bizimde yaşça çıok küçük,bekar bir arkadaşımız var bazen arkadaşlar ona da bebişim der,hatta güleriz..
ben onu çok yadırgamadım o yüzden..ama öpmek falan yok artık..
yalnız sen de sadece kadınları suçluyorsun.bak,hiçbir kadın hiçbir erkeğe zorla birşey yapmaz.erkekler de öyle bir nefis var ki dişi sinekten bile etkilenebilir bazıları.
eğer o çok namuslu erkek arkadaş bu durumdan hoşlanmasaydı emin ol tepkisini belli ederdi.
namus engelli olan sadece kadınlar değil.
Ben olaya tanık olduğum için kadınları suçlu buluyorum. Sen bilip bilmeden kadınları savunuyorsun. Her koşulda kadınlar haklıymış gibi bir ifade kullanmışsın.
Kocam yok. Olsaydı, bakardım; duruma göre hangisi namussuzluk yapıyorsa, onu yolardım.
öyle bi ifade kullanmadım. kimseyi de savunduğum yok. adam ne yapsın demen adamı savunuyormuşsun imajı verdi.
kadının şapur şupur öpmesi bana ters ama adam da öptürmeyecek bu söylediğimde garip bişey yok sanırım
Canım, ben bu kadınları suçluyorum. Doğru, namus engelli olmak kadınlara özgü bir durum değil; erkekler kadınlardan da fazladır belki. Bilemiyorum; o kadar rahatsız oldum ki anlatamıyorum işte.
adam rahatsız olmuyorsa
bence sende olmamalısın.
zaten adam rahatsız olmuyor belli
adam rahatsız olmuyorsa
bence sende olmamalısın.
zaten adam rahatsız olmuyor belli
Canım, benim adamın adına rahatsız olduğum filan yok. Karısı için üzülüyorum, o kadınların kocaları için. İnsanın gözü korkuyor, güveni sarsılıyor... Dizilerdeki rezillikler günlük hayatımıza sıçradı. Kim kiminle ne yaptığı belli değil.
Hangi erkek rahatsız olur ki bu durumdan evli olsa yada olmasa düşünemiyorum her hangi bir erkeğin bunu fırsat görüp avantaja çeviremeyeceği.
Hangi erkek rahatsız olur ki bu durumdan evli olsa yada olmasa düşünemiyorum her hangi bir erkeğin bunu fırsat görüp avantaja çeviremeyeceği.
ben katılmıyorum size. bu görüşü savunuyorsak o zaman aldatan bütün erkeklerin asla suçu yok ,tek suç kadındaya geliyor yine olay.Hangi erkek rahatsız olur ki bu durumdan evli olsa yada olmasa düşünemiyorum her hangi bir erkeğin bunu fırsat görüp avantaja çeviremeyeceği.
işte ben de bunu diyorum sabahtan beri,adam da memnun belli ki..
aynısını bir erkek bana yapmaya kalksa ağzını burnunu dağıtırım.bırak bebişimi yanımdan bile geçemez.
ama adam pek rahat
o kadının sorunu.
konu açacak kadar rahatsız olmuşsun bence.
biri seni öpmeye kalksa ve sen istemesen
tepkın ne olurdu?
İşte kadın yapmıyor amenna erkek hiç yapmaz ki belki samimi gördüğü için ama erkek beyni başka çalışıyor bunda yine bazı kadınların genişliği sebep kesin buda öyle kanısı çok bu cinste
Tabi ki rahatsız oldum. Tatlım, meseleyi kadın-erkek sorununa çekmenin alemi yok. Kadın öpüyor, adam da öptürüyor. Kadının başlatması beni rahatsız ediyor. Herif başlatsa, adam kadınlara asılıyor, yazardım. Niye bu kadar ısrarlısınız adamı suçlu göstermeye anlayamıyorum. Öpen değil de öptüren suçlu oluyor! Nasreddin hocanın hırsız hikayesine çevirdiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?