• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bayanlar öncelikle bi bakar mısınız?

91ankaraa

Hey there! I am using KK
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
879
941
53
Şimdi benim bir arkadaşım var. Ama arkadaşım hani yani :P bu arkadaşımın da bir problemi var. Tabi ki problem deyince aklımıza ilk önce kimi getiriyoruz? Elbette ki erkek milletini. Bu arkadaşim da evli. Bi çocuğu var bir de hamile. Ama kocası, ben odun diyeyim siz ne derseniz artık. Yahu bir insan evlendiği günden beri hiç mi yontulmaz. Adam çocukla hiç ilgilenmez. İş yoğun diye sürekli kendine vakit ayırmak ister. 5 yılda bir kere bile gelin sizde sıkıldınız bi dolaşalım demez. Hadi bunlari geç. Arada hafif de olsa şiddet... Bu arkadaşim aslında öyle pasif bir insan değil ama destekleyeni yok. Onu da geçtim. Ağzından hiç kötü kelime çıkmaz arkadaşımin ama kocası her tartışma da yada sorunda hakaret eder... Kaşınma huyu vardır adamın mesela. Bi süre sonra gerçekten itici oluyor. Ya da eli sürekli bi yerlerinde (!) kaşınır durur. Asla giydiğine özen göstermez. Pijamayi da ta boğazına kadar çeker oturur. Kilo aldıkça alır... Daha da alır... Aşırı hızlı yemek yediği için nezakete dikkat etmez. Kendi kirli atletini bile sepete atmaz çoğu zaman. Dağınık, pasaklı ve huysuzdur. Sonra neden isteksizsin der.. Var mı ya böyle arkadaşım gibi olan başka? Napiyorsunuz siz peki?

Evli değilim ama baktım. Bakmaz olaydım!

Nedense gözüme şiddet lafı takıldı, şiddetin arada biri mi olur ya? Ne demek bu ya ne kadar basite indirgiyorsunuz? Sonra hakaret etmek nedir? Nasıl evli kalıyor böyle birisiyle ya? Göbeğini ve afedersiniz şeyini(!) kaşıyan kısmını en son olarak kattım hesaba. Böyle birisi ile hala evli mi gerçekten? Pasif kadın gördükçe deliriyorum ya!!!

Şiddet basite alınır mı hiç. Hatta ailemi de haberdar ettim.. Hani bazen kabullenmek tasvip etmek olmuyor. Sonra defalarca özürler bi daha olmayacaklar falan... Ne yazık ki sen haklısın diyen bir ailem yok.

Evli değilim ama baktım. Bakmaz olaydım!

Nedense gözüme şiddet lafı takıldı, şiddetin arada biri mi olur ya? Ne demek bu ya ne kadar basite indirgiyorsunuz? Sonra hakaret etmek nedir? Nasıl evli kalıyor böyle birisiyle ya? Göbeğini ve afedersiniz şeyini(!) kaşıyan kısmını en son olarak kattım hesaba. Böyle birisi ile hala evli mi gerçekten? Pasif kadın gördükçe deliriyorum ya!!!

Canım o arkadaş sensin heralde ne bu ergen ergen arkadaş diye bahsetmeler diyelimki gerçekten ARKADAŞIN O KİŞİ DERDİ SANAMI DÜŞTÜ BIRAK KADIN HALİNDEN MEMNUN Kİ ÇOCUK YAPMIŞ HEY ALLAH YA GECE GECE

Şiddet basite alınır mı hiç. Hatta ailemi de haberdar ettim.. Hani bazen kabullenmek tasvip etmek olmuyor. Sonra defalarca özürler bi daha olmayacaklar falan... Ne yazık ki sen haklısın diyen bir ailem yok.

Ya senmişsin şimdi anladım..
Bir de hamilesin ya nasıl vuruyor sana? Nasıl hakaret ediyor ya? Hamile halinle şu yaşadıklarına bak! Allah ailene akıl fikir versin kızlarını böyle bir hanzo ile başbaşa bırakmaya devam ettikleri için gerçekten ailene Allah merhamet versin! Bir de hamilesin! Elleri kırılsın ya öyle koca olmaz olsun!

Back
X