Evli bayanlar sorum sizlere ?

Kizim olmadan once yapmazdim hem okul hem ev bi de tartismisim yemek mi yapcam derdim
Simdi kizim 2 yasinda yemeksiz birakamiyorum evi. Temizlige kadin geliyor. O yuzden lafini edemez.
Tartissakta yemek olur ama masaya oturmam o gelmeden yerim. Haaa bi de yemek yaptim diye hatali da olsam kendi gelir her sey eskisi gibi evde ilerliyor diye

Kesin utanıyordur
evet ve her özründe de ben sana neler yaptım sen yine beni kapıda karşıladın yemeğimi koydun önüme yatak ayırmadın iyi ki evlenmişiz der hep.sinirliydim kusura bakma der gönlümü almadan durmaz.
ha öyle çok büyük kavgalarımız hiç olmadı allaha şükür ama patavatsızdır kocam sözleri kırar.

Laf ederse etsin. Sen de lafina karşılık vermeyi bil. Hakliysan tabi. Aşılacak bir durum göremiyorum. Bak eşin seni öyle bi psikolojiye hazırlıyor ki sen küsüp kırılsan bile hizmet etmeni hiçbirşey olmamış gibi davranmanı bekliyor. Eşini gayet çakal gördüm

O zaman tebrik ediyorum. Fakat çoğu koca sizinki gibi değil. Aşkına bencillik karıştırıyor genelde erkekler

Ev bir günde leş gibi olur mu,bir gün de yemeksiz olmaz mı?
Demekki sık kavga ediyor ve günlerce küs mü kaliyorsunuz?

Şöyle ornek vereyim gecen aramiz limoni olmustu. Hatta sabah laf bile söyledi ise gitmeden. Buna rağmen ben yine de is yerine giderken ona orada yiyeceği bir şeyler hazirladim. Bu onu yumusatmis olmali ki bir saat sonra falan özür mesaji çekti. E ben bunu yapmasam "aman ezilmeyim" diye bir laf da ben soksam belki günlerce huzursuzluk olacak,özür de dilemeyecekti. Sen iyi ol. İyilik de kötülük de sana döner neticede.

İnan benim esim de böyledir. Ben de sizin gibiyim. Ama esimde bi artniyet görmediğim zaman ona şefkat gosteririm. Alttan alırım. Ama bencilliğin görünce alttan alamam. Ortaya karışık yani
beş parmağın beşi bir değil genelleme yapılamaz tabi ki ama insan bildiğinden örnek veriyor belki fikir olur diye bende ki malzeme bu

Can'ım böyle griplere hiç girme güçlü kadın ol yemeğinide yap bulaşığını da yıka evini de temizle beraber yemekte yiyin ama sen yine trio atarım diyorsan at sessizliğinle vur onu ona dank etsin acaba nerde yanlış yaptım die yada ufak ufak alttan yüze vurmalarla yapabilirsin bunları yoksa evinden işinden gücünden herşeyinden haberin olsun sakın salma kendini bakım olaraktan yine şık ol özenli ol küsünce hiç bir şekilde ne olursa olsun salma kendini güçlü ol bugünleriniz bir daha asla geri gelmeyecek sabah evden çıkıyor akşam döneceği kesin bile değil o yüzden konuşarak sakin kalmaya özen göstererek muhabbet ederek kırmadan üzmeden anlaşmaya çalışın inşallah çok çok Mutlu olursunuz sinirlenince ağızdan çıkan her lafı kafaya takma zamanı gelince sor anlatsın dertleşmek gibi filan hayırlısı yine de

İnan benim esim de böyledir. Ben de sizin gibiyim. Ama esimde bi artniyet görmediğim zaman ona şefkat gosteririm. Alttan alırım. Ama bencilliğin görünce alttan alamam. Ortaya karışık yani
beş parmağın beşi bir değil genelleme yapılamaz tabi ki ama insan bildiğinden örnek veriyor belki fikir olur diye bende ki malzeme bu

Evimi herzaman temizlerim esimle iliskimin temizlikle yemekle ne ilgisi var ki cok garip daginik ve pis evde zaten oturamam

3 gun ıcınde mutlaka temızlık yaparım. Yanı 3 gunu gecırmem kolay kolay fakat bu tartısmalarmız tam temızlık yapacagım gune denk gelınce 3 gun oyle ıkı gunde kavga bes gun sonra yapmıs oluyorum fakat , kavglı oldugum ılk gun yemek yapmıyorum sadece onun dısında yapıyorum neden yuzume vuruyor anlamıyorum bunu ablamın yanında da yaptı sofra gormuyorum baldız dıyor. Şok olmusdum daha sonra sordugumda sınırden soyledım dıyor nasıl zoruma gtmesın

Ev temizligi mecbur .. esinizle tartismis olabilirsin cnm ama ev ihmal edilmez.. bende tam tersi birseye canim SIKKIN oldugunda eve dalarim.. evi daginik gordugum zaman tepem atar..

1. ben sinirlenince daha çok temizlige veririm kendimi öyle yorarim
2. eşin galiba şimdi tartıştık ya kesin yemek yapmiycak is yapmiycak heryer pis kalıcak kısmına odaklaniyor gibi geldi bana o yüzden o taraftan vuruyor kafa oraya gidince
Ya da öyle yapma diye böyle diyorki bak kussende ben temizlik yaparımı göstermen için çok kafana takma adam pislikten korkuyor geldi bana :)

Eşimle henüz büyük bir tartışmam olmadı fakat tartışmak ev işlerine engel değil diye düşünüyorum. Evin için ne yapıyorsan kendin içinde yapmış oluyorsun.
Aynen canım bizimde büyük tartışmalarımız olmadı ama tartışsak dahi asla kendimi salmam işimi de yemeğimi de yaparım içim rahat etmez ki broşürse olsun bizim yuvamız orası ki tartışmalarımız ufak ufak şeyler onlar da tuzu biberi mesela her ne olursa olsun Güler yüzle ve sarılarak karşılarım yani biraz tripliysek yine sarılırım ama o anlar mesela seviyeli olduğumu beraber yemekte yeriz yani ben yapmam gereken herşeyi yaparım salmam kendimi asla

öyle elden ayaktan düşecek modda Bi tartışmam olmadı çok şükür. Ama kendini toparlamalısın bence eşinin diline vurduğuna göre belki de gerçekten son Zaman'larda ihmal etmişsindir evini. temizlik ve yemek önemli bence

Ben dagınık bir insanım zaten esim düzenli fakat bana bir sey demez. Tartıstıgımızda etkilenmem ev isleri konusunda yemeğimi falan yapar sabah kahvaltısı hazırlarım.Temizlik konusuda da haftada iki kez yardımcı geliyor o her seyi yapıyor.

Evi dağınık ve pis görmeye ondan önce ben tahammül edemem zaten. Eşim yardım eden biri değildir. Ne yaptıysam değiştiremedim bu huyunu. O öyle diye bende inatlaşıp temizlemezsem ne hale gelir ev düşünemiyorum bile.

Yanlış bi taktik hele ki bu tartismalar arttıkça daha da sorun olur artk mesele aranızdaki problemlerden çıkıp temizlik yemek yapmamaya takılınca o ufak sorun daha da büyür bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…