Evli Bir Adama Aşık Olmakta Neyin Nesi?

Paranin kokusu tatli gelmistir :34: Bazi insanlar para ugruna ne vicdan tanir, ne gurur...Bu arkadasta onlardan biri sanirim

evli bir adama asik olmak bence tahmin edilen sifatin dik alasi.pardon ama baska bir sifat aklima gelmiyor.bunun diger ucundaki adam ise daha da rezil bir durumda

Benim var öyle bir iş arkadaşım gelir gider evli adamları bulur ne hikmetse hepsi boşanmak üzere olur daha bir tanesi boşanmadi şimdi bir çocukla çıkıyor neyseki bu normal ama bununla canı sıkılıyor böyle kızlardan allah korusun bizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mektep cahilliği alır eşşeklik baki kalır

Böylelerini yola pek getiremezsiniz. Evli birine sözde aşık olmuş insanlar için artık çok geç olduğundan...

Valla şimdilik mutlu görünüyorlar kızlar .. aynı heyecanla yola devam ..
Kız geldi dün, hataysa benim hatam sen neden benimle konuşmuyorsun dedi, bende çevremde bu kadar karakter yoksunuz bi insan görmek istemediğimden falan dedim. Bide hala buna rağmen bize geliyor durup durup anlatıyor ya. Bugünde gelmiş adama demiş ki, benim sana verebileceğim kocaman masum bi sevgim var lütfen benden başka anlamda başka şeyler isteme demiş. Ne kadar masum bi sevgi gerçekten gözlerim doldu .. :19:

Allah topunun belasini....... Ne geliyorsa erkeklerden değil hemcinslerimizden geliyor. Yazık yazık.. Allah eşlerimizle evlatlarimizla imtihan etmesin. Allah bizleri doğru yoldan ayırmasın. Eşim bana ilk gecemizde ' Allah bana senden başkasını nasip etmesin' demişti. Amin, amin.. Allah eşlerimize bizlerden başkasını nasip etmesin... Yuva yıkanın yuvası olmaz. Bile bile lades diyor sizin o arkadaşınız. O benim arkadasim olsaydi varya ki Allah korusun. Aynen şöyle derdim: ' sen benim geleceğim için büyük bir tehlikesin, yarın öbür gün evlendiğimde eşime de cin gibi musallat olmandan korkuyorum fah. .şe ruhlusun sen. Benden uzak dur konusma bile ' derdim. Siz yine iyi durmussunuz. Allah kimsenin namusunun kirlenmesine izin vermesin. Rabbim yuvaların bozulmasını engellesin inşallah. Eğer bu arkadaşiniz ölerek adam hatasindan donecekse ölsün. Iste bu kadar sinirlendim işte bu kadar. Ona desenize 'senin bu dünyaya zarardan başka bir katkin yok gidip kendini deniz at' diye..

Böyle karaktersiz kadınlar yüzünden çok aile dağılıyor,çok yuva yıkılıyor.Tek taraflı değil suç tabii ki de.Adamın yaptığı daha büyük karaktersizlik. Mevki sahibi olmuş ama adam olamamış .Yaşadığı şeyleri macera olarak gören,eğlence sayan insanlar olduğu sürece ne söylesek boş.Faydası olacağını düşünmüyorum.

işte türk erkeği azcık parayı görünce mevkiye gelince böle oluyor...hemen kız arayışlarına giriyor . bu tür kızlarda işte konumu parası var diye bunlarla takılıyor . bu aşk falan değil . sadece cinsellik bence iğrenç .. pisliklerinde boğulsunlar ...

hanımefendiyi bir götürsün beyefendi arıyo soruyomu
hiç elleme o dangalağa bırak ağzını ayıra ayıra gezsin görsün ebesinin hörekesini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay adamın mesleğini merak ettim ben:23:

kıza suç bulalım bulalım da, adamda ne adammış be. evli olduğu halde bekar bi kıza oltayı takmış. yazık günah insanların gelecekleriyle oynuyorlar

Kabul edemiyorum! Artık bu insanlar beni çıldırtma noktasına getirtiyorlar.
Bi Bayan var çalıştığım şirkette,1 haftadır birini tanıyormuş, Adam farklı bir şehirde ve mesleğini söylemem doğru olmaz ama çok üst konumda biri. Bayanda okumuş kültürlü biri, böyle bir cahilliği nasıl yapar anlamadım. 24 yaşında kız, adam 38 yaşında. Bi hevesle yanımıza geldi. Anlatmaya başladı böyle böyle tanıştım, ama evliymiş bide bi kızı varmış ama inanın ki o konuyu 1 haftadır hiç açmadım bile, sadece mutlu olduğum şeyi yapmak istiyorum yapıyorumda, o kadar üst kademede bi adam dk başı mesaj atıyor aryor vs vs diyor. Çok gurur duyulacak birşeymiş gibi övüyor.
Gözlerim faltaşı gibi büyüdü, empati yapmasını istedim. Yaptığının büyük terbiyesizlik olduğunu vurguladım ama bunu söylediğim anda bile sırıtıyordu. Arsızlığa bakar mısınız? Neyin kafası bu? Çok sinirliyim çok ..Şimdi evli erkekelrle birlikte olan bayanlara sormak istiyorum;gerçekten bekar erkeklerin suyu mu çıktı? Yada yaşadığınız şeyden dolayı pişmanlık duyuyor musunuz?

Ayrıca bu anlattığım kızı böyle bi saçmalıktan döndürme şansım varmı kızlar?

benim teyzem onu çok seven peşinde çok koşan bi adamla evlendi..bi 4 yıl falan çok mutlulardı. sonra kadının teki musallat oldu. adamın da içinde var

demek ki. Bu kadın evli adamla yattı kalktı. sonra adam teyzemden af diledi teyzem de çocuk var diye affetti..

sonra bu adam tekrar aldattı teyzemi. ben aşık oldum ayrılalım dedi. o da kabul etti çünkü benim yatağımda aldattığını bliyorum diyodu.

velhasıl adam aşık olduğu kadınla evlendi. sonra o kadını da aldatmış. bu arada minik bi de kız var kadından. derken bu 2. karısıyla arabada kavgaya

tutuşmuşlar. adam askerdi silahını kadına doğrultmuş vuracak kadını, kadın da çocuğuma gelmesin dye eliyle iterken adam vuruldu öldü.. yani ne şehit

ne gazi..bunu yapanın yanına kalmıyor yani..onca ahla zaten istediği kadar arsız arsız gülsün. Ona hiç bir erkek bir o. dan daha fazla kıymet vermicek

Çok zengin üst düzeyde biri olsun da çevresinde mantar gibi kızlar bitmesin...
Kadın süsün, dikkat çekmenin dibine vurur, oldu da dışarıda çalışan bir işçi biraz inceledi baktı, bu durumda o adam "sapık, hayvan" olur.
Üst düzey cebi dolu, karizma birisi baksın evli ya da bekar mı diye bakılmaksızın kadının gururu okşanır.
Çoğunlukla böyledir.

Bi Bayan var çalıştığım şirkette,1 haftadır birini tanıyormuş, Adam farklı bir şehirde ve mesleğini söylemem doğru olmaz ama çok üst konumda biri. Bayanda okumuş kültürlü biri, böyle bir cahilliği nasıl yapar anlamadım. 24 yaşında kız, adam 38 yaşında. Bi hevesle yanımıza geldi. Anlatmaya başladı böyle böyle tanıştım, ama evliymiş bide bi kızı varmış ama inanın ki o konuyu 1 haftadır hiç açmadım bile, sadece mutlu olduğum şeyi yapmak istiyorum yapıyorumda, o kadar üst kademede bi adam dk başı mesaj atıyor aryor vs vs diyor. Çok gurur duyulacak birşeymiş gibi övüyor.
Gözlerim faltaşı gibi büyüdü, empati yapmasını istedim. Yaptığının büyük terbiyesizlik olduğunu vurguladım ama bunu söylediğim anda bile sırıtıyordu. Arsızlığa bakar mısınız? Neyin kafası bu? Çok sinirliyim çok ..Şimdi evli erkekelrle birlikte olan bayanlara sormak istiyorum;gerçekten bekar erkeklerin suyu mu çıktı? Yada yaşadığınız şeyden dolayı pişmanlık duyuyor musunuz?

Istatistiklere bakinca memlekette erkek kitligi yok,
lakin buyuk ahlak kitligi oldugu bir gercek!!

bence bu kadınlar gibilerine evli adamlar çekici geliyor, hani şu yasak elma olayı.. ikinci kadın olmaktan sapıkça bir keyif alıyorlar. bak eşi var ama beni beğeniyor, beni arıyor, ilgileniyor falan. bilmiyorlar ki o kademe de bir adam kimbilir kaç kişiyi parmağında oynatıyor. onursuz..

bence bırak allahından bulsun, böyle bi şey yapan kadın senin lafınla mı yola gelecek? adam nasılsa karısını bırakıp onu alacak değil, hovardalık ediyor işte. hevesi alınıp kenara atılsın da görsün dünya kaç bucak haspam :19:

Allah kimsenin başına vermesin böyle birsey karısı yüzde yüz biliyodur kocasının onu aldatıgını ama ses etmiyodur... kesin kocamın hali vaktı yerinde niye başka kadınlara kaptırayım diye düşünüyodur yada çocukları için katlanıyordur... zor bişey... o iki şahısda en büyük günahlardan biri zinayı işledikleri için iyiki cehennem var diyorum... yansınlar hem bu dünyada da hemde ahirette...

Ben burada erkege daha cok kiziyorum. Kiz akli, biraz ilgi gorunce, biraz muhabbet, sevgi bulunca karsisindakinin kim oldugunu cok da umursamadan kayar gider, ancak bu adamin karisi ve kizi varken nasil bu denli terbiyesizlik yapiyor. Kiz da suclu, onunki de asagi kalir terbiyesizlik degil ama erkektir, ne yapsa yeridir anlayisindan siyrilmak lazim. Sucun buyugu adamda!

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

vayy arsız pislik çocuğu yaşında neredeyse. Ay bunlarda namus kavramı yok ya adiler. Ama bu arkadaşın konuştuğu kişi çok aşırı yakışıklı ve yaşını hiç belli etmiyor. Bazen öyle laflar söylüyor ki ay acaba gerçekten aşık mı olmuş bunlar birbirine iye düşünmeden edemiyorum ya :14:

Kadın güzel mi peki bari? Yoksa zeki falan mi öyle hem yakışıklı hem kariyerliyi ayarlamış.....terbiyesiz ya...Allah ıslah etsin

Kabahat sende, niye bu kadar önemseyip sinirlerini bozuyorsun ki? Her koyun kendi bacağından asılır.
Kimse yaşattığını yaşamadan ölmüyor.

Kızlar bizim en büyük dostumuz ve düşmanımız hem cinsimiz . Bir kadın diğer kadının yuvasını yıkıyor. Böyle kadınlar onursuz, gurursuz şeytandan başka bir şey değil zavallılar ..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X