Çalıştığım yerde iki tane evli bayan var. İkisi de namus engelli! Evli bir erkek var, ona uluorta asılıyorlar. Ben de mi bir anormallik var da takıyorum yoksa bunlar normal mi? Bir bayan evli bir erkeği şappala şuppala öper mi? Ona “bebişim” der mi? Adamı zorla üstüne üstüne giderek baştan çıkarmaya çalışıyorlar. Gül gibi de bir eşi var, o kadar üzülüyorum ki kadıncağıza… Tabi bu namus engellilerin kocacağızlarına da… Ne günlere kaldık Allah'ım ya!
benim arkadaşlarım arasında da bizden yaşça küçük,kardeşimiz gibi gördüğümüz bir arkadaşa bebişim deriz bazen,ne var ki bunda? ama öpmek kısmında tabii duralım,o kadar değil.
ayrıca namus engelli kavramını da ilk defa duydum,siz mi koydunuz bu tanıyı? ilginç olmuş.
kadın adamı zorla öperken adam ne yapıyor acaba merak ettim?
adamın namusunda bi engel yok sanırım?
Tovbe tovbe...
İnsanlik nereye gidiyor boyle....
Bide utanmadan bebisim mi diyorlar..
Ben adamin tepkisini merak ettim boyle olunca ??
adamda belki sizin duymadiginiz görmediginiz bir yerde yavrum falan diyordur
ne biliyorsunuz ki hemen kadinlari karaliyorsunuz
baskalarinin namusu size kalmadi sanirim
ortada sizin düsündügünüz gibi birsey olsa bence öyle uluorta olmaz öyle seyler
Çalıştığım yerde iki tane evli bayan var. İkisi de namus engelli! Evli bir erkek var, ona uluorta asılıyorlar. Ben de mi bir anormallik var da takıyorum yoksa bunlar normal mi? Bir bayan evli bir erkeği şappala şuppala öper mi? Ona bebişim der mi? Adamı zorla üstüne üstüne giderek baştan çıkarmaya çalışıyorlar. Gül gibi de bir eşi var, o kadar üzülüyorum ki kadıncağıza Tabi bu namus engellilerin kocacağızlarına da Ne günlere kaldık Allah'ım ya!
Canım adam ne yapsın, olabildiğince çekiniyor ama bunlar edepsizliği almışlar ele çıkmışlar yola. Bunlar ısrarla adama musallat oluyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?