• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir erkekle birlikteyim .

Vay anam vay konuya bak aldı başını gidiyo :KK55::KK45:

Ben bi konu açtım 2 sayfa bile olmadı :KK53:

Ama oyle olmaz ki!
Bir tutam kv bir avuc elti (mumkunse kiskanc) yarim gorumce serpistireceksin, ha ben tek vurus istiyorum dersen yasak askli olacak misal bir adet evli erkek (mumkunse mutsuz) bir iki masum bebe bir cirkin vede zorla evlendirilmis kadincegiz...
O vakit gor bak konu top on;)
Tabi biz gercek uyeler olarak fake konular acmiyoruz...
Acani tiye aliyoruz.

Karısını seninle aldatan senide başkasıyla aldatır

Hep öyledir zaten. :KK51:

Kasım 2014 yılında aynen bunları yazmış.

dün ilk defa kilom yüzünden ağladım . 1.60 boyunda 67 kiloyum ve nişanlım bana düğüne kadar ( ağustos) zayıflamalısın şişko gelin derler dedi espri yaptığını sandı ama beni ne kadar kırdığının farkında bile değildi. hedefim ağustosa kadar 50 kilo olmak bugün başladım spor ve diyete kararlıyım ona çıtır gelin nasıl olurmuş göstericem :)
Sen kaşındın damat beey

Sanirim citir gelin olamamis :KK70:

Karısına tercih ettiği seni gün gelir bi başkasına da tercih eder :KK51:
Karımdan boşanırken teselliyi onda buldum diyip sana boynuzu takarsa napacaksın :KK53:
Yaşattığını yaşarsın güzelim
Gün gelir buraya yine gelirsin boşanırım başlığıyla :KK59:
Yuva yıkanın yuvası olmaz :KK14:

O neeey boguluyorum ziyaretçi akininda

Sesimi duyan var miiii ?

Tatlım bende bilmiyorum ki. Nişanlı opfugunu yazmış 1 yıl 2 ay önce. Bu adamla 8 aydır birlikteyim diyor. :KK51:
Himmm.
Sisko ve cirkin genc kiz onunla alay eden nisanlisima gununu gostermek icin zayiflar ve onu terk eder. Gidip evli bir erkegin kollarina kendini atar.. Asgsshsj

Ee o zaman baskasi mi varmis? Konuya adapte olamadim ben.

1 yıl 2 önce Nişanlı olduğunu yazmış mismo'cum . Konu fake mi değil mi bilmiyorum. Gerçekse bile herhalde ayrıldı ve gördüğü ilk erkeğe atladı. Ya da iki kişiyi birde idare etti. Anlamadım.

Öncelikle belirteyim ki bu konuyu buraya taşımadaki amacım gerçekten sizlerden akıl almak. Bu yüzden her bir yorum benim için çok değerli . E takdir edersiniz ki burada bunu yazıyorsam alacağım tepkilerin de farkındayım ancak bu tepkileri ilk kez sizden duymuyorum bunu da belirteyim.
Evet , evli bir erkekle birlikteyim. 22 yaşındayim. Kendisi de 27 yaşında . Ayni şirkette çalışıyorduk 1 yıldan az bir sürede olaylar gelişti. Defalarca kez reddettim . Defalarca bitirmek istedim . Yapamadim. Yapamadık. Biri 5 yaşında diğeri 5 aylık 2 çocuğu var. Küçük yaşta evlenmiş . Eşiyle evlilik dışı birlikte olduğu için evlenmek zorunda kalmış . Mutsuz monotonlaşmış bir evliligi var . Iliskimiz yaklaşık 8 aydır sürüyor . Eşi de dahil tüm ailesi beni öğrendi . Hayır , yakalanmadık . Kendisi oturup herkesle açık açık konuştu . Boşanmak istiyor . Sadece bebeğin biraz daha büyümesini bekliyoruz . Ben bu insana gerçekten aşığım . Bu adamla bir ömür geçirmek istiyorum . Çocuklarını da kabulleniyorum. Bu arada ben hiç evlenmedim . Ailemi karşıma almaya razıyım. Tam anlamıyla ruh eşim o benim. Hayatımın bir parçası oldu.
Ama diğer yandan , bir aile benim yüzümden dağılmanın eşiğinde. Evdeki o kadın ve çocukların vebalini alarak nasıl mutlu olurum bilmiyorum. Diğer yandan bu adamı gerçekten çok seviyorum . Kaçtım , çabaladım inanin çok uğraştım ama yinede kaçamadım bu aşktan. Tuğla kadar yazdığım için özür dilerim ama çok zor durumdayım . :KK43:
Eleştirmek kolayı bence arkadaşlar yanı bunu buraya yazicak kadar kendini yalnız ve dertleşmeye acik hissediyor belki de bu insan. Yaptığı doğru ya da yanlis. Konu sahibine diyebileceğim tek şey umarım Bi 5 sene sonra bu sefer sizin esiniz olan insan başkasının sevgilisi olup sizin icin onunla zorla evlendim dememesidir. Allah kolaylık versin

Öncelikle belirteyim ki bu konuyu buraya taşımadaki amacım gerçekten sizlerden akıl almak. Bu yüzden her bir yorum benim için çok değerli . E takdir edersiniz ki burada bunu yazıyorsam alacağım tepkilerin de farkındayım ancak bu tepkileri ilk kez sizden duymuyorum bunu da belirteyim.
Evet , evli bir erkekle birlikteyim. 22 yaşındayim. Kendisi de 27 yaşında . Ayni şirkette çalışıyorduk 1 yıldan az bir sürede olaylar gelişti. Defalarca kez reddettim . Defalarca bitirmek istedim . Yapamadim. Yapamadık. Biri 5 yaşında diğeri 5 aylık 2 çocuğu var. Küçük yaşta evlenmiş . Eşiyle evlilik dışı birlikte olduğu için evlenmek zorunda kalmış . Mutsuz monotonlaşmış bir evliligi var . Iliskimiz yaklaşık 8 aydır sürüyor . Eşi de dahil tüm ailesi beni öğrendi . Hayır , yakalanmadık . Kendisi oturup herkesle açık açık konuştu . Boşanmak istiyor . Sadece bebeğin biraz daha büyümesini bekliyoruz . Ben bu insana gerçekten aşığım . Bu adamla bir ömür geçirmek istiyorum . Çocuklarını da kabulleniyorum. Bu arada ben hiç evlenmedim . Ailemi karşıma almaya razıyım. Tam anlamıyla ruh eşim o benim. Hayatımın bir parçası oldu.
Ama diğer yandan , bir aile benim yüzümden dağılmanın eşiğinde. Evdeki o kadın ve çocukların vebalini alarak nasıl mutlu olurum bilmiyorum. Diğer yandan bu adamı gerçekten çok seviyorum . Kaçtım , çabaladım inanin çok uğraştım ama yinede kaçamadım bu aşktan. Tuğla kadar yazdığım için özür dilerim ama çok zor durumdayım . :KK43:
Bu vebal almayı baştan düşünecektin yapacağını çoktan yapmışsın zaten iş işten geçmiş ki

Ahh canım çocukları da kabul edermiş, ne kadar iyi bir insan:KK51: adam (ne kadar adamsa) eşi 6 aylık hamileyken sizinle görüşmeye başlamış bu nasıl vicdansizliktir.

Ne dememizi bekliyorsun ben tam olarak anlamadım? Aşk engel tanımaz, sevdiğini sakın bırakmama mı, diyelim, insanlık hali herkesin başına gelir mi? Aferin bebeğin büyümesini bekliyorsun dememizi mi? Ortada sorun kalmamış ki zaten, lohusa kadına ben seni aldattım demiş adam zaten. Boşanacakmış da eee, ortada bir dert yok ki?
Hayatta her şey insanlar içindir. Aldatma ve evli bir adamla birlikte olmak dahil. Bu tarz konularda parmak sallamayı da püüüü rezil kepaze demeyi de hiç sevmem.
Ama senden hoşlanmadım konu sahibi. O "yuva yıkmak istemiyorum" derken bile bir kibir sezdim yazında.
5 aylık bebek, 9 ay da hamilelik bu adam karısıyla en uzak tarih olarak 14 ay önce sevişmiş ve siz 8 aydır birliktesiniz, bu bebek 5 aylık olduğuna göre bu adam hamile karısını aldattı.
Yerinde olsam böyle bir adama ruh eşim demeden önce iyi düşünürdüm, zira eşi buysa senin ruhunun suretini düşünmek istemiyorum.

Konu fake yorumlarını simdi okudum vala öyleyse de bravo insanlara sasıyorum ne diyim:)

Yuva yıkanın yuvası olmaz ...

Back
X