Evli bayanlar sorum sizlere ?

Onunla tartışmama gerek yok.
Mutsuz olduğumda, herhangi bir sorunum olduğunda yapmam yemek ya da temizlik sallarım.
Bunun için kolay kolay laf etmez.
Ama çok abarttığımda bir ağzını açar, açtığına pişman ederim oturur.

Ben de tam tersi tartistigimda evet hic icimden gelmez bi is yapmak.ama sirf kafam dagilsin dusunmeyeyim takilmayayim diye iyice ise guce veriyorum kendimi.

biz de ev işi sadece bana ait sorumluluk değil. Zaten işte yapmıyorsun diye başıma kaksa kızardım sanırım

elimi bile sürmem. cok iyi anlıyorum seni. moralle ev işi yapanlardanım. canım sıkkinsa ne kadar titiz düzenli olsam da o an hic batmaz daginiklik bana.

tartışmanız kaç gün sürüyo ki böyle şikayet ediyo? yani her gün temizlik yapmadığınıza göre bu biraz enteresan olmuş, kaldı ki temizliğinizi kocanız için mi yapıyosunuz ki evinizi temizlemek içinizden gelmiyo hadi yemeği anladım?

Tartışma ne kadar sürebilir ki?
Biz mesela genelde akşam tartışırız
sabah işe gider ben uyanamazsam akşam gelince bişey yokmuş gibi sarılır eskiye döneriz.
yada bazen sabah kahvaltı yaparsa giderken sarılır.
günlerce sürmez zaten.
eşim gidince akşama kadar oturup onu mu düşüncem evimi her zamanki gibi temizlerim yemek yapar yerim misafir ağırlarım yada misafirliğe giderim falan...

Duruma göre değişiyor bazen kılımı kıpırdatmıyorum bazen sadece yemek yapıyorum oda çocuklar için ama bir küs olsakta sofraya oturuyoruz.

Evde ben ve çocuklarda yaşadığımız,hatta ondan daha cok zaman gecirdigimiz için temizlik ve yemek yapmazsam bu en çok bizim zararimiza olur :)
Kocaların bu temizlik konusunda söylemelerine gicigim ama.Ha sikayetciyse güzel bir şekilde öneride bulunabilir " Bu hafta sonu birlikte temizlik yapalim mi " gibi :) Bana kaba bir şekilde söylese benim cevabimda " buyur malzemeler orda " olurdu sanırım.

eger ona ders vermezsen daha cok ablanın yanında konusr sende aynısınu yap senin erkekligini anlatıyım bari de anlasın

Ben esimle tartissamda evin gerekleri yerine getirilir
Asla yatak ayrilmaz sofraya beraber oturulur
Zaten biz uzun sure kus kalamiyrZ
Belkide sirri bunda gizli
Ben evde huzursuzluk sevmiyrm
Evliligim gullyk gulistanlik mi
Tabiki degil bende iyi degilim esimde degil
Hatta bu aralar ben hic iyi degilim
Hamileyim midem bulaniyor annemde kaliyrm evime de esimd de bakmiyrm
Erkek tarafindan bakilinca Zor durum
Tabi ozel bi durum :) herzman olan sey degil
Ay evlilik ve anne olmak ne zor

Bizde ben yemek yapsam bile esim bana kusken hayatta yaptigim yemekten yemez,peynir zeytin yer sadece ben daha cok o sebeple yemek yapmam,temizlikte zaten ikimizin sorumlulugu onada laf edemez kirli derse eline yapistiririm supurgeyi:)

valla tam tersi kavgaettin mi hic oralı olma bile eve giri sattini bilyosun ondan gec gel eve facede orda burda git bi cafeye resm cekil yemek ye yada kızlarla bulus onun resmini koy gez toz valla kocalara acınmaz bu devirde

Yemek yok ev pislik içinde diyen kocaya git pişir de olsun yemek derim. kimsenin hizmetçisi olarak evlenmedim.

Tartışma zamanlarımız öyle çok uzun sürmez bizim ama. gün geçtikçe daha da kısalıyor hatta çünkü ikimizde ne de olsa barışıcaz boşuna mutsuz olmayalım diye düşünür olduk çok şükür. Hangimiz küssek darılsak yarım saat sonra öbürümüz gidip gönlünü alıyor. küsen de uzatmıyor. o yarım saatte de çok çok yemeği ısıttığım oluyor, sofraya ona da tabak koyuyorum.

Çok şükür öyle küs kaldığımız olmadı ama ev işlerini özellikle çamaşırı ve yemeği aksatacağımı sanmıyorum. Günah akşama kadar çalışıyo nasıl aç bırakıyım... Ki em dağınık erkek bile düzen ister. Bence yapma böyle ev seninde evin

Biraz saçma geldi canım. Bugün küsüz is yapmayayim yarın barisalim dip köşe temizliyim haklı adam akşam islerini

Mrb cnm her evlilikte tartışma olur ama sizin yaptınız yanlış evi toplamak yemek yapın

Aksatma islerini demek istedim

Eşimle tartışmak ve ev işi arasında herhangi bir bağ kuramıyorum.
Heleki yemekle hiç alakası yok, ne yani tartıştık diye aç mı kalayım? Yemek yapmayarak onu cezalandırdığınızı sanıyorsunuz ama kendinizi de bu arada cezalandırmış olmuyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…