- 6 Nisan 2024
- 43
- 16
- 3
- 35
- Konu Sahibi Suna _gunlugu
-
Eşinin tutumundan kaynaklanıyor olabilir mi? Mesela sen eskisi gibi makyaj yapıp eski açık kıyafetlerini giyince eşin sinirlenir mi?Arkadaşlarım çok bakımlı biriydim evlenince farklı şehre yerleştim ve eskisi gibi bakımlı olmaya çekinir oldum, evlenince bu ruh hali sizde de oldu mu? Eski kıyafetlerim normal açıklıkta ama şimdi onları giymeye, makyaj yapmaya çekinir oldumkısa mont bile giymek tedirgin ediyor
Yoo niye olsun ki?eşiniz mi baskıcı?Arkadaşlarım çok bakımlı biriydim evlenince farklı şehre yerleştim ve eskisi gibi bakımlı olmaya çekinir oldum, evlenince bu ruh hali sizde de oldu mu? Eski kıyafetlerim normal açıklıkta ama şimdi onları giymeye, makyaj yapmaya çekinir oldumkısa mont bile giymek tedirgin ediyor
Hayır aslında çok açık değilim zaten, normal.. Ama makyaj vs yasadığım yerde sanki anormal gibi geliyorEşinin tutumundan kaynaklanıyor olabilir mi? Mesela sen eskisi gibi makyaj yapıp eski açık kıyafetlerini giyince eşin sinirlenir mi?
Aslında kilo almadım gayet ideal kilom ama kendi dünyamda oluşan bir durum buKilodan dolayı evlendikten 2 sene sonra giyim tarzım değişmiştibir daha o tarz kıyafetlere giremedim, kilonun evlilik ile mi benşm ile mi bağlantısı var çözemedim
Yanlış düşünüyorsun neden anormal olsunHayır aslında çok açık değilim zaten, normal.. Ama makyaj vs yasadığım yerde sanki anormal gibi geliyorbu ruh halimi bende çözemedim
Hayır baskıcı değil, normal, benimle ilgili evlenince çekinmeye başladımYoo niye olsun ki?eşiniz mi baskıcı?
Algı olarak evli kadın ağır olur, dikkat eder diye farkında olmadan yetişmiş olabilirsinizHayır baskıcı değil, normal, benimle ilgili evlenince çekinmeye başladım
Ilgi çekerim yada taciz eğilirim diye mi tedirgin oluyorsunuz şehir değişikliği güvensizlik kendini koruma isteğini arttırmış olabilir ve hergün çıkan bu tarz haberlerden dolayı eşimin yeğeni de üniversite ye başlayınca değiştiHayır baskıcı değil, normal, benimle ilgili evlenince çekinmeye başladım
Eşinin tutumundan kaynaklanıyor olabilir mi? Mesela sen eskisi gibi makyaj yapıp eski açık kıyafetlerini giyince eşin sinirlenir mi?
Tacizden korkmuyorum çok şükürIlgi çekerim yada taciz eğilirim diye mi tedirgin oluyorsunuz şehir değişikliği güvensizlik kendini koruma isteğini arttırmış olabilir ve hergün çıkan bu tarz haberlerden dolayı eşimin yeğeni de üniversite ye başlayınca değişti
Bence şuan bilinçaltımda bu varAlgı olarak evli kadın ağır olur, dikkat eder diye farkında olmadan yetişmiş olabilirsiniz
Ne kadar güzelHiç alaka kuramadım. Hatta ben evlenince daha rahat süslenir oldum kocam arkamda yüzüğüm elimde kim ne diyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?