- 14 Haziran 2023
- 7.283
- 20.040
- 268
- 34
- Konu Sahibi Suna _gunlugu
-
İl etkisi olabilirArkadaşlarım çok bakımlı biriydim evlenince farklı şehre yerleştim ve eskisi gibi bakımlı olmaya çekinir oldum, evlenince bu ruh hali sizde de oldu mu? Eski kıyafetlerim normal açıklıkta ama şimdi onları giymeye, makyaj yapmaya çekinir oldumkısa mont bile giymek tedirgin ediyor
PYanlış düşünüyorsun neden anormal olsun
İsteyen istediğini giyebilir
Bence o yaşla alakalı, evlilikle değil.ben de aynı durumdayım çünkü.çok kişiden de duydum.Ahahaa benimde aynısı oldu, bazı pantolonlarim bacaklarımdan geçmiyor
Evlenince kilo alınıyorKilodan dolayı evlendikten 2 sene sonra giyim tarzım değişmiştibir daha o tarz kıyafetlere giremedim, kilonun evlilik ile mi benşm ile mi bağlantısı var çözemedim
Evlenince ben de bi saldim kendimi. Hamilelik lohusalik evde bebek bakmak derken kendi bakimimi unuttum resmen. Her gun sabah yuz temizleme jeli serum tonik nemlendirici bb krem kullanirdim simdi anca yikiyorumArkadaşlarım çok bakımlı biriydim evlenince farklı şehre yerleştim ve eskisi gibi bakımlı olmaya çekinir oldum, evlenince bu ruh hali sizde de oldu mu? Eski kıyafetlerim normal açıklıkta ama şimdi onları giymeye, makyaj yapmaya çekinir oldumkısa mont bile giymek tedirgin ediyor
Oh oh iyi, mutluluğunuz daim olsunEylülde evleniyorum
P
Bence o yaşla alakalı, evlilikle değil.ben de aynı durumdayım çünkü.çok kişiden de duydum.
Kesinlikle %100Asıl evlenince bakımlı olacaksınız salmak yok öyle
Eşiniz her zaman diyecek ki hayatımda bakımlı alımlı kendine değer veren bir kadın var ben de onun değerini bilmeliyim
Bendede oldu, hem eşimin baskısı hemde çevre baskısı yüzünden. Giyim stilimi tamamen değiştirmiştim, makyaj uzun süre yapmadim. Şimdi (11 yıl sonra) normale döndüm ama olan gençlik yıllarıma oldu.
Ya bu duruma üzüldüm, istemeyerek kendini değiştirmek zorunda kalmak sanırım kolay bir durum değil, 11 yıl uzun bir zaman evet ama hiçbirşey için geç kalınmış değil, Eşiniz baskın olmuş bu durumdaBendede oldu, hem eşimin baskısı hemde çevre baskısı yüzünden. Giyim stilimi tamamen değiştirmiştim, makyaj uzun süre yapmadim. Şimdi (11 yıl sonra) normale döndüm ama olan gençlik yıllarıma oldu.
Evet malesef hala öyle eşim. Giyim kuşamima her zaman dikkat ederim ama onun kendine göre kuralları var giyimim hoşuna gitmediği zaman hala yargılayıcı birşeyler söyler sert bir ses tonuyla. Önceleri kendimi suçlu hissederdim sanki kötü birşey yapiyormuşum gibi ama artık umursamıyorum.Ya bu duruma üzüldüm, istemeyerek kendini değiştirmek zorunda kalmak sanırım kolay bir durum değil, 11 yıl uzun bir zaman evet ama hiçbirşey için geç kalınmış değil, Eşiniz baskın olmuş bu durumda
aslında sert ve eleştirel söylemesi sizin hevesinizi kırmış, Biz bayanlar güzel görünüyorsun denmesini isteriz.. Ve çirkin eleştiri alınca etkileniriz, sebebi giyim tarzınız mı yoksa açık kapalı tartışması mıydı?Evet malesef hala öyle eşim. Giyim kuşamima her zaman dikkat ederim ama onun kendine göre kuralları var giyimim hoşuna gitmediği zaman hala yargılayıcı birşeyler söyler sert bir ses tonuyla. Önceleri kendimi suçlu hissederdim sanki kötü birşey yapiyormuşum gibi ama artık umursamıyorum.
Kafamın içinde ki evli ELALEM baskısını yenersem evet
Ben 28 yaşından sonra bir anda kilo aldım.yeme alışkanlığım da değişmemişti.yaşla birlikte bir miktar kilo alındığını düşünüyorum.28 yaşına kadar çubuk gibiydim.hatta ben niye doymuyorum doymuyorum diye ağlıyordum.Yaşla değil kiloyla alakali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?