• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bayanlar öncelikle bi bakar mısınız?

Onlar başta geliyo zaten. O konularda sıkıntı yaşamıyorum çocuğumla. Hatta kaydırakta önce kaymasına izin veren çocuğa teşekkür etmesi beni çok gururlandıriyor.
Tek başına verdiğin bu öğütler ise yarar umarım, kaşınma elini cinsel organına götürmeme yavaş ve kibar yemek yemeyi de eğitime ekle

Aslında benim bu tarz konularda merak ettiğim tek bir şey oluyor. Konunuz vesilesiyle sormak istedim.
Bir kadın bu kadar şikayet ettiği ve olumsuz duygular hissettiği biri ile nasıl aynı yatağa girebilir? Çocuk yapabilir? O yazdığınız maddelerden kaşınma olayı bile benim tiksinmem için yeterli bir sebep.
Bu yüzden sorununuzun sürekli olmadığını düşünüyorum ben. Yoksa hadi ilk çocuk bir şekilde oldu, ikinci nasıl olur bu şartlarda?

Şimdi benim bir arkadaşım var. Ama arkadaşım hani yani :p bu arkadaşımın da bir problemi var. Tabi ki problem deyince aklımıza ilk önce kimi getiriyoruz? Elbette ki erkek milletini. Bu arkadaşim da evli. Bi çocuğu var bir de hamile. Ama kocası, ben odun diyeyim siz ne derseniz artık. Yahu bir insan evlendiği günden beri hiç mi yontulmaz. Adam çocukla hiç ilgilenmez. İş yoğun diye sürekli kendine vakit ayırmak ister. 5 yılda bir kere bile gelin sizde sıkıldınız bi dolaşalım demez. Hadi bunlari geç. Arada hafif de olsa şiddet... Bu arkadaşim aslında öyle pasif bir insan değil ama destekleyeni yok. Onu da geçtim. Ağzından hiç kötü kelime çıkmaz arkadaşımin ama kocası her tartışma da yada sorunda hakaret eder... Kaşınma huyu vardır adamın mesela. Bi süre sonra gerçekten itici oluyor. Ya da eli sürekli bi yerlerinde (!) kaşınır durur. Asla giydiğine özen göstermez. Pijamayi da ta boğazına kadar çeker oturur. Kilo aldıkça alır... Daha da alır... Aşırı hızlı yemek yediği için nezakete dikkat etmez. Kendi kirli atletini bile sepete atmaz çoğu zaman. Dağınık, pasaklı ve huysuzdur. Sonra neden isteksizsin der.. Var mı ya böyle arkadaşım gibi olan başka? Napiyorsunuz siz peki?
kızlar sacmalıyosunuz bence siz cok ketum olup sır vermeyen insanlar olabilirsiniz ama kızın arkadası dert ortagı diye anlatabilir ne var bunda yanii admin yönetici neden bunlara müdahale etmez ki sırf kasınmak icin yazılmsı seyler kızı tahrik ediceksiniz de ne olucak allah askıan ya millet sizin gibiler yüzünden yazı yazmıyor artık bee

Aslında benim bu tarz konularda merak ettiğim tek bir şey oluyor. Konunuz vesilesiyle sormak istedim.
Bir kadın bu kadar şikayet ettiği ve olumsuz duygular hissettiği biri ile nasıl aynı yatağa girebilir? Çocuk yapabilir? O yazdığınız maddelerden kaşınma olayı bile benim tiksinmem için yeterli bir sebep.
Bu yüzden sorununuzun sürekli olmadığını düşünüyorum ben. Yoksa hadi ilk çocuk bir şekilde oldu, ikinci nasıl olur bu şartlarda?

Kocası için yapmadı ki plansız olan bu çocuğu da kendisi için yaptı konu sahibi, çünkü anaç kendi bakıyo, ha birde eşi bu gebelikte bez markalarının iyisini bilir olmuş kadınların işi zor demiş bunlar olumlu gelişme

yaa ille öküz altında buza arıyosunuz yani olmus ne yapsn belki bi gece adam tras oldu banyo yaptı geldi nerden biliyosun adam cogunlukla pis olabilir ama senede bi kac defada temiz olabilir bunuda düsünün yazarken

Kocası için yapmadı ki plansız olan bu çocuğu da kendisi için yaptı konu sahibi, çünkü anaç kendi bakıyo, ha birde eşi bu gebelikte bez markalarının iyisini bilir olmuş kadınların işi zor demiş bunlar olumlu gelişme

Açıkçası sonrası değil de, çocuğu 'yapma' kısmı benim kafamı karıştırmıştı.
Yoksa ikili ilişkileri, iyi bir baba olup olmamasının değerlendirmesi konu sahibinin karar vermesi gereken şeyler.

yaa ille öküz altında buza arıyosunuz yani olmus ne yapsn belki bi gece adam tras oldu banyo yaptı geldi nerden biliyosun adam cogunlukla pis olabilir ama senede bi kac defada temiz olabilir bunuda düsünün yazarken

Sevgili limoncu; hayata bakış açımızın farklı olduğunu düşünüyorum.
Benim için temizlik bir bütündür ve sürekli olması gerekir, sadece cinsel ilişki için temizlik yapacak, onu da senede 'birkaç defa' yapacak bir erkek benim hayatımda olamaz. Öncelikle bana saygısı olmadığını düşünürüm. Ne kadar küçük düşürücü yalnızca cinsel ilişki için böyle davranması. Bu yüzden bu yorumunuzu anlayabilmem mümkün değil.

Açıkçası sonrası değil de, çocuğu 'yapma' kısmı benim kafamı karıştırmıştı.
Yoksa ikili ilişkileri, iyi bir baba olup olmamasının değerlendirmesi konu sahibinin karar vermesi gereken şeyler.

Sevgili limoncu; hayata bakış açımızın farklı olduğunu düşünüyorum.
Benim için temizlik bir bütündür ve sürekli olması gerekir, sadece cinsel ilişki için temizlik yapacak, onu da senede 'birkaç defa' yapacak bir erkek benim hayatımda olamaz. Öncelikle bana saygısı olmadığını düşünürüm. Ne kadar küçük düşürücü yalnızca cinsel ilişki için böyle davranması. Bu yüzden bu yorumunuzu anlayabilmem mümkün değil.

O yapma kısmında seninle hemfikirim onu da limoncu28 anlattı o gün tıraş olmuştur belki dedi, olabilir tabi ne diyelim

Muhatabin benim ben cevap vereyim. İkinci çocuğum aylık iğne kullanırken oldu. Biliyorsunuz ki bu tarz korunma yöntemleri yüzde yüz korumuyor. Bana denk gelmez o ihtimal diyorsun ama geliyor işte. Ama çocuğum olacak diye kahrolmuyorum. Öyle veya böyle bu benim çocuğum onu seviyorum bekliyorum ve en düzgün şekilde yetiştirmek için elimden geleni yapicam.
Diger soruna gelince. Evet kızıyorum. Zaman zaman isyan ediyorum. Ben daha önce de yazdım depresyon tedavisi de gördüm. Hani zaman zaman her şeyi bi kenara bırakıyoruzya. Elini ayağını yikamadan temizliğini yapmadan da yatağa sokmuyorum yani. Diyeceksin ki konuyu niye açtın o zaman. Forumda o kadar şey okudum bi an yazayım dedim. İyi ki de yazmışım. Hayatımı savunayim derken aslında şimdiye kadar bosnmayip iyi bi şeyler de yaptığımı farkettim. Mesela şimdi aklıma geliyor. Bu adam gazete bile okumazken evlendikten sonra ilk defa bi kitabı baştan sona okudu. Ve ara sıra benim kitaplarıma da göz atıyor :) bence olur bu iş. Düzelir bu adam.

Forumdaki arkadaşlara bir önerim var konuyu okuduktan sonra en azından 2 sayfadaki yorumlara da
göz atmak faydalı olacaktır.

Kadın şakasına bir arkadaşım diye anlattı dil çıkaran smiley ile bunu belirtti.

Hadi anlamadık, anlamayanlar için onun açıklamasını da yaptı defalarca.
Hala saf mısın o arkadaş sen olmayasın gibi saçma yorumlar geliyor.

Ben 10 sayfa sonra bile böyle yorumlar görmekten sıkılıyorum açıkçası.

Back
X