- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
Bu kadar kötü ve size değer vermiyolarsa neden görüşmek istiyorsunuz o halde ne dediğiniz belli değil sizindesütten cıkma akkaşıgım i. farkındamısınız eşimi kötülemiyorum neden cünkü güzel bir evliligim var . arkadaslarıma gelince ben gelinligimi secmeye arkadaslarımı cagırdım gelmediler. nikahıma cagırdım gelmediler. sineye cektim iyi yönden baktım işleri vardır dedim. düğünüme gelip 2ssat durdular gittiler. eşimse bana dedigi sen bukadar onlar için cabalerken onlar neden sana senin verdigin degri vermediler. arkadaşlık nedir can olmaktır. kan olmaktır. anlayış göstermiktir. akadaşlarım köt insanlar degiller iyi insanlar eşimde onların yüzüne karşı söyledi siz iyi insanlarsınız ama şimin size verdigi degeri sizde geri göstermiyorsunuz.
mesela burda size danışıyorum. konusuyoruz bir nebze olsa rahatlıyoruz. arkadaslar ise sizi var eden taşlardandır. ise bende başkadır kim 10 seneyi yıkar arkadaşlarıyla bu kadar takmaz biri olsam bende daha cok mutlu olurdum.Bu kadar kötü ve size değer vermiyolarsa neden görüşmek istiyorsunuz o halde ne dediğiniz belli değil sizinde
mesela burda size danışıyorum. konusuyoruz bir nebze olsa rahatlıyoruz. arkadaslar ise sizi var eden taşlardandır. ise bende başkadır kim 10 seneyi yıkar arkadaşlarıyla bu kadar takmaz biri olsam bende daha cok mutlu olurdum.
sosyal gelişimini tamamlamamış adamları koca diye başına bekçi olarak dikmekten ne zaman vazgeçecek kadınlarımız merak ediyorum..
bu adam evlenmeden önce farklı değildi ama bile bile evlendin şimdi de ne yapsam derdindesin..
koca kadın kendi hayatı için bir erkekten izin almak zorunda mısın?
cezalı degilimki.2.üyelik mi aldın konu sahibi
yönetimin haberi var mı cezalı iken yeni üyelik almak oluyosa ben de yapayım bunu
benimkini tanımlamıssınbnm eşimde sizinkine benzer. hafta sonu suraya gidicem desem kedi gibi bakar ee beennn ? diye sorar :) veya bi arkadasımla otursam ne zman almaya geleym diye sorar ama zamanla alışıyolar sanırım bu arada bende 6 aylık evliyim :)
canım boşanmak isterse tutmam. cok şükür kendi ayaklarımda durabiliirim.Aman sozunden cikmayin ne derse yapin.
Mazallah bosanir gider falan cok degerli kocaniz
---------+++++++++
su aralar normal diye düşünüyorum. yeni evli oldugumuz için birde ikimiz de calışanlar insanlar oldugumuz için cok fazla vakit geciremiyoruz belkide ilerleyen zamanlarda düzelir eşim.
hiç dert etme ilk zamanlar yapışık ikiz gibi geziliyo artık zamanla bırakır o da kendi arkadaslarıyla gezmeye başlar :) ben ilk bi kac ay evden kovuyodm resmen cık git arkadaslarınla gez diyebenimkini tanımlamıssın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?