İlk yıllarda kontrolsüz sevgi oluyor bazen sadece seninle olsun istiyorsun zamanla sevgisi terbiye olacak onunla ortak arkadaşlarınız olsa çift olarak onlarla aktivite yapsanız olayı tartışmaya vurmadan yavaş yavaş orta yolunu bulmaya çalışın her iki tarafında bir huyu var diyelim değiştirmek yerine kabul edip ortada buluşmak en güzelieşim kıskanç ama dozunda birde son zamanlarda haberlerde sürekli tecavüz kaçırılma haberlerini görünc korkuyor. tutucu bi insanda degil sanırsam benim arkadşlarım yüzünden onu bırakabilecğim korkusunda. tüm arakadaşlarım bekar
karşılıklı sevgi bu,Kocam mükemmel,
karısına evine çok bağlı,
bir dediğimi iki etmez,
resmen benim her anlamda kölem oldu,
beni ana kıraliçe ilan etti,
benden başka hiç birşeyi gözü görmüyor,
adamı kendime mühürledim,
bakın sizin bulamadığınız mutluluğu ben buldum
dermişçesine bir algı oluştu bende nedense
Himm sizin aranızdaki bag başka bir boyutta o zaman :) arkadaşların seni o dönem yalnız bırakmışsa eşine hak veririm, sadece o arkadaşlarınla görüşmeni istemiyorsaben kalınbagırsak kanseriydim ameliyatlar oldum. birgün olsun destegini kesmesi.bir anım var. ben agrılar cekerken eşimde aglayıp benim için kahroldu.ozamanlar sevgiliydik ben hastayken evlenme teklifi aldım.32 kilo düştügümde bana hala dünyadaki en güzel kız benmişim gibi davrandı. ozamanlar arkadaşlarım yanımda degildi belkide o yüzdende haz etmiyor . eşim benim ayagımın altını öpmüş insan
İlk senelerde bazı erkeklerde oluyo böyle şeyler daha doğrusu oluyormuş eskidenn... arkadşlarınızda evliyse birlkte görüşün biraz tanıdkça belki müsaade eder.yeni evliyim 6 ay doldu. aslında cok pembe hayallerle evlendim. bekarken gezdim dolaştım sosyalleştim sonra eşimle tanıştım . 1 yıl çıktık evlilege adım attık. eşime her konuda destek oldum. maddi ve manevi zar zor yuvamızı kırduk. mutlu bir evliliğim var . ama kime göre mutlu ..
nasıl anlatsam bilemiyorum
calışan bir bayanım. elimden geldigince iyi bir ev hanımı olmayı cabalıyorum. bana düşkün bir eşim var. ev ierinde yardımcı. bir dedigimi iki etmeyen. birşey istedigim zaman hayır cevapı almadıgım hastalandıgımda bana iş yaptırmayan yemegimi yapan yediren yıkayan, merhametli bir eşim var ama fakat
asıl problemim su esşim kız arkadaşlarımla görüşmeme acayip takık gidemezsin görüşemezsin yada sukadar saat görüşebilirsin. bir kez olsun tatlı bir şekilde tabi olur kelimesini duymadım. belkide cok fazla taviz verdim. bu kısıtlamalar yüzüden yuva yıkmakta olmaz. ben eşime sosyal yaşamı nasıl ögreticem. kendisi tam bir evci. bnle gezer . ailesine gider aileme gider bensiz hiçbirşey yapamaz. ama bana tanışmadanda herşeye karar verir tatlı dillikle anlatmaya kalkıştım suclu ben cıktım. bagırdım cagırdım kavgacı çıktım. sustum yine ben sorunlu çıktım ve ben artık bıktım ne yapacagımı sasırdım. bazen öyşe bir hale geliyorumki kapıyı carpıp gidesim var. ama tabi o bunu umursarmı hayır umursamaz.
mail adresim başkası ile aynı olunca sistemsel olara üyeligim iptal edilmi. bu kullanıcı adıyla cevap veriyorum.Hiç kimse demiyor ki orta yolu bul, güzelce konuş ikna et.
Eşim bana ilgi göstermiyor diye konu açılınca hemen '' boşan '' , eşim arkadaşlarımla görüşmeme müsaade etmedi diyince hemen '' sen koca kadınsın sana ne karışıyor?''..
Hayat öyle bekara kadin boşamak kadar kolay değil.. Biraz mücadele, biraz fedakarlık gerekir.
Görüldüğü gibi herkesin iyi huyları olduğu gibi olumsuz yanları da var.
Burdaki bir çok yorumun huzuru daha da çok bozduğunu düşünüyorum..
Ne demek eşin sana karışamaz yahu?
Bir yere giderken eşten habersiz mi gidilir başıboş biri gibi.. Haber verilir, rızası yok ise gönlü edilir. Sen bana karışamazsin dediğinde olacakları da biliyorsun. Al gitti huzurun.. Karşılıklı olarak böyle olması gerekir.
Mutluluğun, anlaşmanın sırrı budur bence..
En ufak bi şeyde hayallerimdeki evliliği yaşamıyorum diyip kestirip atmak, iyice huzur bozmak ta moda oldu..
Bir eşin değer vermediği, insan yerine koymadığı bir evde zaten evli durmanın manası yok..
Ama konu sahibinin durumu farklı. Eşi çok ilgili sevgili ama arkadaşıyla görüşmesini istemiyor.. Endişe ettiği birşey olmalı ki böyle davranıyor..
sütten cıkma akkaşıgım i. farkındamısınız eşimi kötülemiyorum neden cünkü güzel bir evliligim var . arkadaslarıma gelince ben gelinligimi secmeye arkadaslarımı cagırdım gelmediler. nikahıma cagırdım gelmediler. sineye cektim iyi yönden baktım işleri vardır dedim. düğünüme gelip 2ssat durdular gittiler. eşimse bana dedigi sen bukadar onlar için cabalerken onlar neden sana senin verdigin degri vermediler. arkadaşlık nedir can olmaktır. kan olmaktır. anlayış göstermiktir. akadaşlarım köt insanlar degiller iyi insanlar eşimde onların yüzüne karşı söyledi siz iyi insanlarsınız ama şimin size verdigi degeri sizde geri göstermiyorsunuz.Valla ister melaike olsun böyle bi adamla ben bi dakika yapamazdım siz maşallah haklı cıkaracaksınız nerdeyse. Tüm arkadaşlarım bekar benim de hata yapacağımı düşünüyor onlar gibi nedir ne hatası yapıyor arkadaşlarınız örneğin? Size mi düştü bunun tasası ayrıca bu kadar sütten çıkma ak kaşıksanız zaten kesin arkadaşlığınızı onlarla kocanızla oturun evinizde başbaşa
su aralar normal diye düşünüyorum. yeni evli oldugumuz için birde ikimiz de calışanlar insanlar oldugumuz için cok fazla vakit geciremiyoruz belkide ilerleyen zamanlarda düzelir eşim.yazılmış mı diye baktım ama yazılmamış. bir süre eşinize kız arkadaşınızmış gibi davranın. dışarı çıkınca 50 tane mağazaya sokup kırk çeşit kıyafet deneyin, moda üzerine konuşun, yemek tarifleri danışın. veya herhangi bir kız arkadaşınızla olağan bir günde ne hakkında konuşuyorsanız eşinizle de bu konulardan konuşmaya çalışın. adam "arkadaşlarıyla görüşmesin istedim ama karım arkadaşsızlıktan beni kocalıktan kız arkadaşlığa terfi ettirdi" diye düşünüp sizi salar belki.
Sanki benim eşimi anlatmışın.. aynı oda öyle çok fedakar düşkün ama beni yalnız başıma asla dışarıya göndermez birlikte gezeriz eğleniriz , kendide gitmez öyle arkadaşlarıyla dışarda eğlenmeye gezmeye çünkü sevmez. Dmeek tek değilmiş.. biz yeni evliyiz zamanla düzelir diyorum siz be kadarlık evlisinşz?yeni evliyim 6 ay doldu. aslında cok pembe hayallerle evlendim. bekarken gezdim dolaştım sosyalleştim sonra eşimle tanıştım . 1 yıl çıktık evlilege adım attık. eşime her konuda destek oldum. maddi ve manevi zar zor yuvamızı kırduk. mutlu bir evliliğim var . ama kime göre mutlu ..
nasıl anlatsam bilemiyorum
calışan bir bayanım. elimden geldigince iyi bir ev hanımı olmayı cabalıyorum. bana düşkün bir eşim var. ev ierinde yardımcı. bir dedigimi iki etmeyen. birşey istedigim zaman hayır cevapı almadıgım hastalandıgımda bana iş yaptırmayan yemegimi yapan yediren yıkayan, merhametli bir eşim var ama fakat
asıl problemim su esşim kız arkadaşlarımla görüşmeme acayip takık gidemezsin görüşemezsin yada sukadar saat görüşebilirsin. bir kez olsun tatlı bir şekilde tabi olur kelimesini duymadım. belkide cok fazla taviz verdim. bu kısıtlamalar yüzüden yuva yıkmakta olmaz. ben eşime sosyal yaşamı nasıl ögreticem. kendisi tam bir evci. bnle gezer . ailesine gider aileme gider bensiz hiçbirşey yapamaz. ama bana tanışmadanda herşeye karar verir tatlı dillikle anlatmaya kalkıştım suclu ben cıktım. bagırdım cagırdım kavgacı çıktım. sustum yine ben sorunlu çıktım ve ben artık bıktım ne yapacagımı sasırdım. bazen öyşe bir hale geliyorumki kapıyı carpıp gidesim var. ama tabi o bunu umursarmı hayır umursamaz.
6aylık evliyim. bzen cevremde insanları inceliyorum. eslerine hiç önem vermezler. düşüncelerini sormazlar. eşim birşey yapacagı zaman danışır. hala herfhata cicegimi alır. ben hiç birzaman tek başıma bir koltukta oturdugumu hatırlamam hep yanıma gelir saclarımla oynar. . her sabah güzel sözlerle kaldırır . hergün 10 kez arar . evlilik fedakarlık saygı ister sen ne kadar fedaker ve saygılı olursan oda sana okadar ilgi gösterir.Sanki benim eşimi anlatmışın.. aynı oda öyle çok fedakar düşkün ama beni yalnız başıma asla dışarıya göndermez birlikte gezeriz eğleniriz , kendide gitmez öyle arkadaşlarıyla dışarda eğlenmeye gezmeye çünkü sevmez. Dmeek tek değilmiş.. biz yeni evliyiz zamanla düzelir diyorum siz be kadarlık evlisinşz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?