Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de şey var ; aylarca evli adamlara iliski yasıyorlar, 2 saatte 7 mesajda ayrılık kararı alıyorlar. Enteresan.
bir de şey var ; aylarca evli adamlara iliski yasıyorlar, 2 saatte 7 mesajda ayrılık kararı alıyorlar. Enteresan.
çok haklısınız ancak o ayrılık kararınıda kk da daha fazla tepki almamak için yazıda alıyorlar sadece .
vay be iliskiyi bitirme sebebi adamın medeni hali degil de yalanları. Cocuklardan once dilerim karısı zorluk çıkarır. Mahkeme köşelerinde sürüm sürüm süründurur sizi
çok haklısınız ancak o ayrılık kararınıda kk da daha fazla tepki almamak için yazıda alıyorlar sadece .
İnsan psikolojisine aykırı ya. Düşünsene 2 saatcik.
yo ne alakası var benım kımseden korkum yok cekıncem de yok cok sukur.devam ettırmek ıstesem devamda edbılırım.ama yaşananlar mantığıma el vermıyodu.buyuzdende sızlerle de paylasmak ıstedım.ve karıarımı verdım
yo ne alakası var benım kımseden korkum yok cekıncem de yok cok sukur.devam ettırmek ıstesem devamda edbılırım.ama yaşananlar mantığıma el vermıyodu.buyuzdende sızlerle de paylasmak ıstedım.ve karıarımı verdım
valla benım vıcadanım rahat.zaten bitirme karar almıstım.sadece kalbımın sesı daha agır basıyodu.ama oturup sakın dusununce sızlerlede paylasınca mantıgımla hareket etmeyı dusundum.
Merhabalar,
sizden konu ile ilgili yardım isitiyorum umarım bana fikir verebilirsiniz.ben 3 yıldır eşimden ayrıyım.1 tane oğlum var.9 aydır da bir beyle beraberim.netten tanışmıstık.tabi o bu ilişkinin bu noktaya geleceğini yani sevebileceğini düşünmemişti.sonra birbirimizi sevdik.fakat yalanlar üzerine kuruluydu bu ilişki.bana boşanma aşamasında oldugunu soledı.ben araştırmalarım sonucu evli oldugunu öğrendım.ayrılmak ıstedım.olmadı cunku mutsuz oldugunu ve hayatında ben olayım yada olmayım bu evlılıgı bıtırecegını soledı.benı kaybetmek ıstemedı.onunda 1 oğlu oldugunu bılıyodum.gecenlerde yıne arastırmalarım sonucu 3 tane cocugu oldugunu öğrendım.ben bir yalanın daha olursa bu ilişki biter demıstım.mantığım bitir desede kalbıme soz gecıremıyorum.çocukların annesinde kalacağını söylüyo.ama ben hep bu yalanlardan dolayı hemde ailemın kabul etmeyecegını dusundugum ıcın kafam cok karısık.bırde sımdılık cocuklar aılesınde kalacak dıyelım ılerde bu çocuklar benım için ne gibi zorluklar getırebılır onu bılmıyorum.nolur yardım edın ne yapmalıyım.