Evli Bir Erkeğe Bebişim Diyen Evli Hatunlar

Kadınlar öpüyor değil mi adamı ah bu kadınlar, ne varsa onlarda var =))

Halbuki adamcağız gayet mesafesini bilen aklı başında bir erkek =))

Öptürmesin arkadaşım kendini, her erkek kendi namusundan kendi mesuldür, madem art niyetle öpülüyor, kullandırtmasın kendini, yanağına ve bilimum azalarına mukayyet olsun, erkek köpek kuyruk sallamazsa dişi köpek ardından gitmez ......

Bu durumda baynlar fazlaca laubali. Ama mesafeli olmasi gereken evli olan adam. Her ustune atlayana meydan vermeyecek. Sapur supur kendini opturuyorsa ben kadinlar kadar adama suc bulurum

Canım görebildiğim kadarıyla adam mesafe koymaya çalışıyor ama bunlar bildiğin gibi değil. Ben bunlar gibisini ilk defa gördüm valla.

Canım görebildiğim kadarıyla adam mesafe koymaya çalışıyor ama bunlar bildiğin gibi değil. Ben bunlar gibisini ilk defa gördüm valla.

iyi güzel mesafe koymaya calisiyorda niye rahatsiz oldunu söylemiyor,ben istemeden beni kimse öpemez

Art niyeli veya değil ama yapılan etik değildir ki benim nazarımda eşime benden başkası bebişim, hayatım diyemez kaldıramam ben. Adam niye izin veriyor dirk duvar örebilir ama oda egosundan mı başka bir şeyden mi bir şey demiyordur kadın rahat ise erkek ondan daha rahat oluyor maalesef...

Tatlım, maalesef hakikat olan son cümleciğinin tersiymiş ki, tecrübeyle sabit olup atasözü olmuş. Ateşi yakarsan barut tutuşur. Senin kocana aynı şeyi yapsalar, demek ki
kadındır yapar, sen yapmayacaksın, diyeceksin. Namussuzluk erkeğe de yakışmaz ama kadına hiç yakışmıyor. Kadınlık refleksiyle yaklaşma olaya bence.

bu devırde kadınlar erkeklerden on misli daha relax... artık erkekler kacar olmuş kadınlar kovalar... dunya tersıne döndü.
Kadınlar ıcın evlı yada bekar farketmıyor... ve hatta evli erkekler daha çekiçi geliyor..
ALLAH ISLAH ETSIN HEPSINI ..
erkeğe gelincedee bri öptü 2 öptüü , e artık 3.sünde dur demesını bılecek ben evlı bır erkegım dıyecek bu adam iş yerındeki itibarını düşünmüyormu? karısının kulagına gıder dıe korkmuyormu? Bence kadın bunu dusunmuyorsa erkek hiiiççç düşünmezz.. bana cok sacma geldıı kadında evlı erkekte bunların eslerı gormuyormu? sız tepkı gosterınn Adama diyin bence iş yerınde cok fazla samımı gorunuyorsunuz fitne devrındeyız yanls anlasılıyor deyın normalmiş gibi izlemeyin.. hep bu yuzden oluyor zaten bunlar

ah şu edepsiz kadınlar (!)..
ne varsa onlarda var zaten..

Erkeğin canına minnet o sorun etmez ki duygusal değiller anlık yaşıyorlar maalesef sonuçlarını düşünmüyorlar ama bu devirde kızlar eve erkek atıyor o konumdayız maalesef. Adam beğeniliyorum havalarına girmiştir artis artis

Son düzenleme:

Canım, eşleri aynı yerde değil ki, nerden görecekler. Gidip de onu söyleyebilecek cesaretim yok adama. Karısına söyleyim de yuva mı yıkayım. Kadınlara işkirtmeye çalışıyorum ama bunlarda anlayacak kafa yok. Bunların üstelik geçmiş senelerde vukuatları da varmış. Ukraynalılar filan bunlardan daha çekingendir. Diğer arkadaşlar da bunlardan gıcık kapıyor. Bu ikisi hep erkeklerle takılıyor. Ama bu adama asılıyorlar. İnsan bi anneliğinden, çocuğundan utanır ama bunlar da yok böyle bir şey.

aynen yaa bu kelimenin hiçbi açıklaması olamaz yani
iş arkadaş hele de evliyse kimseye bebişim diyemez

yani ben kocama denilirse naparım die bi tahmin cümlesi bile kurmak istemiyorumm

ben sevmem böle vıcık vıcık tipleri .... bebişim ne yaa koca adama ..bana sevgilim bebişim diyor anca.... insan evli olunca biraz ağır olmalı sonuçta laubaliliğe gerek yok ....kocaları biliyor mu acaba bunların elin adamına bebişim dediklerini

zaten karısına soyle demıyorum ama madem kadınlar anlamıyor adma soyle nedn cekınıyorsun? yada senn tanıdıgın bır ıs arkadasın varsa erkek ona ac bu durumu o uyarsın guvendgn bırı olsun. Yazıklar olsun o kadınlara erkegede..

senin kocana ayn şeyi yapsalar sen kocana sen erkeksin yaparsın, ama ben dur şu kadınları bi yolayım mı dyeceksin?

Namussuzluk iki cinse de yakışmıyor... Kadın olunca biraz daha fazla gibi bir argüman biz kadınlara yakışmaz.

Benim birlikte olduğum erkek, haddini bilmeyen bir kadına gereken mesafeyi koyamıyorsa kadına hiç kızmam ama o adam hayatımdan gider. Sevgi ve sadakat iki kişi arasındadır, bu sorumluluk üçüncüleri bağlamaz. Her cinsin ahlaksızı var, birlikte olduğumuz insanları kafese koyamayacağımıza göre, bize sadık olmak da onların sorumluluğu. Ben nasıl sadakat sorumluluğuma dikkat ediyorsam, o da edecek.

Aklı başka bir yere kayıyorsa benden vazgeçecek. Bu konuda toplumun kadına olduğu kadar katıyım. Nefsine hakim olamıyorsa bedelini öder. Dışarıda her tip insan var, ben benim kini bilirim... Bunu yaşadım asla ikinci kadına suç bulmadım, kabahat benimkindeydi ve cezayı ona kestim. Herkesin kafasının içinde beyin var, adam olan, erkeklik vasfı olan o beyni kullanacak.

Son düzenleme:
o evli erkeğin hoşuna gitmese, ciddi bir şekilde uyarırdı bu hatunları

senin kocana ayn şeyi yapsalar sen kocana sen erkeksin yaparsın, ama ben dur şu kadınları bi yolayım mı dyeceksin?

Ben olaya tanık olduğum için kadınları suçlu buluyorum. Sen bilip bilmeden kadınları savunuyorsun. Her koşulda kadınlar haklıymış gibi bir ifade kullanmışsın.
Kocam yok. Olsaydı, bakardım; duruma göre hangisi namussuzluk yapıyorsa, onu yolardım.

öyle bi ifade kullanmadım. kimseyi de savunduğum yok. adam ne yapsın demen adamı savunuyormuşsun imajı verdi.

kadının şapur şupur öpmesi bana ters ama adam da öptürmeyecek bu söylediğimde garip bişey yok sanırım

Ar damarı çatlamış . Bebişim de der başka şeyde ...
Evli olmayı geç biri benim sevgilime ''Bebişim'' diyecek de ben onu yolmayacağım

zorla öpmüyorlar ya bir insan bir şeyden rahatsız oluyorsa, kımse yaklaşamaz ona.

bizimde yaşça çıok küçük,bekar bir arkadaşımız var bazen arkadaşlar ona da bebişim der,hatta güleriz..

ben onu çok yadırgamadım o yüzden..ama öpmek falan yok artık..

yalnız sen de sadece kadınları suçluyorsun.bak,hiçbir kadın hiçbir erkeğe zorla birşey yapmaz.erkekler de öyle bir nefis var ki dişi sinekten bile etkilenebilir bazıları.

eğer o çok namuslu erkek arkadaş bu durumdan hoşlanmasaydı emin ol tepkisini belli ederdi.

namus engelli olan sadece kadınlar değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…