• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir adama aşık oldum..(2010)

Bence karısına her şeyi anlatın, eğer size yalan söylüyorsa her şey çıkar ortaya. Hem diğer kadıncağız da uyanmış olur. Sizi yargılamayacağım, hayat bu; ben de evli bir bayanım. Başıma gelmesini elbet istemem ama hayat bu. Kınayanın Allah başına verirmiş derler. Hayatım boyunca kimseyi yargılamadım, yargılamam da. Yaptığınız şey etik olarak tabi ki doğru değil; fakat yaşayan sizsiniz. Duygularınız var. Sizi eleştirmeyeceğim. Sadece naçizane bir tavsiyem olacak, adamın doğru söyleyip söylemediğini mutlaka öğrenin. Eğer kandırılıyorsanız da mutlaka adamın eşine anlatın; çünkü o da aldatılmış oluyor sizin kandırılma durumunuzda...

Ablamda buna benzer bişey yaşadı öğretmen aşık ve tayin istedi ;s Evli değildi boşanmıştı ama yeni boşandı .. Zor valla seni çok iyi anlıyorum Allah kolaylık versin..

Hic kimse vazgecilmez degildir..
Tayinini baska bir sehire iste, telefonunu degistir ve birdaha görüsme...
Zamanla unutacaksin, hatta gülüp gececeksin..
YOksa cok büyük bir hatanin pesindesin...
O serefsiz adaminda, karisina yazik ya...

Bız kocamız baska bı kızla gorusuyor dıye uzulurken sız de evlı bırıyle tovbe yarabbim bosanmasını bekleseydınz..

tavrınıza cidden üzüldüm kızan kişilerin evli oldukları için tepki gösterdiklerini düşünmüşsünüz

hayır hayatım bence de yanlış, öyle düşünmedim. hani konu sahibi yazılanları beğenmedi onu alkışlasak geri gelir cevap yazardı falan deniyor ya onun için yazdım. ne yazsın ki o bayan şimdi buraya a dese üstüne yürür herkes :) genelde böyle tepkileri evli bayanlar gösteriyor. ki haklı da buluyorum o yüzden bir önceki mesaja alıntı yaparak yazdım o düşüncemi. haliyle evli bayanlar için daha tehditkar bir durum.

hiçbi aşka değilimde buna çok karşıyım işte.SİZ YUVA YIKTINIZ

Evli bi adamla birlikte olmayı nasıl başardınız.hiçmi kendi gururunuzu düşünmediniz ? hiçmi vicdanınız sızlamadı YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ

allah bizleri sizin gibi kadınlardan korusun :Saruboceq:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Vallahi ben hiç şaşırmıyorum artık.
Öğretmen diye yapmayacak değil.
Şekilde görüldüğü gibi.
Ben de toz kondurmazdım
ama ne haltlar karıştıran öğretmenler var.
Sen hancı o yolcu.Birgün sana da sıra gelecek.
Dünya fani.

Ben sonucu hiçbir zaman öğrenemeyeceğiz diye düşünüyorum...
Çünkü konu sahibi bayan bir daha uğramayacak bence konuya, gene havada kaldı...

ayrıldım arkadaşlar...9 ay oldu ayrılalı... hiçbir şekilde tekrar birbirimizi aramadık.... çok ağlamaklı şekilde konuştu benimle en son... ama benden sora helak olmuş... işi gücü parası pulu haysiyeti sıfırlanmış...bitmiş tükenmiş diyebilirim size... haberleri geliyor bana...ben iyiyim ilk aylar sarstı beni ama...şimdi yazılanları okudum komple... bir daha asla...zaten uzun bi süre kimseyi istemiyorum...işim gücüm kısmetim açıldı ayrılınca...önüme ne kapılar açıldı...ne pürüzler sona erdi şaştım kaldım...resmen kısmetimi kapıyomuş... neyse iyiym yani ...merak etmeyin... böyle birşey yaşadığım iyi oldu...ayrıca ayarttın tarzında şeyler yazmışsınız...ayartan ben değilim...ailemle de ben tanıştırmadım...kendi geldi tanıştı...hemde çikolata çiçek we tektaşla....ben çok acı çektim.. bir daha kimseye güvenebileceğimi hiç sanmıyorum...ama iyiyim artık merak etmeyin...ben kendmi unutmuşum onunla birlikteyken...artık kendim için yaşıyorum...

sen hatayi en basindan yapmissin evli bir adamla iliski kurarak. senin aslinda istedigin onu birakmak felanda degil, cocugu yok nasil olsa, karisini bosasin bana gelsin istiyorsun fakat istedigin gibi de olmuyo her nedenseydi bu yüzdende cikmazin icinde kaliyorsun.. cünkü 1 sene pesinden kosmus göya bide Allah bilir ne zamandir iliskiniz vardir onuda katarsak... zaten seninle tanistiginda bosanma asamasindaymis daha hala bosanamadiysa bundan sonraaa hiiic bekleme.. burda tek magdur olan adamin esi.. oda kim bilir ne hayallerle evlendi.. iliski kurmadan önce düsünseydin, madem o kadar cok dürüst bi adam esiyle bosandiktan sonra seninle iliski kursaymis.. ama sunuda unutma kimsenin ahi kimsede kalmaz..:20::20:

Senin icin esini terk eden; gün gelir senide baskasi icin terk eder!!! yuva bozanin yuvasi olmaz.. olmasinda insAllah..!! :63:

ayartan ben değilim...ailemle de ben tanıştırmadım...kendi geldi tanıştı...hemde çikolata çiçek we tektaşla....

hayatım 8-10 yaş grubuna bu tür bir şey söylersen belki inanma şansları olur da bizim için zor.. ne demek ben tanıştırmadım kendi geldi bilmem ne?

hem ailene yalan söylüyorsun (bekar vs diyerek) hem de boşanmamış adamı eve çiçekle çikolatayla getirtiyorsun.. ailenin gözünün içine baka baka yalanlar söylersen, üzülürsün tabi..

kızlar çok aşığım...
napıcam bilmiyorum....nasıl ayrılıcam bilmiyorum...evli ama çocuksuz birine aşığım..boşanmaları an meselesiyken başladı ilişkimiz...çok koştu peşimden 1 sene baskı yaptı. ben de o da o kadar çok bağlandık ki birbirimize...mafoldumben
şimdi ben ona ''senden sonra toparlanamam...evlensem de başkasıyla sevemem...yapamam'' dediğimde o bana '' senin benden sonrası diye bişeyin olmıcak, biz hep beraber olucaz '' dedi bana....öğretmenim bi de atama bekliyorum.. 1 seneye kadar gidebilirim atamam olursa gidersem ayrılmak durumunda kalıcam...her gece ağlıyorum....kimseyi sevemiyorum...bakmıyorum bile kimseye....çıldırmak üzereyim....beklemekten bıktım....karısına herşeyi anlatmak geliyor içimden ama ....yapamıyorummafoldumben
işin kötüsü ailem onu bekar biliyor ve de çok seviyorlar...annem, biz kavga etsek onun tarafında ...düşünün artık...söylesem evli olduğunu kıyamet kopar...şuanda ağlıyorum yazarken...bıktım tükendim...napıcam ben kızlarmafoldumben

boşanmaları an meselesiyken başlamış ilişkiniz
ve bir yıl sana baskı yapmış kandıra bilmek için
adam zaten boşanacak olsaydı bu bir yıl için de boşanırdı..

bi arkadaşımızınde söylediği gibi allah bizleri sizin gibi kadınlarda korusun .boşanma süreci mi? inan o adam karısına acımayıp aldatıyosa birgün sanada acımayacak ki öyle olmasınıda temenni ederim sen o evindeki kadından daha değerli olduğunumu sanıyosun arkadaşım hiç bekleme birgün senle evlense bile dışarda başka bi kadın dikkatini çeker ve sende tarih olursun yada ettiğini çekersin ... kusura bakma bu konu çok farklı ve yumuşak davranamıyorum allah kalbine hidayet versin...

sen hatayi en basindan yapmissin evli bir adamla iliski kurarak. senin aslinda istedigin onu birakmak felanda degil, cocugu yok nasil olsa, karisini bosasin bana gelsin istiyorsun fakat istedigin gibi de olmuyo her nedenseydi bu yüzdende cikmazin icinde kaliyorsun.. cünkü 1 sene pesinden kosmus göya bide Allah bilir ne zamandir iliskiniz vardir onuda katarsak... zaten seninle tanistiginda bosanma asamasindaymis daha hala bosanamadiysa bundan sonraaa hiiic bekleme.. burda tek magdur olan adamin esi.. oda kim bilir ne hayallerle evlendi.. iliski kurmadan önce düsünseydin, madem o kadar cok dürüst bi adam esiyle bosandiktan sonra seninle iliski kursaymis.. ama sunuda unutma kimsenin ahi kimsede kalmaz..:20::20:

Senin icin esini terk eden; gün gelir senide baskasi icin terk eder!!! yuva bozanin yuvasi olmaz.. olmasinda insAllah..!! :63:

çok güzel yazmışın canım ellerine sağlık.amin...

ve sen hernekadar bişeyleri düzeltmeye çalışsanda unuttuğun bişey olacak allah ve onun eşsiz adaleti var belki o adamın başına bişey gelecek belki eski karısını özlüyor olacak belkide sen evli bi adamla çıkan bi insan olduğun için sana tertemiz gözüyle bakmayacak veee gönlü geçecek olann sadece sana olacak asla yuva yıkanın yuvası olmaz

Back
X