İlginç tabi, ya da çok acı bir durum. Başkasının hayatını çalıyor o kız şuan da. Bir genç kızın babasını, yıllarını tek bir adama adamış bir kadının eşini çalıyor. Tuhaf bir ülke olduk gerçekten. Geçmişte yadırganan herşey, çok normalmiş gibi gözüme sokuluyor adeta. Bir arkadaş Acun Ilıcalı'dan bahsetmiş mesela, aynen öyle. Hem kadın hem erkek açısından aslında çok gurur kırıcı bir durum. Yani nasıl ki, genç bir kız kendisini evli bir adamın yanına layık görür, nasıl ki bir genç kız babası erkek bunca yaştan sonra gizli saklı işler çevirmeyi kendine layık görür? Allah kimseyi şaşırtmasın, Allah kimseye de böyle şeyler yaşatmasın.
Şimdi konu sahibi açtığı konuda tamamen haklı tamam da, şu cümlenize çok takıldım gerçekten. Neden inat edip boşanmıyor ki, ne kazanıyor acaba o bayan merak ettim. Üstelik bir de çalışan ve kendi ayakları üzerinde duran bir bayan. Allah kimseye yaşatmasın Allah korusun ama, böyle bir şey yaşasam önce ben açarım boşanma davası, beni istemeyeni beni köylü bulanı, bana kocalık yapmayıp gidip elin kızlarıyla oynaşan adamı ben yanımda 1 dakika fazla tutmayı gururuma yediremem. Bir de onun soyadını taşıyacağım haa, aman alsın kime istiyorsa versin.
Kusura bakmayın bayanlar ama, kadınlara bu konu da hiç hak vermiyorum. İnatla boşanmamak nedir ya? Boynuzla gezmek hoşlarına mı gidiyor anlamıyorum ki? Gururda mı yok anlamıyorum, kendilerini istemeyen adama yapışıp inatla boşanmıyorlar. Sorunca da "yok bana çektirdiklerini yanına mı bırakıcam, bunca seneden sonra nikahı vereyim de gidip o kıza mı nikah kıysın" diye açıklama yapıyorlar. Kalbi, bedeni, aklı yanımda olmayan adamın ne nikahını isterim ne soyadını. Hatta parasını bile istemem, nafakasız tazminatsız, başım dim dik mahkemelerde para para dilenmeden çıkartırım hayatımdan, hayatıma bakarım.
Ah neler neler var . benim ablamin arkadasi 34 yasinda.kocasi kirk.kocasi muhendis ve allahimin zoruna gitmesinde çokta çirkin bi adammis duyduklarim hep boyle.neyse karisida güzel olmasa da maasli ve kocasina bin basar yani.herneyse çok zenginler. Adam birkaç aydir karisiyla hic bi münasebette bulunmuomus neymiş sebebi sen koylu gbisin.ben boşanmak istyrm sevgili yaptim kendime.sevgiliside 17 yasinda .(( adam 40 sevgilisi 17 . kadin inatla bosanmiyor iyi de yapior .ama admda yüzüne bakmiyor
(((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Şimdi konu sahibi açtığı konuda tamamen haklı tamam da, şu cümlenize çok takıldım gerçekten. Neden inat edip boşanmıyor ki, ne kazanıyor acaba o bayan merak ettim. Üstelik bir de çalışan ve kendi ayakları üzerinde duran bir bayan. Allah kimseye yaşatmasın Allah korusun ama, böyle bir şey yaşasam önce ben açarım boşanma davası, beni istemeyeni beni köylü bulanı, bana kocalık yapmayıp gidip elin kızlarıyla oynaşan adamı ben yanımda 1 dakika fazla tutmayı gururuma yediremem. Bir de onun soyadını taşıyacağım haa, aman alsın kime istiyorsa versin.
Kusura bakmayın bayanlar ama, kadınlara bu konu da hiç hak vermiyorum. İnatla boşanmamak nedir ya? Boynuzla gezmek hoşlarına mı gidiyor anlamıyorum ki? Gururda mı yok anlamıyorum, kendilerini istemeyen adama yapışıp inatla boşanmıyorlar. Sorunca da "yok bana çektirdiklerini yanına mı bırakıcam, bunca seneden sonra nikahı vereyim de gidip o kıza mı nikah kıysın" diye açıklama yapıyorlar. Kalbi, bedeni, aklı yanımda olmayan adamın ne nikahını isterim ne soyadını. Hatta parasını bile istemem, nafakasız tazminatsız, başım dim dik mahkemelerde para para dilenmeden çıkartırım hayatımdan, hayatıma bakarım.