Evli Bir Adama Aşık Olmakta Neyin Nesi?

Ozgee_34

FİNANCE MANAGER
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
4.859
997
178
Kabul edemiyorum! Artık bu insanlar beni çıldırtma noktasına getirtiyorlar.
Bi Bayan var çalıştığım şirkette,1 haftadır birini tanıyormuş, Adam farklı bir şehirde ve mesleğini söylemem doğru olmaz ama çok üst konumda biri. Bayanda okumuş kültürlü biri, böyle bir cahilliği nasıl yapar anlamadım. 24 yaşında kız, adam 38 yaşında. Bi hevesle yanımıza geldi. Anlatmaya başladı böyle böyle tanıştım, ama evliymiş bide bi kızı varmış ama inanın ki o konuyu 1 haftadır hiç açmadım bile, sadece mutlu olduğum şeyi yapmak istiyorum yapıyorumda, o kadar üst kademede bi adam dk başı mesaj atıyor aryor vs vs diyor. Çok gurur duyulacak birşeymiş gibi övüyor.
Gözlerim faltaşı gibi büyüdü, empati yapmasını istedim. Yaptığının büyük terbiyesizlik olduğunu vurguladım ama bunu söylediğim anda bile sırıtıyordu. Arsızlığa bakar mısınız? Neyin kafası bu? Çok sinirliyim çok ..Şimdi evli erkekelrle birlikte olan bayanlara sormak istiyorum;gerçekten bekar erkeklerin suyu mu çıktı? Yada yaşadığınız şeyden dolayı pişmanlık duyuyor musunuz?

Ayrıca bu anlattığım kızı böyle bi saçmalıktan döndürme şansım varmı kızlar?

Memleketten yeminle erkek kıtlıgı var:ssz:
kız cok haklı... bırak karısı ümügünü sıkıp oracıkda bogsun.
bu kıtlıktan kurtarsın onu:51:

kücükde degil.. anlattıklarını dinleme bence...
boşa kendini hırpalama... söylediklerin bi kulagından girip ötekinden cıkıcak:51:
mesaj atar tabi. adam yeni manita yapmış. az eskisin onuda aldatması yakındır..
bu yazımı gösterebilirsin :82:

Bi Bayan var çalıştığım şirkette,1 haftadır birini tanıyormuş, Adam farklı bir şehirde ve mesleğini söylemem doğru olmaz ama çok üst konumda biri. Bayanda okumuş kültürlü biri, böyle bir cahilliği nasıl yapar anlamadım. 24 yaşında kız, adam 38 yaşında. Bi hevesle yanımıza geldi. Anlatmaya başladı böyle böyle tanıştım, ama evliymiş bide bi kızı varmış ama inanın ki o konuyu 1 haftadır hiç açmadım bile, sadece mutlu olduğum şeyi yapmak istiyorum yapıyorumda, o kadar üst kademede bi adam dk başı mesaj atıyor aryor vs vs diyor. Çok gurur duyulacak birşeymiş gibi övüyor.
Gözlerim faltaşı gibi büyüdü, empati yapmasını istedim. Yaptığının büyük terbiyesizlik olduğunu vurguladım ama bunu söylediğim anda bile sırıtıyordu. Arsızlığa bakar mısınız? Neyin kafası bu? Çok sinirliyim çok ..Şimdi evli erkekelrle birlikte olan bayanlara sormak istiyorum;gerçekten bekar erkeklerin suyu mu çıktı? Yada yaşadığınız şeyden dolayı pişmanlık duyuyor musunuz?

Aaa tatlim sen niye sinirleniosun ki memlekette erkek kitligi var ya kiz duymadinmi :)) ck ck ck

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

su testisi su yolunda kırılır.. hiçç kendini yorma :82:

Memleketten yeminle erkek kıtlıgı var:ssz:
kız cok haklı... bırak karısı ümügünü sıkıp oracıkda bogsun.
bu kıtlıktan kurtarsın onu:51:

Ya yeminle böyle birşey olamaz, artık öyle bi anlatıyor ki dersin ki adam kör kütük aşık. Sinirimi gerdi ya of zavallı karısı :14:

Valla kafaya koymuşsa kimseyi dinlemez bence. Artık böyle şeyler yaşayanların çevresi pek tepki vermiyo galiba ( ailesi falan) en basit örnek acun la metresi. Kızı bir görseniz sanki evli oldugu karısı suçlu onun alnı ak gibi. Herkes ona yağ çekiyo acunla çok yakışıyosunuz falan diye artık topluum bunları o kadar normalleştiriyo ki sizin arkadaşınızda yaptıgı övünülcek bişey miş gibi anlatabilmiş. Vazgeçmezse de ilişkinizi kesin böyle milletin kocasına göz diken ilerd benim kocamada göz diker diye düşünürüm güven olmaz bu midesizlere. Adamda ayrı hikaye karın var kızın var hala uçkurunun derdindesin.seninde kızın var be adam ilerde evli bş adamla görüşsün istermisin. Bunlarında yüzüne tükürsen yarabbi şükür derler!!!!!

Yani en basitinden insan sevgilisinin eski sevgililerini bile kiskanabiliyoken, karisi olan bi adami nasil sevgili yapar ki =O degisik

Ahahahahah çok doğru bi noktaya parmak basmışsın ya benim nişanlımın 6 yıl önce sdece 1 ay çıktıgı kızı bile kafama takıyorum , adam hergece karısnın koynuna gircek kıskanmıycak mı bu arkadasın gece karısıyla gündüz o kızla :ssz: nasıl sindiriyolar anlamıyorum

Aaa tatlim sen niye sinirleniosun ki memlekette erkek kitligi var ya kiz duymadinmi :)) ck ck ck

Evlilikten korkar hale geldim böyle arsızlar yüzünden ya yemin ederim ki :25: Adam 16 yaşşında kızı varmıi. Bide mesleğini duysanız şok olmuştum ben .. bu meslekte bbiride yapıyorsa yani özge sen evde kal yeter ki evlenme dedim içimden ya :43:

Evlilikten korkar hale geldim böyle arsızlar yüzünden ya yemin ederim ki :25: Adam 16 yaşşında kızı varmıi. Bide mesleğini duysanız şok olmuştum ben .. bu meslekte bbiride yapıyorsa yani özge sen evde kal yeter ki evlenme dedim içimden ya :43:

Cok merak ettim meslegi ya -.-

Valla kafaya koymuşsa kimseyi dinlemez bence. Artık böyle şeyler yaşayanların çevresi pek tepki vermiyo galiba ( ailesi falan) en basit örnek acun la metresi. Kızı bir görseniz sanki evli oldugu karısı suçlu onun alnı ak gibi. Herkes ona yağ çekiyo acunla çok yakışıyosunuz falan diye artık topluum bunları o kadar normalleştiriyo ki sizin arkadaşınızda yaptıgı övünülcek bişey miş gibi anlatabilmiş. Vazgeçmezse de ilişkinizi kesin böyle milletin kocasına göz diken ilerd benim kocamada göz diker diye düşünürüm güven olmaz bu midesizlere. Adamda ayrı hikaye karın var kızın var hala uçkurunun derdindesin.seninde kızın var be adam ilerde evli bş adamla görüşsün istermisin. Bunlarında yüzüne tükürsen yarabbi şükür derler!!!!!

Bide işin tuhaf tarafı şu, ben dedim ki o tarz erkekelr sadece yatacakları birini arıyorlardır falan dedim. Sen böyle bi kız mısın dedim (öyle olmadığını biliyorum) inan 1 haftadır böyle birşey ima dahi edilmedi falan filan dedi. Henüz sevgili değillermiş ama neyin kafası ise bu 7/24 konuşuyorlar ve mesajları görseniz tıpkı sevgili gibiler.

Bir kadın evli bir adamla beraberliği nasıl sindirebiliyor bunu hiç anlamıyorum!:ssz:

Adam zenginse senin arkadaşın şu an egosunu tatmin ediyordur. Hayatında hiç iyi mesleği olan bir sevgilisi olmadıysa öyle birinin onu beğenmesi hoşuna gitmiştir şimdi. Hatta yakında kendi kendini kandırmaya başlar zaten karısı cadolozun tekiymiş ay hiç sevmiyolarmış birbirlerini. Ay benim zavallı sevgilimi eve bile sokmuyomş. Bir gün elbet gerçeklerle yüzleşir. Boşver ilgilenme. Onaylamadığını belirtmişsin. Senşn de kıskandığını düşünür kendince. Daha üstüne gitme zavallının.

Bir kadın evli bir adamla beraberliği nasıl sindirebiliyor bunu hiç anlamıyorum!:ssz:

Maalesef ben anlayamıyorum. Arkadaşlar önceki yazılarda demişler ya insan sevgilisinin yıllar önce ki kız arkadaşını bile deli gibi kıskanırken bu nasıl birşey çözemedim. Hı bide evli olduğunu bildiğim halde 1 kez bile o konuyu açmadım diyor.
Ay onuda geçtim adamla 7/24 mesajlaşıyorlar konuşuyorlar. Bu adamın karısıda evde nasıl bi cesaret ya, karısının yanında zırt zırt mesajlaşmak :44:

Yani en basitinden insan sevgilisinin eski sevgililerini bile kiskanabiliyoken, karisi olan bi adami nasil sevgili yapar ki =O degisik

katılıyorum sana aynen dediğin gibi ben eşimin benden önce başkasına baktığını bile düşünsem içim çok kötü oluyor, bunlar adamları güle oynaya karışına yolluyor, bu aşk sevgi filan olamaz hastalıklı bi duygu bence...adamın mevkiisi varmış ne bileyim o mu hoşuna gidiyor acaba

aha şuraya parmak basıyorum... kuma olarakda gider o kız...
ufku öyleki geniş :ssz:

Arkadaşım senin yapabilecegin hiçbir şey yok sen şimdi bu kıza ne söylersen söyle bir kulagından girip öbür kulagından çıkacak en iyisi boşver hiçbir şey yapma arkadaşın bırak görüşsün bu adamla adam arkadaşını terk edince o zaman anlar yapıtıgı hatayı.Şimdi arkadaşın şöyle düşünüyordur bana aşık oldu karısını bırakacak benimle evlenecek diye düşünüyordur yani tamamen hayal dünyasında yaşıyor.

Ah neler neler var . benim ablamin arkadasi 34 yasinda.kocasi kirk.kocasi muhendis ve allahimin zoruna gitmesinde çokta çirkin bi adammis duyduklarim hep boyle.neyse karisida güzel olmasa da maasli ve kocasina bin basar yani.herneyse çok zenginler. Adam birkaç aydir karisiyla hic bi münasebette bulunmuomus neymiş sebebi sen koylu gbisin.ben boşanmak istyrm sevgili yaptim kendime.sevgiliside 17 yasinda . :((( adam 40 sevgilisi 17 . kadin inatla bosanmiyor iyi de yapior .ama admda yüzüne bakmiyor:((((

Onlara sorarsan " ilk goruste ask derler " bu terbiyesizligin ustunu Askla orterler...

Kimse bana demesinki ilk goruste asik oldumda ay vazgecemedim vs vs...
Terbiyesizlik bu , kendi baslarina gelse karsidaki bayani tefe tutarlar ...

Bekarlarin suyu cikmis sanki , Arkadasinizda soylerken bile siritiyosa hosuna gidiyor demekki yaptigi dengesizlik...
Birak ne hali varsa gorsun. Yasi kucuk degilki herseyi anlayacak yasta sonucta .. adam hevesini aldiktan sonra tekmeyi basar , siritarak anlatigi askini , aglayarak nasil bititgini anlatacak terbiyesiz....

Back
X