Evli bir adama asigim :(

Hazeer_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
305
224
103
Arkadaslar ne olur beni yargilamadan bana bir akil verin beni kendime getirin :(
Yillar önce ben 16 yasindayken sevgilim 19 yasindayken 3 yil sevgili kaldiktan sonra bana inat olsun diye gitti evlendi. Evli oldugu halde pesimi birakmadi aylarca ama ben ne var ne yok degistirdim bana ulasamadi sonra. Aradan 9 yil gecti beni internetten buldu 3 yildir bikmadan usanmadan bana yazdi. Bir salaklik edip onunla konustum ve suan 2 aydir telefonla konusuyoruz. Evli 3 cocugu var bende evliyim 2 cocugum var. Yaptigim cok yanlis biliyorum ve bunun agirligi altinda eziliyorum. Bana önce ayrilip evlenmek istedigini söyledi sonra vazgecti cocuklari icin ama pesimi hala birakmiyor. Onu o kadar cok seviyorumki onun icin herseyi göze almaya raziydim. Ona bir daha görüsmek istemedigimi söyledim ama icim yaniyor cok mutsuzum. Bana ne olur bir akil verin cok üzgünüm :(

Verilecek hangi aklı alacaksın bilemiyorum..
Böyle durumlarda tek üzüldüğüm hiç bir şeyden habersiz olan bir kadın..
Aşk bu kadar kirletilecek bir duygu değil.
Arkasına sığınmayın.

Not : Sende evleymissin orayı atlamışım..

Üzüldüğüm insan sayısı 2 ye yükseldi.

yapman gerekeni yap görüşme ... inat için evlenmek ne ya kendinizi kandırmayın seven insan sevdiğinden başkasına bakamaz dokunamaz bile... macera peşinde adrenalin arıyor adam yok yere yuvanı yıkma ... ama kocanı sevmiyorsan yık yuvanı ama o adam icin değil kendin için sevmediğin adamla ömür geçirme

O inat olsun diye evlenmis peki siz?adamin ne oldugu ortada 3 cocuk var sizin de 2..onun icin cocuklarinizi heba etmeyi goze almissiniz..yazik ya valla yazik..simdi kalkip pesimi birakmadi yok soyle yapti demeyin allah askina..kendinize gelin kocanizin cocuklarinizin yuvanizin kiymetini bilin..o cocuklari icin hicbirseyi goze almazken siz niye aliyorsunuz?sizinki cocuk degil mi?leylekler mi getirdi?

Verilecek hangi aklı alacaksın bilemiyorum..
Böyle durumlarda tek üzüldüğüm hiç bir şeyden habersiz olan bir kadın..
Aşk bu kadar kirletilecek bir duygu değil.
Arkasına sığınmayın.

Not : Sende evleymissin orayı atlamışım..

Üzüldüğüm insan sayısı 2 ye yükseldi.

Karisinin benden haberi var bunu bilerek evlendi.

Bir bitmediniz ya bu konu cok ban goturur o kesin :)

Peki o kadın buraya gelip bir konu açsa mesela kocam beni aldatıyor aklı hala başkasında ve beni sevmiyor. İşin garip yanı gizli gizli evli bi kadınla konuşuyor.
Kısacası aldatılan kadın yerinde olsaydınız diyorum...
Başka da birşey demiyorum.

Tam diyordum ki bu pazar aksiyonli bir konu göremedim diye bunu okudum:kızgın:
Bırak adamı desek bırakacak mısınız? Sanmıyorum. Eşinizle o adamın eşine üzüldüm sadece.

Çocuklarına yazik. Adam sana boşanıp gidelim çocuklar olmasin dese giderdeniz herşeyi göze alıyormuşsunuz ya allahim

bak simdi sana bambaska bir acidan seyler yazacagim. ortada toplamda 5 cocuk var. 2 de biseyden habersiz insan. seni seven insan inat yapmaz, yapmazdi. neyi goze alacaksin. cocuklarinin seni babalarini aldatan bir yalanci olarak gormelerini mi? ya da o adamin cocuklarinin seni namus yoksunu babalarini ellerinden alan dusuk bir kadin olarak gormelerini mi?
ya o kadin sucu ne ya da esinin sucu ne?
ask temizdir sen kirli bisey yasiyorsun. yasadigin sevgi degil dupeduz heyecan.
allah islah etsin... dilerim o kicik canlar sizin gibi insanlarin elinde ziyan olmaz...

Back
X