• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bayanlar öncelikle bi bakar mısınız?

Ya senmişsin şimdi anladım..
Bir de hamilesin ya nasıl vuruyor sana? Nasıl hakaret ediyor ya? Hamile halinle şu yaşadıklarına bak! Allah ailene akıl fikir versin kızlarını böyle bir hanzo ile başbaşa bırakmaya devam ettikleri için gerçekten ailene Allah merhamet versin! Bir de hamilesin! Elleri kırılsın ya öyle koca olmaz olsun!
allah bu adamdan tez zamanda seni kurtarsın

Öyle bir anlattın ki gözümde canlandı resmen.
Ay yoksa kumanda ile mi kaşınıyor:KK1:?

Bu adama 2. çocuk lazım değil ama be güzelim.
Düzeltmeden yapmasan iyiydi:KK14:

Ne tarafını düzelteceksin o da ayrı mesele.
Allah yardım etsin. Amin..

İkinci minik planlı değil zaten... Ama onlar da olmasa nasıl olur ki?

Bir de ikinci mi?????? :KK57: Şaka gibisiniz! Bu adama 2.çocuk yapılır mı konu sahibi? Çocuklarını böyle ortamda nasıl sağlıklı büyütüyorsun? Evde resmen bir dağ ayısı var hiç kusura bakma! Kadına el kaldıran adama adam demem ben!

Hamileyken değil. Öncesinde. Tabi o zaman bile haklı değil ama en azından bu durumda yapmaz.

Açık açık ben artık seni beğenmiyorum desen ne yapar acaba? Belki utanır da kendine gelir diye dedim bir umut

Öyle bir anlattın ki gözümde canlandı resmen.
Ay yoksa kumanda ile mi kaşınıyor:KK1:?

Bu adama 2. çocuk lazım değil ama be güzelim.
Düzeltmeden yapmasan iyiydi:KK14:

Ne tarafını düzelteceksin o da ayrı mesele.
Allah yardım etsin. Amin..
kumanda küçük pek işine yaramıyor. :D
Ben bi de bu şöyle düşünüyorum ya da kendimi avutuyorum diyeyim. Bu adamdan olunca çocuk, sadece onun olmuyor. Hatta ona hiç bir faydası olmuyor :) ben oğlumla gayet mutluyum :) oyun oynuyoruz parka gidiyoruz eğleniyoruz.. Hastaydim bi sabah kahvaltı hazırlamaya çalışmış bana çubuk krakerle :) çocuk ve babasını aynı keseye koyamıyorum. Onlar da fırat buldukça güreşiyolar falan ben biraz da konuyu diğer okuduğum konulardan esinlenerek açtım.

yazdıklarınızı okuyunca böyle evi sanki otel gibi kullanan, evlilikten bihaber öylesine evde takılan biri canlandı gözümde.benim eşimin de hızlı yeme huyu vardı ama bıraktı çok şükür.sizin ikinci çocuk varmış bide demek ki uzun zamandır evlisiniz bu zamana kadar değişmemişse, bu kötü huylarından hiçbirini bırakmamışsa bu zamandan sonra biraz zor değişir, hatta korkarım ki değişmez

kumanda küçük pek işine yaramıyor. :KK70:
Ben bi de bu şöyle düşünüyorum ya da kendimi avutuyorum diyeyim. Bu adamdan olunca çocuk, sadece onun olmuyor. Hatta ona hiç bir faydası olmuyor :) ben oğlumla gayet mutluyum :) oyun oynuyoruz parka gidiyoruz eğleniyoruz.. Hastaydim bi sabah kahvaltı hazırlamaya çalışmış bana çubuk krakerle :) çocuk ve babasını aynı keseye koyamıyorum. Onlar da fırat buldukça güreşiyolar falan ben biraz da konuyu diğer okuduğum konulardan esinlenerek açtım.

O çubuk krakerle kahvaltı hazırlayan parmaklarını yerim ben onun :)
Ya çocuk tabi ki sana güzel de oldu da şiddete, odunluklara dayanamaz oldun.
Boşanma durumunda 2. çocuk zor gelir o açıdan yapmasaydın canım.

Yoksa odun, modun, malzeme bu.
Böyle olmasa iyiydi ama boşanmayı da düşünmüyorum diyorsan sorun yok tabi..

Allah kolaylıklar versin..

Dedim ki ; bak sen bunu bunu dışarıda yapıyo musun? Yapmiyosun. Ama ben dışarıda ki bi insandan daha kıymetli olmam lazım. Bana itici görünmeye çalışma. Bi engelin yok fırsatın çok azıcık zayıfla. Sinir konusunda biraz destek alalım istersen doktordan. bi kendimize gelelim şöyle olsun böyle olsun falan filan. Haklısın dedi ve o kadar :)

Bir de biliyorum ki bi çok kişi daha sert cümleler kurarak naptın sen çekilir mi bu gibi cümleler kurabilir :) 5 sene önce bende aynı şeyleri söylüyordum. Aslına bakarsanız okumuş tahsilli görgülü bilgili biriyim ama hayatın bazı dönemlerini belki de yönetmeye imkan bulamıyoruz. Sakın sizde "asla" cümleleri kurmayın :) mutlaka bi şekilde karşınıza çıkıyor..

Dedim ki ; bak sen bunu bunu dışarıda yapıyo musun? Yapmiyosun. Ama ben dışarıda ki bi insandan daha kıymetli olmam lazım. Bana itici görünmeye çalışma. Bi engelin yok fırsatın çok azıcık zayıfla. Sinir konusunda biraz destek alalım istersen doktordan. bi kendimize gelelim şöyle olsun böyle olsun falan filan. Haklısın dedi ve o kadar :)

Yav he he demiş resmen. Benim teyzemin kızı tiksiniyordu eşinden. Kilosundan, ağız şapırtısından falan. O da sinirli uyuz bir adamdı. Oğluyla arası rezalettir hala düşman gibi. Teyzem dedi ki bunu rezil edeceğiz başka oluru yok. Ondan sonra kim görse çok kilo almışsın, bu ne hal, hayırdır bir hastalığın mı var diye diye bezdirdi. Millete de atarlanamadı tabi evdeki gibi. Sonra bir hırs yaptı 20 Kilo verdi, güzel yorumlar alınca ruhu da güzelleşti sanki adamın. Daha hoşsohbet bir adam oldu.

Yav he he demiş resmen. Benim teyzemin kızı tiksiniyordu eşinden. Kilosundan, ağız şapırtısından falan. O da sinirli uyuz bir adamdı. Oğluyla arası rezalettir hala düşman gibi. Teyzem dedi ki bunu rezil edeceğiz başka oluru yok. Ondan sonra kim görse çok kilo almışsın, bu ne hal, hayırdır bir hastalığın mı var diye diye bezdirdi. Millete de atarlanamadı tabi evdeki gibi. Sonra bir hırs yaptı 20 Kilo verdi, güzel yorumlar alınca ruhu da güzelleşti sanki adamın. Daha hoşsohbet bir adam oldu.
Heh işte bende bunları öğrenmek için açtım konuyu :) birinde ise yaramış belki bi daha yarar belli mi olur. Ben örgütlerim herkesi. Bi 20 de biz versek süper olur :)

Heh işte bende bunları öğrenmek için açtım konuyu :) birinde ise yaramış belki bi daha yarar belli mi olur. Ben örgütlerim herkesi. Bi 20 de biz versek süper olur :)

Yani ama öyle gülerek, birbirinize bakarak değil. Baya böyle doğal şekilde. Genellikle teyzemin kızı yokken de denirdi mesela o zaman bağlantı pek kuramadım. Kilo verince daha iyi giyinmeye başladı, hadi sahile akşam yürüyüşüne sağlık falan öyle aile aktivitesi bile oldu yani.

Ağız şapırtısı için de hep beraber yemek yeniyorsa mesela, ailenin bir büyüğü küçük kuzenime (adamın kızı oluyor) derdi ki kızım ağzını şağlatmadan ye ayıp. Kız da bilirdi tabi ne olduğunu ben yapmıyorum dedecim falan diyince adam üstüne alınırdı dikkat ederdi. Ben bile nasibimi aldım kızım ağız şapırdatma diye ahahahha. Ay aşk olsun enişte en sevmediğim şey, yanlışlıkla olduysa afedersiniz falan dedim. Evde tam olarak halini bilmem ama en azından dışarıda dikkat etmeye başlamıştı. O bile yetti bizimkine :)

Yani ama öyle gülerek, birbirinize bakarak değil. Baya böyle doğal şekilde. Genellikle teyzemin kızı yokken de denirdi mesela o zaman bağlantı pek kuramadım. Kilo verince daha iyi giyinmeye başladı, hadi sahile akşam yürüyüşüne sağlık falan öyle aile aktivitesi bile oldu yani.
Yok yok çaktırmam hiç.

Cevresindekileri dinleyecek biriyse ne guzel, ise yarar kesin, ama bu tiplerin kimseyi takmayanlari da var, kim ne derse desin umurlarinda olmaz, iste o zaman sana kalmis, ya bu deveyi guducen ya bu diyardan gidicen

Bekarken de böyle miydi eşiniz? Artık onu beğenmediğinizi falan dile getirseniz? acaba gaza gelip kendine çeki düzen verecek bir yapısı var mı.. :KK14: Gerçekten kötü bir durum :KK43:

Neyseki evliyimde konuya bakabildim :KK14: adam bu kadar odun ama 2 çocuk yapmaktan geri kallmamış arkadaşınız
agziniza saglik............ su kadinlar neden yumurta makinesi gibi. bazi kadinlar yani. ben 1.5 senelik evliyim hala cocuk istemiyorum cunku esimle tam olarak duzeltemedigimiz anlasmazliklarimiz varm bir hayat getirmek dunyaya ne kolay...bazilari icin...pes

Back
X