Evli Bir Erkeğe Bebişim Diyen Evli Hatunlar

art niyetli olsalar uluorta yapmazlardı herhalde ben de böyle samimiyetten hoşlanmam ama bu davranış da onları namussuz falan yapmıyor

Bir kere değil evli olması, her hangi bir samimiyetinizin olmadığı (buna arkadaşlık da dahil) bir erkeğe hadi erkeği de geçtim bir insana "bebişim" demekte sorun yok mu ?
Burda asıl sorun evli olması değil bana kalsa.. Hatta erkek olması da değil.
Normal şartlarda zaten ileri düzeyde bir dostluk yada sevgi bağınızın olmadığı bir insana "bebişim" diyip şapur şupur öpmek saçma olmaz mı ?

Diğer yorumları okumadım gerçi de . Bu adam da oturup izliyor mu o kadınlar ona "bebişim" diyip şapur şupur öperken ?
Normal bir insan rahatsız olur. Tabi kişilikte sorun varsa onu ayrı tutacağım. Egolarını tatmin ediyor da olabilir.
Noluyor insanlara ?

Canım, ben bu kadınları suçluyorum. Doğru, namus engelli olmak kadınlara özgü bir durum değil; erkekler kadınlardan da fazladır belki. Bilemiyorum; o kadar rahatsız oldum ki anlatamıyorum işte.

burda kadinlari savunan yok yaptiklari dogru degil ama adamda dediginiz kadar masum degil

Evet, o ifadeyi sen kullanmamışsın. Görmediğiniz için belki size inandırıcı gelmiyordur ama bunlar adama hiç rahat vermiyorlar. Sürekli adamın peşindeler. Adam öyle çapkın bir tip falan değil. Bunlar ne yapıp edip bir bahane bulup yamanıyorlar.

Canım, ben bu kadınları suçluyorum. Doğru, namus engelli olmak kadınlara özgü bir durum değil; erkekler kadınlardan da fazladır belki. Bilemiyorum; o kadar rahatsız oldum ki anlatamıyorum işte.

adam rahatsız olmuyorsa
bence sende olmamalısın.
zaten adam rahatsız olmuyor belli.

Son düzenleme:
Kafatasının içinde bir şey olmayan kadınlardır...
Erkeğin de bu tavra karşı yüzünde güller açıyorsa, birbirlerini bulmuşlar demektir...

Onlar için dertlenmeye lüzum yok

adam rahatsız olmuyorsa
bence sende olmamalısın.
zaten adam rahatsız olmuyor belli

Canım, benim adamın adına rahatsız olduğum filan yok. Karısı için üzülüyorum, o kadınların kocaları için. İnsanın gözü korkuyor, güveni sarsılıyor... Dizilerdeki rezillikler günlük hayatımıza sıçradı. Kim kiminle ne yaptığı belli değil.

adam rahatsız olmuyorsa
bence sende olmamalısın.
zaten adam rahatsız olmuyor belli

Hangi erkek rahatsız olur ki bu durumdan evli olsa yada olmasa düşünemiyorum her hangi bir erkeğin bunu fırsat görüp avantaja çeviremeyeceği.

o kadının sorunu.
konu açacak kadar rahatsız olmuşsun bence.

biri seni öpmeye kalksa ve sen istemesen
tepkın ne olurdu?

evli olmasa da bu ne lakayt davranış
bende aynı ortamda olsam çok sinir olurdum
adam adamsa tavrını koyar
illa her yanaşana evet demek zorunda değil erkekler

Son düzenleme:
Hangi erkek rahatsız olur ki bu durumdan evli olsa yada olmasa düşünemiyorum her hangi bir erkeğin bunu fırsat görüp avantaja çeviremeyeceği.

işte ben de bunu diyorum sabahtan beri,adam da memnun belli ki..

aynısını bir erkek bana yapmaya kalksa ağzını burnunu dağıtırım.bırak bebişimi yanımdan bile geçemez.

ama adam pek rahat

Benim eşime ya da babama bir kadının "bebişim" dediğini düşündüm de bir an...

O kadın için pek iyi olmaz

ben katılmıyorum size. bu görüşü savunuyorsak o zaman aldatan bütün erkeklerin asla suçu yok ,tek suç kadındaya geliyor yine olay.

işte ben de bunu diyorum sabahtan beri,adam da memnun belli ki..

aynısını bir erkek bana yapmaya kalksa ağzını burnunu dağıtırım.bırak bebişimi yanımdan bile geçemez.

ama adam pek rahat

İşte kadın yapmıyor amenna erkek hiç yapmaz ki belki samimi gördüğü için ama erkek beyni başka çalışıyor bunda yine bazı kadınların genişliği sebep kesin buda öyle kanısı çok bu cinste

Var böyle densiz kadınlar.
''Nerden buluyor bu kadar yüz'' demeyin hanımlar.. Öyle kadınlar var ki düşman başına.
Var ya o kadınlardan öyle korkuyorum ki, o tiplerden kendimi de sevgilimi de daima uzak tutarım.
Adamlar bir şey yapmasa bile, ağızlarının içine düşecek kadınlar tanıyorum.. Evli/bekar farketmiyor..
Belki kadınların tarzı budur, namusları hakkında bir şey söyleyemem fakat bana oldukça laubali geliyor böyle yakınlaşmalar.

Son düzenleyen: Moderatör:
o kadının sorunu.
konu açacak kadar rahatsız olmuşsun bence.

biri seni öpmeye kalksa ve sen istemesen
tepkın ne olurdu?

Tabi ki rahatsız oldum. Tatlım, meseleyi kadın-erkek sorununa çekmenin alemi yok. Kadın öpüyor, adam da öptürüyor. Kadının başlatması beni rahatsız ediyor. Herif başlatsa, adam kadınlara asılıyor, yazardım. Niye bu kadar ısrarlısınız adamı suçlu göstermeye anlayamıyorum. Öpen değil de öptüren suçlu oluyor! Nasreddin hocanın hırsız hikayesine çevirdiniz.

ben böyle düşünmüyorum canım..aynısı eşimin başına gelse o kadın bir daha yaklaşamaz ona..zaten o samimiyeti bulup da bebişim diyemez,öpme kısmına değinmiyorum bile.

bu konu da sadece kadının genişliği değil adamın da genişliği söz konusu.

adam memunun,kadınlar rahat ama dert sahibi olan arkadaşımız..

Bırakın yahu kim kimi ne yapıyorsa yapsın :)

Kimse rahatsız olmadıgına göre ortada bir sorun da yoktur...

Adam da adam olsun da öptürmesin kendini.
Yoksa durduk yere kimse kimseyi şapur şupur öpmez, öpemez...

Son düzenleme:

adam en başından tepkıyı koysaydı, kadın başlatmaya cesaret edemezdi
kadın erkek olayına getırdıgım yok durumu.

benım sevgılım işyerinde bunları yaşasa
tamamen sevgılımde hatayı bulurum.
taviz vermeyecek.demek tavız verıyor ki, bu şekilde davranıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…