yani. Diyeceksin ki konuyu niye açtın o zaman. Forumda o kadar şey okudum bi an yazayım dedim. İyi ki de yazmışım. Hayatımı savunayim derken aslında şimdiye kadar bosnmayip iyi bi şeyler de yaptığımı farkettim. Mesela şimdi aklıma geliyor. Bu adam gazete bile okumazken evlendikten sonra ilk defa bi kitabı baştan sona okudu. Ve ara sıra benim kitaplarıma da göz atıyor :) bence olur bu iş. Düzelir bu adam.
Ben de hep yazmışımdır forumda en güvenilir denilen yöntemle hamile kaldım ki belki de korunma konusunda tanıyabileceğiniz en takıntılı insanımdır. O konuda yorum yapmamıştım zaten.
Hayatımızı beklentilerimiz şekillendiriyor işte, ben kimseyi eğitmek için evlenmedim, inanın çabalamazdım. Ya da benim zorumla temizliğine dikkat edecek erkeği istemezdim açıkçası, içim almazdı. Ama siz bunu kendinize görev edinmiş ve sonucunda mutlu olacağınıza inanıyorsanız deneyin elbette. İyi - kötü seçimlerimizin sonucunu yaşıyoruz hepimiz. Belki sizin seçiminizin sonu büyük mutluluktur. Umarım öyledir :)