Bu cümle bile o kadar kötü geliyorki kulağa :) Evli olduğunu bile bile nasıl bir arkadaşlık kurdunuzki bu kadar mesafesiz adamın 3 yaşında çocugu var karısı var ben inanamıyorum size ya, sana yapılmasından hoşlanırmıydın ayrıca başkasına ait olan bişeyi nasıl sevebiliyorsunuz ?evli birine deli gibi aşık oldum
evli birine deli gibi aşık oldum.önceleri sadece arkadaştık ama sonra hoşlandığını söyledi bende hoşlanıyorum ama gizledim bunu..ne olduğumuzu bilmeden görüşüyoruz alıştım ona sesini duymadan yapamıyorum eşini sevmiyor biliyprum benden önce de eve 12 den çnce gitmeyen gece sadece arkadaşlarıyla olan biri.kendimi çekemiyorum ondan bi yandan suçluyorum kendimi 3 yaşında kızı var kednimi onu düşündülçe berbat hissediuyorum ama bi yandan da seviyorum kolay kolay seven biri değilim ben her zman dış görünüşe maddi manevi değerlerini ölçüp biçen biriylken şimdi evli bi adama aşığım..bu arada 23 yaşındayım o ise 27 yaşında.ben ilköğretim matematik öğretmenliği yüksek lisans yapıyorum.o ise müteahhit..ne yapıcam kimseye bişey söyleyemiyorum derdmi ne anneme ne ablama kimselere anlatamıyorum arkadaşlarıma da öyle .. lütfen akıl verin..
ilk birkaç cümleden fazlasını okumadım..ayıptır, yazıktır, günahtır yaa..yok bende önce de eşini sevmiyomuş yok zaten boşanıcakmış bunlarla kandırmayın kendinizi..adam evdekini sevmiyosa boşanır ondan sonra gelir karşınıza..derhal ilişkinizi kesin!!
yazık değil mi evde adamın yolunu gözleyen, iki güzel laf duymak için süslenen püslenen, sabahtan akşama evini çekip çevirmek için uğraşan kadına..yazık günah..belki çocukları da vardır onunda günahına giriyosunuz hakkını yiyosunuz...Allah akıl fikir versin...bi günah işliyosunuz bari dile getirmeyin..yaptığınız şeyin bir çözümü bir cevabı bir çaresi yok..vicdanınızı rahatlatmak için konu açıp milletide günahınıza ortak etmeyin..Allah ıslah etsin kendinizi o adamın karısının yerine koymayı deneyin bir de..
Varmış tabii çocuğu,3 yaşında kızı var diye yazmış.Ayy valla çok sinirlendim yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?