Bu durumda baynlar fazlaca laubali. Ama mesafeli olmasi gereken evli olan adam. Her ustune atlayana meydan vermeyecek. Sapur supur kendini opturuyorsa ben kadinlar kadar adama suc bulurum
Canım görebildiğim kadarıyla adam mesafe koymaya çalışıyor ama bunlar bildiğin gibi değil. Ben bunlar gibisini ilk defa gördüm valla.
Kadınlar öpüyor değil mi adamı ah bu kadınlar, ne varsa onlarda var =))
Halbuki adamcağız gayet mesafesini bilen aklı başında bir erkek =))
Öptürmesin arkadaşım kendini, her erkek kendi namusundan kendi mesuldür, madem art niyetle öpülüyor, kullandırtmasın kendini, yanağına ve bilimum azalarına mukayyet olsun, erkek köpek kuyruk sallamazsa dişi köpek ardından gitmez ......
Canım görebildiğim kadarıyla adam mesafe koymaya çalışıyor ama bunlar bildiğin gibi değil. Ben bunlar gibisini ilk defa gördüm valla.
bu devırde kadınlar erkeklerden on misli daha relax... artık erkekler kacar olmuş kadınlar kovalar... dunya tersıne döndü.
Kadınlar ıcın evlı yada bekar farketmıyor... ve hatta evli erkekler daha çekiçi geliyor..
ALLAH ISLAH ETSIN HEPSINI ..
erkeğe gelincedee bri öptü 2 öptüü , e artık 3.sünde dur demesını bılecek ben evlı bır erkegım dıyecek bu adam iş yerındeki itibarını düşünmüyormu? karısının kulagına gıder dıe korkmuyormu? Bence kadın bunu dusunmuyorsa erkek hiiiççç düşünmezz.. bana cok sacma geldıı kadında evlı erkekte bunların eslerı gormuyormu? sız tepkı gosterınn Adama diyin bence iş yerınde cok fazla samımı gorunuyorsunuz fitne devrındeyız yanls anlasılıyor deyın normalmiş gibi izlemeyin.. hep bu yuzden oluyor zaten bunlar
bu devırde kadınlar erkeklerden on misli daha relax... artık erkekler kacar olmuş kadınlar kovalar... dunya tersıne döndü.
Kadınlar ıcın evlı yada bekar farketmıyor... ve hatta evli erkekler daha çekiçi geliyor..
ALLAH ISLAH ETSIN HEPSINI ..
erkeğe gelincedee bri öptü 2 öptüü , e artık 3.sünde dur demesını bılecek ben evlı bır erkegım dıyecek bu adam iş yerındeki itibarını düşünmüyormu? karısının kulagına gıder dıe korkmuyormu? Bence kadın bunu dusunmuyorsa erkek hiiiççç düşünmezz.. bana cok sacma geldıı kadında evlı erkekte bunların eslerı gormuyormu? sız tepkı gosterınn Adama diyin bence iş yerınde cok fazla samımı gorunuyorsunuz fitne devrındeyız yanls anlasılıyor deyın normalmiş gibi izlemeyin.. hep bu yuzden oluyor zaten bunlar
Başlığı okuyunca 'evli'kadınların eşlerine 'bebişim' denmesinden bahsediliyor sandım.
Ben de bize ne ki ne biçim konu diyecektim ki,başkasının kocasına 'Bebişim'diyen kadın varmış onu da öğrendim şok oldum.
Evli değilim biri benim kocama 'bebişim' dese acaba kadını ne yapardım diye bi de empati kurayım dedim?
Yok öyle bir dünya yaa, kim diyo öyle başkasının kocasına 'bebişim' Allah aşkına? Ben hiç görmedim,inanmak istemiyorum.
Canım, eşleri aynı yerde değil ki, nerden görecekler. Gidip de onu söyleyebilecek cesaretim yok adama. Karısına söyleyim de yuva mı yıkayım. Kadınlara işkirtmeye çalışıyorum ama bunlarda anlayacak kafa yok. Bunların üstelik geçmiş senelerde vukuatları da varmış. Ukraynalılar filan bunlardan daha çekingendir. Diğer arkadaşlar da bunlardan gıcık kapıyor. Bu ikisi hep erkeklerle takılıyor. Ama bu adama asılıyorlar. İnsan bi anneliğinden, çocuğundan utanır ama bunlar da yok böyle bir şey.
Tatlım, maalesef hakikat olan son cümleciğinin tersiymiş ki, tecrübeyle sabit olup atasözü olmuş. Ateşi yakarsan barut tutuşur. Senin kocana aynı şeyi yapsalar, demek ki
kadındır yapar, sen yapmayacaksın, diyeceksin. Namussuzluk erkeğe de yakışmaz ama kadına hiç yakışmıyor. Kadınlık refleksiyle yaklaşma olaya bence.
Tatlım, maalesef hakikat olan son cümleciğinin tersiymiş ki, tecrübeyle sabit olup atasözü olmuş. Ateşi yakarsan barut tutuşur. Senin kocana aynı şeyi yapsalar, demek ki
kadındır yapar, sen yapmayacaksın, diyeceksin. Namussuzluk erkeğe de yakışmaz ama kadına hiç yakışmıyor. Kadınlık refleksiyle yaklaşma olaya bence.
senin kocana ayn şeyi yapsalar sen kocana sen erkeksin yaparsın, ama ben dur şu kadınları bi yolayım mı dyeceksin?
Ben olaya tanık olduğum için kadınları suçlu buluyorum. Sen bilip bilmeden kadınları savunuyorsun. Her koşulda kadınlar haklıymış gibi bir ifade kullanmışsın.
Kocam yok. Olsaydı, bakardım; duruma göre hangisi namussuzluk yapıyorsa, onu yolardım.
öyle bi ifade kullanmadım. kimseyi de savunduğum yok. adam ne yapsın demen adamı savunuyormuşsun imajı verdi.
kadının şapur şupur öpmesi bana ters ama adam da öptürmeyecek bu söylediğimde garip bişey yok sanırım
Ben olaya tanık olduğum için kadınları suçlu buluyorum. Sen bilip bilmeden kadınları savunuyorsun. Her koşulda kadınlar haklıymış gibi bir ifade kullanmışsın.
Kocam yok. Olsaydı, bakardım; duruma göre hangisi namussuzluk yapıyorsa, onu yolardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?