Canım, kız whatsapaa resim bile koymuştu birlikte çekilmiş. Bu arada Kesin olarak bitirmişler ikiside vicdana gelmiş. Mesajları okuyordu yanımda ki bayana, işte adam az daha karısına yakalacakmış korkudan kızın mesajlarını silmiş kızda öğleden sonra mesaj atınca şükür yazabildin falan filan yazmış işte adam konuyu özet geçmiş. Kızda demiş ki ben benim yüzümden evliliğinin bozulmasına dayanamam, sırf konuşmak ikimizede iyi geliyor diye böyle birşey yaşamaya değer mi sorgulamamız gerekiyor yazmış. Adamda aynen şöyle yazmış, sen daha çok gençsin herşeyin başındasın böyle bi ilişki ilerleyen zamanlarda sana yetmeyebilir, haklı olarak sende her genç kız gibi sevdiğin adamla bi sonun olmasını isteyeceksin ama olmayacak, daha şimdiden sana bu kadar alışmışken ileride bitirmek çok daha zor olur. Sen daha küçüksün ama ben gördüm geçirdim, bu olay ortaya çıktığında herkes beni suçlayacak seni deği. Aklı başında davranmam gerektiğini söyleyecekelr. En çokta senin yıpranmandan korkuyorum bence bitirelim ama şunu unutma kalbimin bi köşeyi değil, tamamı sana ait küçük sevgilim falan yazmış. İşte birşey olduğunda ilk yanına koşacağın kişi ben olayım, çkinmeden her sorununu söyle. Aradada yazmayı unutma ama falan yazmış. Adam dünden beri whatsapp durumlarına efkarlı şeyler yazıyormuş kız öyle diyor. Benm anlamadığm kmse sormuyor mu ya şaştım kaldım. Artık gerçekten aşık olduklarına inanmaya başladım baksana bu cümlelerle bitirme kararı aldıklarına göre :44: