evli bayanlara sesleniyorummm

mrb arkadaşlar benim sorum şu evlenmeden önce flört dönemimde sevgilisi yada nişanlısı çok sinirli olupta evlendikten sonra erkeğin siniri aza iniyormu yani evlendikten sonra daha sakinmi davranıyor merak ediyorum benim sevgilim çok sinirli detaycı bir insan evlenmeyi düşünüyoruz sinirlendiği zaman çok kırıcı oluyor hata kabul etmiyor endişeliyim kıslar sizind eevlnmeden önce çok sinirli olan sevgiliniz evlendikten sonra değiştimi???? evlendikten sonra erkeğin dahada sakinleştiği söleniyor dorumu?a.s.

canım benim adam neden değişsin evlendikten sonra nikah sırasında çip mi takıyorlar versiyonunumu yükseltiyorlar sanıyorsun..ne ise o olacak yani..sen bu değişimi evliliğe endeksleme bence aşırı bir haldeyse bi doktora danışıp sinir yatıştıcı ilaçlar kullandır yada psikolog yardımı aldır canım..

değişmiyor deyip kalıba sokmak yanlış bir düşünce öleyse bnde zamnla daha aza ineceğine inanıyorum öle olmasada yola devam sonuna dek.

yanı canım yıne sınırlı ama damarına basmamak lazım bu arada hala bekarım yanı evlendıkten sonra nolur bılemıyorum :lepi:

yanı canım yıne sınırlı ama damarına basmamak lazım bu arada hala bekarım yanı evlendıkten sonra nolur bılemıyorum :lepi:

bnde sendenim bakalım ne olacak benim için bikes doktora gitmişdi sırf bu siniri yüüznden yardım almıştı hakkını yememek lasım yani

evet canım ya evli bayanlardan yorum bekliyorum ama yorum yapan yok

evli bayanlardan yorum bekliyorsun. yapıoruz ya zaten değişmez kimse belli bir yaştan sonra mizacını değiştiremez istese bile. evlense de aynı bekar kalsa da aynı kalır. yeterince nettir bu. sevgilinin değişmesini istiyosun, sinirli olmasın istiyosun birde nabzına göre yorum istiyorsun. isteklerini gözden geçirmelisin belki de sen değişmelisin. değişebilirmisin???

sinirli bir insanın daha sakin olabilmesi için sinirlerini aldırmak lazım.

başka çözümü varmı bilmiyorum

hatta dahada sinirli olabiliyorlar maalesef yani benim başımda yok ama maalesef bi kaç arkadasımda var

mrb arkadaşlar benim sorum şu evlenmeden önce flört dönemimde sevgilisi yada nişanlısı çok sinirli olupta evlendikten sonra erkeğin siniri aza iniyormu yani evlendikten sonra daha sakinmi davranıyor merak ediyorum benim sevgilim çok sinirli detaycı bir insan evlenmeyi düşünüyoruz sinirlendiği zaman çok kırıcı oluyor hata kabul etmiyor endişeliyim kıslar sizind eevlnmeden önce çok sinirli olan sevgiliniz evlendikten sonra değiştimi???? evlendikten sonra erkeğin dahada sakinleştiği söleniyor dorumu?a.s.

sanmıyorum. evlenmeden önce sık sık görüşmemize rağmen, asabiliklerinin çoğunu evlendikten sonra gördüm.
.

bence bu sinir olayını aşmadan evlenmeyin!!kırıcı oluyo demişsin..insan 1 alttan alır 2alır 3 alır 4 5 derken seninde pes ediceğin yer gelir..artık sözlerine ve davranışlarına tahammülün azalır...evlilik çok zor..bi insan neyse odur..hatta flört dönemimde ii olupta evlendikten sonra sinirli olanlar daha fazladır..ama şuan sinirliyse evlendikten sonra düşünemiyorum...ii düşün evlilik bu

sanmıyorum. evlenmeden önce sık sık görüşmemize rağmen, asabiliklerinin çoğunu evlendikten sonra gördüm.
.

ahh kader arkadaşım..bende aynı dertten müzdaribim..neden öyle oluyo bilmiyorum ama evlenmeden önce tek bi asabiliğini kötü sözünü hiç işitmedim görmedim..evlendikten sonra adamda herşeye şahit oldum..nasıl kendilerini bu denli saklıyolar anlamış değilim

yakın bi arkadaşımın amcası: evlenmeden önceki erkeğin hali görebilceğin en iyi halidir demiş :) yani düzelmez daha da kötüye gider demek istemiş. bu kadar kesin konuşmak hepsi için geçerli olmayabilir ama huylu huyundan vazgeçmez diye boşa söylenmemiş. benim de eşim hakkında nişanlanmadan önce sinirlidir, serttir demişlerdi. evlendik çok şükür 1,5 sene geçti evt sinirli ama sert değil. sinirlendiği zaman da üstüne gitmezsen sorun olmuyor. bence birbirinizi seviyorsanız ve sinirini kaldırabiliryorsan, azaltabiliyorsan bu kadar çabuk pes etme derim. sevgi kolay bulunmuyor..

Back
X