Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım karısını aldatması kısmına katılıyorum ama arkadaşı kandırdığını hiç düşünmüyorum ben..
açık açık söylemiş evli olduğunu saklama ihtiyacı bile hissetmemiş..
okumuş öğretmen olmuş arkadaş..
bir insan nasıl bir sene boşanma aşamasında olur nasıl boşanamaz hemde çocuk yokken diye düşünmez mi hiç..
sorgulamaz mı?
vicdanının bu şekilde rahat ettiği için bu şekilde inanmak istediğini düşünüyorum..
Bazı arkadaşlar Allah böyle kadınlardan korusun bizi demiş,adamlar sanki sütten çıkmış ak kaşık..
Evli olduğu halde ikinci kadını arayan adamlara ne demeli?
Tabii ki suç ortak burada,kadın kendini bilecek,adam şerefsiz olmayacak.
1 senedir bosanmamis ve hala karisiyla ayni evde yasiyor kandirip oyalamiyorda ne yaptigini düsünüyorsun peki , bu kaniya evli oldugunu gizlemedigi icinmi vardin:umursamaz:
zaten gizlemesine de gerek yok arkadas kabul etmis hatta ailesiylede tanistirmis ve bir ümit bekliyor ama bana sorarsa bosuna bekliyor, cünki bosanmicaksempatiksalakcinni
okumus ögretmen olmus diye kandirilmaya müsait olmuyormu yani, okumakla adam olunmuyo
AMINNNNNNNhala bosanma asamasindami????lmaz:
ALLAH BIZLERI SIZIN GIBI KADINLARDAN KORUSUN!!!
yuva yikanin yuvasi olmaz:umursamaz:ALLAH SIZIN GİBİLERE AKIL GÖNDERSIN YUVA BOZ SONRA YUVA BEKLE BRAVOOOohaoldumsmile
vereliniortakşu evli adamların yakasından düşün artık:enbuyukkk:
Bugün karısını aldatan adam(?!) yarın sizide aldatır..
Adamlar iyi yapıyor dememişsin de,kadınlardan korunmak için Allaha yakarmana bakılırsa senin korkuların su yüzüne çıkmış olmalıbiz adamlar iyi yapiyo mu dedik sanki
sen neden bu kadar alindin
hayret dogrusu....:1closedeyes:
Adamlar iyi yapıyor dememişsin de,kadınlardan korunmak için Allaha yakarmana bakılırsa senin korkuların su yüzüne çıkmış olmalı![]()
tabiki ALLAHIMA yalvaricam!!!
evet korkuyorum oyle kadinlardan
ama sen kormuyorsun anlasilan
neden acaba.....
ay ne üzülüyorsun karısıyla konuşun kuma olarak eve gelmene izin verirse olur ancak.adam ayrılmayacağına göre tek şansın bu laelaelaelaelae
konu sahibi yok ortalıkta:bbo: