- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.540
- 798
eger ona ders vermezsen daha cok ablanın yanında konusr sende aynısınu yap senin erkekligini anlatıyım bari de anlasın3 gun ıcınde mutlaka temızlık yaparım. Yanı 3 gunu gecırmem kolay kolay fakat bu tartısmalarmız tam temızlık yapacagım gune denk gelınce 3 gun oyle ıkı gunde kavga bes gun sonra yapmıs oluyorum fakat , kavglı oldugum ılk gun yemek yapmıyorum sadece onun dısında yapıyorum neden yuzume vuruyor anlamıyorum bunu ablamın yanında da yaptı sofra gormuyorum baldız dıyor. Şok olmusdum daha sonra sordugumda sınırden soyledım dıyor nasıl zoruma gtmesın
Biraz saçma geldi canım. Bugün küsüz is yapmayayim yarın barisalim dip köşe temizliyimHanımlar esımle bugun ufak bırseyden tartısırken eve pıslıkten bakılmıyor yemek yapmıyorsun bırde kavga edıyorsun dıyerek cıkıstı bana son tartısmalarmzda sureklı bunları soyleme basladı. Hanımlar esımle cok cıddı tartısdıgım zamanlarda yemek yapmıyorum ıcımden gelmıyor hıcbırseye dokunmuyorum temızlık yemek camasır hıcbırsey yapmıyorum , normale dondugumzde tabıykı gene yemegımı temızlıgımı elımden geldıgınce evın her ısıne yetısmeye gayret gosterıyorum. Esımde cok ıyı blıor evımle ılgılenen brı oldgumu fakar son zamanlarda her tartısmamızda bunu soyluyor cok zoruma gttı. Sız eslerınzle tartısdıgınzda dort dortluk her zamankı gbı yapablıormusunz ev ıslerınızı sızce ne yapmalıyım bu konuda arkdaslar ?
Mrb cnm her evlilikte tartışma olur ama sizin yaptınız yanlış evi toplamak yemek yapınHanımlar esımle bugun ufak bırseyden tartısırken eve pıslıkten bakılmıyor yemek yapmıyorsun bırde kavga edıyorsun dıyerek cıkıstı bana son tartısmalarmzda sureklı bunları soyleme basladı. Hanımlar esımle cok cıddı tartısdıgım zamanlarda yemek yapmıyorum ıcımden gelmıyor hıcbırseye dokunmuyorum temızlık yemek camasır hıcbırsey yapmıyorum , normale dondugumzde tabıykı gene yemegımı temızlıgımı elımden geldıgınce evın her ısıne yetısmeye gayret gosterıyorum. Esımde cok ıyı blıor evımle ılgılenen brı oldgumu fakar son zamanlarda her tartısmamızda bunu soyluyor cok zoruma gttı. Sız eslerınzle tartısdıgınzda dort dortluk her zamankı gbı yapablıormusunz ev ıslerınızı sızce ne yapmalıyım bu konuda arkdaslar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?