- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
-Birbirinize sayginiz olsun, saygi beraberinde sevgi getirir.
-Kimseye evinizin sirrini asla acmayin.
-Birbirinizden habersiz hicbir sey yapmayin.
-Tartisabilirsiniz ama kalkip da kusup kenara cekilmeyin, konuşarak halledin meselenizi.
-Surekli yuzunuz gulsun, birbirinizi gülerek karsilayin.
-Ortak kararlar alin, asla başkasının yaninda birbirinizi kirmayin.
-Hosunuza gitmeyen seyleri yapmayin.
-Senin a dedigine o b derse neden b dedigini sorun, guzelce orta yulu bulun.
-Kaynana ve gorumceyi takmayin. Istediklerini soyleyebilirler siz "he" deyip gecin. Ay bana bunu dediler sunu dediler diye laf dalasina girmeyin hic gerek yok.
Sizin de huzurunuz bozulur. Mumkun oldukca onlardan uzakta oturun.
Birbirinizi alttan almaya calisin. Kaynanan sana kirici bir laf ettiyse karşısina oturup "anne bu lafin beni cok kirdi" vs diye konuya girip aranizdaki meseleyi cozun. Kaynananizdan esinizi kiskanmayin. Onun evladi sonucta. Sevecek.
-Evinizin kurallarını kimseye cignetmeyin.
Onceden düşünerek hareket edin ki istemediginiz seyler olmasin ya da oldugunda cok kirilmayin. Ayrica inatci da olmayın, icinizden biri hep ilimli olsun.
Ikiniz de 'ben' derseniz olmaz..
Sevgiler, mutluluklar.
Ha bu arada tensel temasa cok onem gosterin..
;-)
-Kimseye evinizin sirrini asla acmayin.
-Birbirinizden habersiz hicbir sey yapmayin.
-Tartisabilirsiniz ama kalkip da kusup kenara cekilmeyin, konuşarak halledin meselenizi.
-Surekli yuzunuz gulsun, birbirinizi gülerek karsilayin.
-Ortak kararlar alin, asla başkasının yaninda birbirinizi kirmayin.
-Hosunuza gitmeyen seyleri yapmayin.
-Senin a dedigine o b derse neden b dedigini sorun, guzelce orta yulu bulun.
-Kaynana ve gorumceyi takmayin. Istediklerini soyleyebilirler siz "he" deyip gecin. Ay bana bunu dediler sunu dediler diye laf dalasina girmeyin hic gerek yok.
Sizin de huzurunuz bozulur. Mumkun oldukca onlardan uzakta oturun.
Birbirinizi alttan almaya calisin. Kaynanan sana kirici bir laf ettiyse karşısina oturup "anne bu lafin beni cok kirdi" vs diye konuya girip aranizdaki meseleyi cozun. Kaynananizdan esinizi kiskanmayin. Onun evladi sonucta. Sevecek.
-Evinizin kurallarını kimseye cignetmeyin.
Onceden düşünerek hareket edin ki istemediginiz seyler olmasin ya da oldugunda cok kirilmayin. Ayrica inatci da olmayın, icinizden biri hep ilimli olsun.
Ikiniz de 'ben' derseniz olmaz..
Sevgiler, mutluluklar.
Ha bu arada tensel temasa cok onem gosterin..