evet ve her özründe de ben sana neler yaptım sen yine beni kapıda karşıladın yemeğimi koydun önüme yatak ayırmadın iyi ki evlenmişiz der hep.sinirliydim kusura bakma der gönlümü almadan durmaz.Kesin utanıyordur
Laf ederse etsin. Sen de lafina karşılık vermeyi bil. Hakliysan tabi. Aşılacak bir durum göremiyorum. Bak eşin seni öyle bi psikolojiye hazırlıyor ki sen küsüp kırılsan bile hizmet etmeni hiçbirşey olmamış gibi davranmanı bekliyor. Eşini gayet çakal gördümAslında haklısınız bAyanlar evın ısını bırakmamak lazım fakat o kadar sınır edıcı kelımeler kullanıyorkı bır tabak bıle onune koymak gelmıyor ıcımden bunu nasıl asabılırım. Bazende kavgalıda olsak sofrayı kuruyorum cagırıyorum gelmıyor tek basıma yemek yıyorum resmen. Yanı yaptıgımda gelmıyor. Yapmadıgımda laf edıyor.
O zaman tebrik ediyorum. Fakat çoğu koca sizinki gibi değil. Aşkına bencillik karıştırıyor genelde erkeklerevet ve her özründe de ben sana neler yaptım sen yine beni kapıda karşıladın yemeğimi koydun önüme yatak ayırmadın iyi ki evlenmişiz der hep.sinirliydim kusura bakma der gönlümü almadan durmaz.
ha öyle çok büyük kavgalarımız hiç olmadı allaha şükür ama patavatsızdır kocam sözleri kırar.
beş parmağın beşi bir değil genelleme yapılamaz tabi ki ama insan bildiğinden örnek veriyor belki fikir olur diye bende ki malzeme buO zaman tebrik ediyorum. Fakat çoğu koca sizinki gibi değil. Aşkına bencillik karıştırıyor genelde erkekler
beş parmağın beşi bir değil genelleme yapılamaz tabi ki ama insan bildiğinden örnek veriyor belki fikir olur diye bende ki malzeme bu
beş parmağın beşi bir değil genelleme yapılamaz tabi ki ama insan bildiğinden örnek veriyor belki fikir olur diye bende ki malzeme bu
1. ben sinirlenince daha çok temizlige veririm kendimi öyle yorarimHanımlar esımle bugun ufak bırseyden tartısırken eve pıslıkten bakılmıyor yemek yapmıyorsun bırde kavga edıyorsun dıyerek cıkıstı bana son tartısmalarmzda sureklı bunları soyleme basladı. Hanımlar esımle cok cıddı tartısdıgım zamanlarda yemek yapmıyorum ıcımden gelmıyor hıcbırseye dokunmuyorum temızlık yemek camasır hıcbırsey yapmıyorum , normale dondugumzde tabıykı gene yemegımı temızlıgımı elımden geldıgınce evın her ısıne yetısmeye gayret gosterıyorum. Esımde cok ıyı blıor evımle ılgılenen brı oldgumu fakar son zamanlarda her tartısmamızda bunu soyluyor cok zoruma gttı. Sız eslerınzle tartısdıgınzda dort dortluk her zamankı gbı yapablıormusunz ev ıslerınızı sızce ne yapmalıyım bu konuda arkdaslar ?
Aynen canım bizimde büyük tartışmalarımız olmadı ama tartışsak dahi asla kendimi salmam işimi de yemeğimi de yaparım içim rahat etmez ki broşürse olsun bizim yuvamız orası ki tartışmalarımız ufak ufak şeyler onlar da tuzu biberi mesela her ne olursa olsun Güler yüzle ve sarılarak karşılarım yani biraz tripliysek yine sarılırım ama o anlar mesela seviyeli olduğumu beraber yemekte yeriz yani ben yapmam gereken herşeyi yaparım salmam kendimi aslaEşimle henüz büyük bir tartışmam olmadı fakat tartışmak ev işlerine engel değil diye düşünüyorum. Evin için ne yapıyorsan kendin içinde yapmış oluyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?