• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir erkeğin rüyalanması ?

Mümkün değil. Nikah defterine imzayı attıktan sonra beynin rüya görme merkezine bir çeşit sinyal gönderiliyor. Sadece nikahlı eşi ve aileyi görebiliyor erkekler. Pipi ile bağlantılı bu merkez. Eşinizin biyolojik bazı sorunları var. Vakit kaybetmeden üroloji ve nöroloji bölümlerinden randevu alsın. İhmale gelmez böyle işler Allah korusun bugün "hanım kalk boşaldım" diyen yarın "grup seks yaptım rüyamda" der. Ayıp ayıp şeyler.

Aynısı benim de başıma geldi ki yeni evliyiz daha 5 ay oldu ve cinsel hayatımız da gayet düzenli iki günde bi ilişkiye giriyoruz ama çok sinir bozucu oluyor adam işe gittikten sonra uyuyamadım sinirlerim bozuldu benim ki de hatırlamıyorum diye yeminler etti demek ki olağan bişi 😔

Aynısı benim de başıma geldi ki yeni evliyiz daha 5 ay oldu ve cinsel hayatımız da gayet düzenli iki günde bi ilişkiye giriyoruz ama çok sinir bozucu oluyor adam işe gittikten sonra uyuyamadım sinirlerim bozuldu benim ki de hatırlamıyorum diye yeminler etti demek ki olağan bişi 😔
Hortlatmayın şu konuları artık ya.🤬

Rüya görmedim diyor ve bende rüya görmeden bu olayın olup olmayacağını merak ediyorum çok merak ettiyseniz öyle söyliyim. Çünkü eşim rüya görmedim derken yalan mı soyledı neden yalana gerek duydu bunu anlamaya calısıyorum oldu mu ?
Ay hemen boyle seyler dusunme gormustur hatrlamiyordur, ben bile kadın halimle basima boyle bisey geldi bikac kere. Ruya gordugumu hatrlamiyorum ama sabah uyandigimda sevişme olmus gibi zevkle uyaniyorum. Ruya gorursemde hep esimi gorurum

konu hortlatılmış yine :işsiz: adamın rüyasındaki haline de karışın , günde kaç kere tuvalete gireceğini de sorsun mu? Hey Allahım :işsiz: rüyasını hatırlamak zorunda mı kaldı ki bunun için rüya görmesine bile gerek yok biraz araştırıp öğrenirseniz gece uykudayken size temas etmesi bile uyarılmaya yol açar erkeklerde.her şeye de sinirleri bozuluyo he :D :D

Kuzum 2 gunde bir i her aksama cevirin

Back
X