Adam masum yollarine yatmış, kız okudukça inanasım geldi :44: ama onca şeytanlıklar yapıp eşini aldatan birinin tek sözüne inanılmaz. Kız bugün gelmiş diyor ki ben nasıl kapıldım anlamıyorum. Bi kaç saatliğine yanıma geldi diyor, onunla yan yana yürürken utandım diyor.. Evli bi adamla el ele sokakta gezmek ne derece mantıklı kendi kendime sorguladım diyor. Bide sevgili olduktn sonraki ilk görüşmeleriydi, bugüne kadar hep telefonla konuşurduk heyecan doruklardaydı herşey süperdi ama sevgili olarak görüştüğümüzde kendi kendime kızım sen şaka mısın neredeyse annenler aynı yaşta bi adam falan diye düşünmüş. Bunları anlatınca çok şaşırdım. Bi daha asla böyle bi hataya falan düşmem dedi. Ama bi kere en yakın arkadaşlarını kaybetti. Öyle biri ile bundan sonra aynı odada bulunmak bile beni utandırıyor aslında.
bence onun için böyle düşünmen doğru değil çünkü insanlar hata yapabilrler o senn arkadaşın eğer doğruyu bulmazsa bunları söyleyebilirsin ama genede bu onu yargılama hakkını kimseye vermez sonuçta herkes kendi hayatını yaşıyor bence arkadaşına karşı ön yargılı davranma burdaadamda pislik var.... eğer hala devam etmiyorsa arkadaşın hata olduğunu anlamıştır