• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir erkekle birlikteyim .

Fake değil bence bayan uzun zamandır üye. Ben bi brasil kahvemi yapayım en sertinden beni o paklar takipteyim ama konu sahibi yazmıyor. Ekşın tek yönlü saydırmayla geçecek. Alacağım cevapları biliyorum yazmıştı bakmaya gerek görmedi kanımca. Nişanlısı çıtırdatmayınca oda çıtırdatana zıplamış demekki

Ya hu kim bu adamların koynuna bu kadinlari atıp çocuk yaptırtıyor bi açıklasın biri bunu bana
Ve sizlerde saf saf karısını sevmiyoooooo askı bende bulduuuuu diye zırlayabiliyorsunuz
Bu Ada'm sevmeden Nasıl yapmis o çocukları bu kadar saf olmayın ya
Diyelim ki gerçekten öyle karısını sevmiyor
O Zaman'da Adama demezler mi e be ahmak niye çocuk yaptın
Bu isler hep böyle
Bi yetsin artık su evli Adama asığım sözleri

Birde bir şey soracağım eşiyle kardeş gibiymiş yatakları ayırmışlar da bunlar değil mi:KK53:

klasik evli adamla ilişki yaşayanların olmazsa olmaz bahanesidir bu
yataklar ayrılmadan olur mu hiç.. hatta adam karısının yüzüne bıle bakmıyor, onu sevmedıgını
boşanmak ıstedıgını söyluyor.. ama kadın yüzsüz, yapışkan napsın adam
yazık yaaa:KK53:

1 yıl 2 önce Nişanlı olduğunu yazmış mismo'cum . Konu fake mi değil mi bilmiyorum. Gerçekse bile herhalde ayrıldı ve gördüğü ilk erkeğe atladı. Ya da iki kişiyi birde idare etti. Anlamadım.

Su zirzop adamlarin kariimmlaaa aram cik bozukk yalanlarii ve tanimlayamadigimm su kizlarimizinn ama ama amaaa cok seviyorum ben onu. O benimm esruhum bitanem canim askim diye olayi kediciklere baglamasi beni deli ediyorr yeminle.

yataklar ayrılmadan olur mu hiç.. hatta adam karısının yüzüne bıle bakmıyor, onu sevmedıgını
boşanmak ıstedıgını söyluyor.. ama kadın yüzsüz, yapışkan napsın adam
yazık yaaa:KK53:
bu aşka nasıl mani olur vicdansız kadın:mad:

genç aşıkların önünü açsın

bence boşuna dertlenme yuva yıkanın yuvası olmaz diye.. sen olmasan başkası olacaktı emin ol..

amanın actıon full bir konu açılmışta ben kaçırmışım tühhhh e kızlar son durum ne konu sahibi zavallı aşık kız kötü

Aslında kadına ve çocuklara değil senin gibilere acıyorum.
Bir gram aklın yok hiç evlenmemiş körpecik kız iki çocuklu babaya, başkasının koynundaki
adama layık görmüş.
Evet kendini bu kadarına layık görmüşsün, oldukça ucuzsun.

Boşansa da mutlu olamayacaksın.
Aşk bir gün bitecek.
O çocuklar sana yük gelecek.
Üvey anne olacak adın!
İyi niyetin görülmeyecek.
Karısına ihanet eden adam senden de gidecek bir gün.
Ama üzülme yabancıya değil.
Senin kumaşından birine işte..

Banlansam da razıyım. Ohh dedim rahatladım.
Hakedene hakkını vermezsem uyku tutmazdı da:KK14:

Back
X