Evli bir adama asigim :(

Hepiniz cok haklisiniz sözleriniz canimi acitti ama haklisiniz :KK43: Konunun kapanmasini istiyorum.
Sozler canini acitmasin aklini basina getirsin..boyle bir adam icin yuvani dagitirsin ortada kalirsin..seni almaz bu adam sevgi sozcuklerine kanma...yuvani yikma boyle bi adam icin..ortaya ciksa karisina yalvarir eder afettir kendini hayatina devam eder ya sen?

Var ya sizin gibilere de hep yemeyip yediren fedakar cefakar adamlar denk gelir dünyanın düzeni işte.. Yemişsin bi halt adam seni bırakmış hazır izini kaybettir yeniden. Hayır nasıl bi hormon var da böyle korkusuz oluyorsunuz allahaşkına bi duyulsa rezil olursun darmaduman olur ailen çocukların. Bi de seviyorum falan demiyo musunuz geliyor cinler tepeme tepeme

Adam seni sevse idi 9 yil önce birakmazdi aklini basina topla dengesiz ,adi bir adam icin yuvandan cocugundan olma.

Ay iyi ki konuyu alıntılamışsınız, silmiş konusunu hanım abla. Silecekseniz açmayın Allah Allah, evli adama aşığım deyince burada pek çok evli kadının size alkış tutmasını beklemiyorsunuz herhalde.

Konuya yorumum, evlenmek sevgili olmaya benzemez; kimse kimseyle inat olsun diye evlenmez kendinizi kandırmanın lüzumu yok. Yaptığınız şey düpedüz aldatmaktır; güzellenecek bir tarafı da yoktur. Birbirinize aşık falan değil, monoton evliliklerinizde heyecan arayan tiplersiniz o kadar.

Cocuklarina bakinca utaniyormusun acaba ?? 1 adam icin yuvani yikmak, hemde dedigine gore iyi eşin, vallahi sana degilde esinle cocuklarina uzuldum

Evli adama/kadına aşık olunmaz diye bir kural yok ne yani insanlar evlenince bir anda zırha mı bürünüyorlar da aşk oklarından korunuyorlar. aşık olunur bal gibi de ama eyleme geçilmez, ilanı-aşk edilmez, birlikte olmak için çaba gösterilmez. platonik olarak o aşk geçene kadar beklenir :)

Bosver Gel cekirdek yiyek :) bak tam ön bulmuşuz :)
Çekirdeği çerezi toplayın başka topiğe alalım sizleri, bu konu kapandı çünkü.
Dipnot: BDV konularında çekirdek çitlerken görürsem daha karpuzu kesemeden yıkılasın mapushane şarkısını söyletmeye başlarım :KK14:

Hepiniz cok haklisiniz sözleriniz canimi acitti ama haklisiniz :KK43: Konunun kapanmasini istiyorum.

Back
X