evli bi erkeğe aşık oldum batağa saplanmış gibi hissediyorum :((

Canim.benim.Allah yardimcin olsun ben bu gercegi bi yil.sonra ogrendim.ayni durumdayim.ve ailem.hala bilmio ve biz suan nisanliyiz

Evli biriyle mi nişanlısın

Yok cnm oyle dgl hani bende birini sevdim 1 yil.sonra evli olduguni ogrendim dedim suan nisanliyiz cunki bosanali bayagi oldu

Yok cnm oyle dgl hani bende birini sevdim 1 yil.sonra evli olduguni ogrendim dedim suan nisanliyiz cunki bosanali bayagi oldu

İyi canım sevindim çünkü öbür türlü kendine yazık edersin.

Reactions: M01
merhaba cnm yaşadığın şeyler hiç kolay değil seni anlamaya çalışıyorum ama birde o adamın eşinin yerinde olduğunu düşün... çok kötü bir durum kimse böyle bir şeyi yaşamak istemez, benim fikrime göre bence bir daha hiçbir şekilde görüşmeyin fotoğraflarına bile bakmayın ona ait olan her şeyi aklıınızdan silin Allah sizin karşınıza daha hayırlısını çıkartacaktır yetrki siz bu durumdan kurtulmaya çalışın inanın zmn neleri unutturmazki... benim de birini unutmam gerektş inanın ona ait her şeyi yok ettim ancak bu şekilde unutabildim ve şuan hiç acıda çekmiyorum inanın sizede böyle olucak

Reactions: M01
Bilmiyorum ben nedense o kadar da kötü bakamıyorum bu tip durumlara. İnsan kime aşık olacağını seçemiyor...

Çok seviyosa seni boşansın bence
Çözümü kolayy.
Yapmayın arkadaşlar, yapmayın kendinizi kandırmayın.koskoca adam boşanmayı bilmiyormu sanki. Alışmış kudurmuştsn beter demişler. O adam hayatından memnun bence, sizede değil ben sadece evdeki hanımına üzükdüm. Çünkü herşeyden habersiz , eşinin gelmesi bekliyor üstelik çocuğuyla beraber. Evli olduğunu anladığınız an uzaklaşmalıydınız...

Karisini asla bosamaz boyle tip erkekler dost hayati yasamak istiyor bence seninle sen 2.ci kadin olarak goruosan kendini ne ala sevmiosa gitsin bosasin cok seviosa seni alsin de bakalim boyle nasil yan cizecek karisinin yerine kendini koy birde irtibati kesin su evli erkeklerle memlekette adam mi yok ya kadinin dusmani yine kadin iste.

Aklıma gelen tek şey onun yalan söyledigi oldu. Eşi yakalarda ona hesap sorduğu zaman öylesine biri ben seni seviyorum falan der yani bu böyle. Illa devam etmek istersen o kızın ve kadının hakkına girdiği unutma eğer sebepleri olacaksan eğer vebalini düşünüp öyle yoluna devam et. Ve çok yanlış yaptığın istediğin kadar hoşlan o evli biri.

gün gelir unutulur ama eşinin kızını dahası yeni biriyle bir ilişkin olunca kahırlanırsın.hepsini geçtim aileni üzmeye değmez.oluruda var tabiki eşini boşar o zaman ailene alıştıra alıştıra söylersin.

o kadar genişlemişiz ki toplum olarak
şurada şu konuyu açıp akıl isteyecek duruma gelmişsiniz

biraz vicdanınızı sorgulayın

o sevmiyorum dediği kadın onu evinde hergün umutla bekliyor bir evlat vermiş o adama

onun yatagında uyuyor

başka kadına bakacak kadar katlanılmazsa boşansın adam gibi kadına da yazık etmesin

bir yanda kandırılan kadın bir yanda aşığım ne yapsam diye dövüne kadın

ve iffetsiz bir erkek

akılmı istiyorsunuz?

koşarak uzaklaşın o adamdan

Size öyle dediğine bakmayın,emin olun eve geç de gitse hiç gitmese de onu bırakmaz. Olan size olur,kendinizi kurtarın

Uzak durun .

Bunca insan yanılıyor olamaz değil mi ?

Belirli monotondan sıkılıp ufak heyecan aramış kendine belli ki kaçamak yapmak ona değişiklik katttığını sanıyordur.

Kendinizi bu konumda görmek üzücü olsa gerek bu yüzden uzak durmalısınız.

Annesi babası ölen en fazla 5 ay ağlıyor uzak durduğunuzda tabi ki unutacaksınız unutuluyor da ..

Aşk acısından henüz ölen yok en azından geriye baktığınızda "ay ben napmışım"dememeniz için size çok iyi tavsiye sunan arkadaşlarımın yorumlarını güzelce oku

Yuva yıkanın yuvası olmaz kardeşim. Madem mutsuz eşini sevmiyor, Boşansın. Erkek neticede bir bayan kadar yargılanmaz emin olabilirsin... Bir yuvayı yikip yeni bir yuva ile kimse mutlu olamaz. Evli olan adam icinde soyluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…