Valla bende esime kusunce ne temizlik ne yemek hicbir sey yapmam,o da hicbir zaman neden yapmiyorsun demez bana.Hanımlar esımle bugun ufak bırseyden tartısırken eve pıslıkten bakılmıyor yemek yapmıyorsun bırde kavga edıyorsun dıyerek cıkıstı bana son tartısmalarmzda sureklı bunları soyleme basladı. Hanımlar esımle cok cıddı tartısdıgım zamanlarda yemek yapmıyorum ıcımden gelmıyor hıcbırseye dokunmuyorum temızlık yemek camasır hıcbırsey yapmıyorum , normale dondugumzde tabıykı gene yemegımı temızlıgımı elımden geldıgınce evın her ısıne yetısmeye gayret gosterıyorum. Esımde cok ıyı blıor evımle ılgılenen brı oldgumu fakar son zamanlarda her tartısmamızda bunu soyluyor cok zoruma gttı. Sız eslerınzle tartısdıgınzda dort dortluk her zamankı gbı yapablıormusunz ev ıslerınızı sızce ne yapmalıyım bu konuda arkdaslar ?
Ya ben buradaki kadınlar ı anlamıyorum. Kocayla kavga edince dize getirmek için yemek yapma ilgilenme vs diye öneri veriyorlar. Ama bi kadın ben yemek yapmıyorum deyince yanlış diyorlar. Takma canım sen onları. Doğru olan şeyi yapıyorsun. Kocanla tartışıp hiçbirşey olmamış gibi hayata devam edersen bir süre sonra"zaten duzelecek zaten yemek yapılacak zaten ütüm yapılıyor " diyerek senin kırgınlıklar ını önemsemez. Doğru olan şeyi yapıyorsun.Hanımlar esımle bugun ufak bırseyden tartısırken eve pıslıkten bakılmıyor yemek yapmıyorsun bırde kavga edıyorsun dıyerek cıkıstı bana son tartısmalarmzda sureklı bunları soyleme basladı. Hanımlar esımle cok cıddı tartısdıgım zamanlarda yemek yapmıyorum ıcımden gelmıyor hıcbırseye dokunmuyorum temızlık yemek camasır hıcbırsey yapmıyorum , normale dondugumzde tabıykı gene yemegımı temızlıgımı elımden geldıgınce evın her ısıne yetısmeye gayret gosterıyorum. Esımde cok ıyı blıor evımle ılgılenen brı oldgumu fakar son zamanlarda her tartısmamızda bunu soyluyor cok zoruma gttı. Sız eslerınzle tartısdıgınzda dort dortluk her zamankı gbı yapablıormusunz ev ıslerınızı sızce ne yapmalıyım bu konuda arkdaslar ?
Kesin utanıyordurben yine her işi dört dörtlük yaparım ki o utansın yaptığından asla eline koz vermem.
hoş geldin derim yemeğini önüne koyarım yatmadan iyi geceler derim sabah işe geçiririm o kadar özrünü dileyene kadar başka bişi konuşmam ama ikramda kusur da etmem.
o yaptığından utanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?