• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir adama aşık oldum..(2010)

parissima

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
431
-19
46
İstanbul
kızlar çok aşığım...
napıcam bilmiyorum....nasıl ayrılıcam bilmiyorum...evli ama çocuksuz birine aşığım..boşanmaları an meselesiyken başladı ilişkimiz...çok koştu peşimden 1 sene baskı yaptı. ben de o da o kadar çok bağlandık ki birbirimize...mafoldumben
şimdi ben ona ''senden sonra toparlanamam...evlensem de başkasıyla sevemem...yapamam'' dediğimde o bana '' senin benden sonrası diye bişeyin olmıcak, biz hep beraber olucaz '' dedi bana....öğretmenim bi de atama bekliyorum.. 1 seneye kadar gidebilirim atamam olursa gidersem ayrılmak durumunda kalıcam...her gece ağlıyorum....kimseyi sevemiyorum...bakmıyorum bile kimseye....çıldırmak üzereyim....beklemekten bıktım....karısına herşeyi anlatmak geliyor içimden ama ....yapamıyorummafoldumben
işin kötüsü ailem onu bekar biliyor ve de çok seviyorlar...annem, biz kavga etsek onun tarafında ...düşünün artık...söylesem evli olduğunu kıyamet kopar...şuanda ağlıyorum yazarken...bıktım tükendim...napıcam ben kızlarmafoldumben

seviyorsa kopar gelir yok hala uzatıryosa hiç bekleme sonucta hem kendını aılenı alıştırma zaman herkese ilaç olur acımasız bı cvp oldu kusura bakma

Böyle isleri tasvip etmiyorum.

Bosanma asamasida ne demek arkadasim ya??
Bildigimiz evliymis adam iste...

Madem birseyler olacakti, olacak gibiydi, bosanmasini bekleseydiniz...
Kaldiki butür iliskilerin bekar olan tarafa pek saglikli oldugunu düsünmüyorum.
Hala bosanmamislar belliki, bu daha böyle uzaaaaar gider.

Sevginize gelince, tamam elbette kolay degil, seviyorsunuz, asIksiniz ondan sonrasinin bidaha olmayacagini düsünüyorsunuz..vs ama bunun aslinda böyle olmadigini kendinizde biliyorsunuzdur umarim??

Liseli asIklar gibi davranmayin bence...

Allah yardimciniz olsun

kızlar çok aşığım...
napıcam bilmiyorum....nasıl ayrılıcam bilmiyorum...evli ama çocuksuz birine aşığım..boşanmaları an meselesiyken başladı ilişkimiz...çok koştu peşimden 1 sene baskı yaptı. ben de o da o kadar çok bağlandık ki birbirimize...mafoldumben
şimdi ben ona ''senden sonra toparlanamam...evlensem de başkasıyla sevemem...yapamam'' dediğimde o bana '' senin benden sonrası diye bişeyin olmıcak, biz hep beraber olucaz '' dedi bana....öğretmenim bi de atama bekliyorum.. 1 seneye kadar gidebilirim atamam olursa gidersem ayrılmak durumunda kalıcam...her gece ağlıyorum....kimseyi sevemiyorum...bakmıyorum bile kimseye....çıldırmak üzereyim....beklemekten bıktım....karısına herşeyi anlatmak geliyor içimden ama ....yapamıyorummafoldumben
işin kötüsü ailem onu bekar biliyor ve de çok seviyorlar...annem, biz kavga etsek onun tarafında ...düşünün artık...söylesem evli olduğunu kıyamet kopar...şuanda ağlıyorum yazarken...bıktım tükendim...napıcam ben kızlarmafoldumben
1 sene bosanma asamasimi olurmus, karisini aldatiyor senide kandiriyor
bugün karisini yarin seni aldatir nasil güveniyorsun buna
bu isin sonu yok gibi canim, unut onu hatta tayinin cikmasida cok iyi bi firsat:teselli:

1 sene bosanma asamasimi olurmus, karisini aldatiyor senide kandiriyor
bugün karisini yarin seni aldatir nasil güveniyorsun buna
bu isin sonu yok gibi canim, unut onu hatta tayinin cikmasida cok iyi bi firsat:teselli:

canım karısını aldatması kısmına katılıyorum ama arkadaşı kandırdığını hiç düşünmüyorum ben..
açık açık söylemiş evli olduğunu saklama ihtiyacı bile hissetmemiş..
okumuş öğretmen olmuş arkadaş..
bir insan nasıl bir sene boşanma aşamasında olur nasıl boşanamaz hemde çocuk yokken diye düşünmez mi hiç..
sorgulamaz mı?
vicdanının bu şekilde rahat ettiği için bu şekilde inanmak istediğini düşünüyorum..

aşık olabilir ama onunla ilişkide bulunması doğru değil gönül bu yani bazen söz geçiremediginz olur yakışıklı bulur huyları hosuna gider asık olabilir ama iletişimde bulunması bi ilişki yaşaması bence dogru olmayan

hala bosanma asamasindami????:olmaz:
ALLAH BIZLERI SIZIN GIBI KADINLARDAN KORUSUN!!!

aminnnnnnn

anlamiyorum ya o adam evine gidiyo zavalli kadinin biseyden haberi yok allah bilir

gayette normal devam ediyodur adam evliligine ay ne diyim ben bide bekliyosunuz bi yuva

yikilsinda cocuklu bi yuva hemde :olmaz:

evliyse ve halada bosanma asamasındaysa yol ver tamam zor ama karsıdan baktıgın zaman hic uygun degil baska bir kadının uzulmesine sebep olmak hic hos degil..bosanırda baslar iliskiniz tamam ama adam hala evli karısına hicbirsey anlatmamıs ve senle birlikte o kadının yerine koy bi bakalım kendini ne hissedersin baskasının mutlulugunu bu sekilde elinden alırsanız mutlu olamazsınız

genelde öyle derler hep boşanma aşamasındayız karımla cinsel anlamda hiçbir ilişkim kalmadı yataklarımız ne zamandır ayrı vs . vs devam eder gider bu yalanlar .bu boşanmada hiçbir zaman gerçekleşmez .karısından asla ayrılmak istemez onun evinde oldugunu bilmek onu mutlu eder zavallı kadında hiçbişeyden habersiz adamın gönlünü hoş tutmaya çalışır. olan o kadıncagıza olur .
ama adam hala sizle gönlünü eğlendirmeye devam eder sizde buna izin verirsiniz . onurunuzu gururunuzu ayaklar altına alırsınız. ne gibi bir beklentiniz olabilirki bu insandan anlamıyorum ve nasıl güveniyorsunuz bugun karısına bunu yapan yarın size nasıl yapmaz.birazcık empati kurun ve size yapılmasını istemediginiz başkasına asla yapmayın başkasının mutsuzlugu üzerine asla mutluluk kurulmaz tabi vicdan sahibi insanlar için gecerli bu durum .

bir kadının başına ne kötülük geliyorsa yine bir kadın yüzünden geliyor ...

aminnnnnnn

anlamiyorum ya o adam evine gidiyo zavalli kadinin biseyden haberi yok allah bilir

gayette normal devam ediyodur adam evliligine ay ne diyim ben bide bekliyosunuz bi yuva

yikilsinda cocuklu bi yuva hemde :olmaz:

yok canim adamin cocugu yokmus
ama olsun olmasin sonucta adam evli

adamin karisinin yerine koyun kendinizi...
1 sene oldu dyosun, madem bosanma asamasinda neden hala karisiyla birlikte
nedense sizin gibi kadinlar hep boyle derler (bosanma asamasinda)
:kızgın:

arkadaşım adamın karısını hiç mi düşünmüyorsun o kadının hiç birşeyden haberi yok yazık.

Hem bugün karısına seninle aldatan yarında seni başkasıyla aldatır.

yuva yıkanın yuvası olmaz.

Erkeklerin daha orjinal yalan bulmalarına gerek kalmıyor işte. Kafaları da gitgide yavaşlıyor. Boşanma aşamasında. Diyelim ki doğru bu hadi boşanma aşamasında senin ne işin var o ilişkinin içinde. Hadi kadını umursamıyorsun ailene karşı da mı vicdanın yok senin tanıştırıyorsun. aşar beni bunlar

Bir sene boyunca boşanma aşamasımı olurmuş???
Yazık sizde böyle insanlara alet oluyorsunuz,
O kadının yerine kendinizi koyun,
Birde eğitimci olacaksınız :umursamaz:

Back
X