EVLİ BAYANLAR!!!

Eşinin tutumundan kaynaklanıyor olabilir mi? Mesela sen eskisi gibi makyaj yapıp eski açık kıyafetlerini giyince eşin sinirlenir mi?

Yoo niye olsun ki?eşiniz mi baskıcı?

Eşinin tutumundan kaynaklanıyor olabilir mi? Mesela sen eskisi gibi makyaj yapıp eski açık kıyafetlerini giyince eşin sinirlenir mi?
Hayır aslında çok açık değilim zaten, normal.. Ama makyaj vs yasadığım yerde sanki anormal gibi geliyor bu ruh halimi bende çözemedim

Hayır baskıcı değil, normal, benimle ilgili evlenince çekinmeye başladım
Ilgi çekerim yada taciz eğilirim diye mi tedirgin oluyorsunuz şehir değişikliği güvensizlik kendini koruma isteğini arttırmış olabilir ve hergün çıkan bu tarz haberlerden dolayı eşimin yeğeni de üniversite ye başlayınca değişti

Yaşadığın yerle makyajın ne alakası var yahu ben kızımın okuluna giderken bile makyaj yapıyorum gözünüze allayıp pullayıf simli farları sürmüyorsanız ne var yani

Tacizden korkmuyorum çok şükür bu tarz bir tutum ile karşılaşmadım ama dikkat çekmek, çevreye karşı ELALEM fikri diyelim.. Bulunduğum yerde ki bayanlar çok bakımlı değil hatta hiç değil bu bende dikkat çekerim endişesi yarattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…