• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir adamla beraberlik.

Bir de şey var ; aylarca evli adamlara iliski yasıyorlar, 2 saatte 7 mesajda ayrılık kararı alıyorlar. Enteresan.

Hanımefendi nasıl oluyorda yalanlarla dolu bir ilişkiyi bile bile sürdürebiliyorsunuz üstelik evli ve 3 çocuk babası bir adamla ? karşınızdaki bayana hiç mi saygınız yok bu nasıl bir pişkinliktir hiç ama hiç anlamıyorum . Madem boşanacağını söylüyor ozaman boşandıkları zaman beraber olun ? illa ikinci kadın olmak zorundamısınız yani ? yada yuva yıkan kadın sıfatını kendinize yakıştırabilecekmisin ? çünkü karşınızdaki kişi size en başından beri yalan söylüyor boşanacağını söylemeside her aldatan erkeğin uydurduğu bir bahane bunu anlayamadığınızı söylemeyin lütfen. Kadın kadına bunu nasıl yapar hiç aklım almıyor hiç ! bunu kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz üstelik kendinizinde 1 oğlu varmış yazık ya yazık. Okadar yalanın üstüne devam ettirebildiyseniz biz burda ne söylersek söyleyelim zaten hala devam ettirceksiniz.

Allah göstermesin, ama ben böyle bir durumla karşılaşsam buz gibi soğur kestirip atardım sanırım, düşünülecek pek bir şey yok. soğumasanız bile mantığınızla hareket etmeniz gerektiğinin farkına varıp kestirip atmalısınız.
iyi niyet kötü niyet kaybetmemek için falan bilmem ben.. adam evli ve yalanlar söyleyip duruyor. önce boşan sonra napıyorsan yap, zor mu bu kadar. hem ne diye hayatımı riske atayım, sonu görülmeyen bir şey için? olmaz ama diyelim boşandı evlendi sizinle, aynı şeyi bana da yapar mı aldatır mı diye huzursuz bir hayat mı yaşamak istersiniz.

bir de şey var ; aylarca evli adamlara iliski yasıyorlar, 2 saatte 7 mesajda ayrılık kararı alıyorlar. Enteresan.

canım burada kendine belkide bir hak veren bir katılan olsaydı vicdan azabı azalacaktı ama olmayınca mecburen böyle bir karar aldığını söylüyor açıkçası ben inanmak istiyorum sırf 3 çocuk için ,ayrılıkta olacaksa olur ama babası annesini aldatmış çocukların psikolojilerini yaşamasınlar lütfen sevgiyle aşkla evlenenler çocukları için saygıyla boşansınlar, umarım konu sahibi gerçekten durumun ciddiyetini farketmiştir,sevgiler.....

küçük yaşta olsan,adamın evli olduğunu bilmesen yazık kandırılmış derdim ama o üç çocuk ilerde başına sorun olur mu diye düşünmek yerine vebalini nasıl öderim diye düşünmek daha mantıklı olurdu üstelik sende bir annesin inanamıyorum ya.ben bu yalan dolan içinde kıvranan sevgileri anlamyorum kusura bakma.

vay be iliskiyi bitirme sebebi adamın medeni hali degil de yalanları. Cocuklardan once dilerim karısı zorluk çıkarır. Mahkeme köşelerinde sürüm sürüm süründurur sizi

valla benım vıcadanım rahat.zaten bitirme karar almıstım.sadece kalbımın sesı daha agır basıyodu.ama oturup sakın dusununce sızlerlede paylasınca mantıgımla hareket etmeyı dusundum.

çok haklısınız ancak o ayrılık kararınıda kk da daha fazla tepki almamak için yazıda alıyorlar sadece .

yo ne alakası var benım kımseden korkum yok cekıncem de yok cok sukur.devam ettırmek ıstesem devamda edbılırım.ama yaşananlar mantığıma el vermıyodu.buyuzdende sızlerle de paylasmak ıstedım.ve karıarımı verdım

İnsan psikolojisine aykırı ya. Düşünsene 2 saatcik.

aynen aynen. aylarca o ilişki sürer ne hikmetse kk da ki kadınlardan tepkiler yağınca bir aileyi dağıtacak olanın aklı başına gelir ve ayrılık kararı alır o iki saatte.. sonra zaten evliliği mutlu değilmiş benim yüzümden bitmeyecekti olur. bırak ozaman gerçekten bitecekse senin yüzünden bitmesin ne halt edeceksen boşanma kağıdını gördükten sonra et.. hiç anlamıyorum bu tür kadınları.. ciddi anlamda söylüyorum Allah tüm evli kişileri bu düşüncedeki bu kendine ikinci kadın olmayı yakıştıran kadınlardan korusun.

yo ne alakası var benım kımseden korkum yok cekıncem de yok cok sukur.devam ettırmek ıstesem devamda edbılırım.ama yaşananlar mantığıma el vermıyodu.buyuzdende sızlerle de paylasmak ıstedım.ve karıarımı verdım

hanımefendi evli bir adamla berabersiniz zaten kimseden çekincenizin olmadığını anlamış bulunmaktayız. öncelikle evlilik kurumuna aile kurumuna saygınız yokki çekinceniz korkunuz olsun. devam ettirecekseniz bile sizin bileceğiniz iş zaten bunca ay mantığınız el vermiş ve devam ettirmişsiniz .

ya ne kadar merhametlisin ,korkunda yok ,çekincende yok karısına ,çocuklarına lütfetmişsin resmen ,devam edince bu ilişkinizdeki adınız nedir acaba ? Ben kötü kadın değilim diye bide gurur yapıyorsun ,kararını vermişsin göya valla ben sana hiç inanmadım şimdi ,ama umarım ayrılırsın yada ayrılmazsan adam sana tekmeyi basar inşallah ....

Evlenin bence

Bir çocuk sizde var,üç çocukta adam'da var.gül gibi geçinirsiniz
Hatta siz dört çocuğa saçınızı süpürge ederken paşa eşiniz internet başında yeni maceralara yelken açar.

Eeeee ne demişler yuva bozanın yuvası olmazmış.

Mantığınıza hayran kaldım

Millette ne mantık varmış beeee :ssz:

cahil değilsin ya bence saf ayağına yatıyorsun (yok mutsuzmuş falan)

o adam mutsuz değil arsız !

sende sözde görmüş geçirmişsin,tecrübeli olacakken,ne oluyor kafasını yaşamak şaşırtıcı !

birde hayalinde adam boşanmış,çocuklarla ne olur? diye düşünüyorsun.

dalgamı geçiyorsun,adammı seçiyorsun.

komiksin, bir o kadarda kendini bilmiyorsun.

bir söz vardır bilirmisin;

insanlar bir hata yapacakları zaman vicdanlarını rahatlatacak bahane ararlar diye...

valla benım vıcadanım rahat.zaten bitirme karar almıstım.sadece kalbımın sesı daha agır basıyodu.ama oturup sakın dusununce sızlerlede paylasınca mantıgımla hareket etmeyı dusundum.

İyi. Neresinden donerseniz kar. Vicdan konusunda yorum yapmayacağım çünkü sizin vicdan tek cocukta degil uç cocukta devreye girmiş.

18 yaşındaki birinin "seviorum, engel olamıyorum" demesini anlarım da... Koskoca insanlar nasıl bi sevgi anlayışına sahipler..
Adamın eşi sizin varlığından haberdar olsa, neler hissedecek biraz empati yapın... Kendinizi onun yerine koyun...
Her şeyi bir kenara bırakın.. Siz bir annesiniz... elbette ilişkiniz olabilir bu gayet doğal ama evladınızı düşünmelisiniz. Siz tek kişilik kararlar veremez, tek başına düşünemezsiniz... Çünkü yaptığnız her şey evladınıza da damgalanacak...
Bırakın artık peri masallarındaki gibi aşk hikayeleri anlatmayı...
Yok öyle bi aşk... adı üstünde peri masalı..

Merhabalar,
sizden konu ile ilgili yardım isitiyorum umarım bana fikir verebilirsiniz.ben 3 yıldır eşimden ayrıyım.1 tane oğlum var.9 aydır da bir beyle beraberim.netten tanışmıstık.tabi o bu ilişkinin bu noktaya geleceğini yani sevebileceğini düşünmemişti.sonra birbirimizi sevdik.fakat yalanlar üzerine kuruluydu bu ilişki.bana boşanma aşamasında oldugunu soledı.ben araştırmalarım sonucu evli oldugunu öğrendım.ayrılmak ıstedım.olmadı cunku mutsuz oldugunu ve hayatında ben olayım yada olmayım bu evlılıgı bıtırecegını soledı.benı kaybetmek ıstemedı.onunda 1 oğlu oldugunu bılıyodum.gecenlerde yıne arastırmalarım sonucu 3 tane cocugu oldugunu öğrendım.ben bir yalanın daha olursa bu ilişki biter demıstım.mantığım bitir desede kalbıme soz gecıremıyorum.çocukların annesinde kalacağını söylüyo.ama ben hep bu yalanlardan dolayı hemde ailemın kabul etmeyecegını dusundugum ıcın kafam cok karısık.bırde sımdılık cocuklar aılesınde kalacak dıyelım ılerde bu çocuklar benım için ne gibi zorluklar getırebılır onu bılmıyorum.nolur yardım edın ne yapmalıyım.

okudum konuyu
ilerde çocuklar nemi yapacak ?

çocuk deilsin ama insansin ( herhalde )
kendini o çocuklarini yerine koy
baban artik eve gelmiyor,seninle oyun oynamaya vakdi yok,annen hep agliyor sesli yaad sessiz , hep uzgun gozlerinin onunde ve butun bunlarin sorumlusuda bi kadin var , annen diyorki o kadin yuzunden baban sizi birakmi$ ..

sen ne du$unursun o kadin hakkinda , ben Sabah aksam gebersin diye dua ederim, ayni ortamda oldukçada nefretim kusarim ona her sekilde , çok fazla sadistim galiba ama insanlarin ozelliklede çocuklarin elinden mutluluklarini almaya hakkiniz YOKK !!!

Bu tip adamların karakteri hiç mi hiç değişmez. Ayrılmadığınız takdirde üçüncü kadına "merhaba" demeye hazırlanın.

Back
X