- 26 Temmuz 2015
- 2.306
- 5.822
- 73
Aman suzi rahat dur gitme biyere ben sensiz naparimSöylersem neyle karsilastigini mune beni cimbiziyla atar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman suzi rahat dur gitme biyere ben sensiz naparimSöylersem neyle karsilastigini mune beni cimbiziyla atar![]()
kahveyle iyi gidiyor bu konuGüne gelmiş gibi oldummeğer tüm KK hatunları sıkılıyormuşta böyle bir olay gerekiyormuş. Hepimizi bir arada görmek çok duygulandırıcı :'(
konu sahibi sana oturduğum yerimden en güzel ve samimi dileklerimi gönderdim aldın mı canım?
Hahahaj saol canım açık açık yazamayınca bunu yapıştırdım :)Ahahahaahhabu superdi yaaaa
![]()
Azıcık matematik, çocuk 5 aylık. Normalde çocuğun doğum süresi 9 ay. 9 ay üstüne 5 ay 14 ay yapar. Bu iki zat 8 aydır beraber. Haliyle tek aldatılan o kadıncağız (doğruysa tabii)
kesin gazozuna ilaç katıp hain emellerine ulaştı yoksa konu sahibesinin sevgilisi kesinlikle razı gelmezdi böyle bir şeye![]()
Yok kız ben de gidiyorum. Gah gidah. .
Aslında kadına ve çocuklara değil senin gibilere acıyorum.
Bir gram aklın yok hiç evlenmemiş körpecik kız iki çocuklu babaya, başkasının koynundaki
adama layık görmüş.
Evet kendini bu kadarına layık görmüşsün, oldukça ucuzsun.
Boşansa da mutlu olamayacaksın.
Aşk bir gün bitecek.
O çocuklar sana yük gelecek.
Üvey anne olacak adın!
İyi niyetin görülmeyecek.
Karısına ihanet eden adam senden de gidecek bir gün.
Ama üzülme yabancıya değil.
Senin kumaşından birine işte..
Banlansam da razıyım. Ohh dedim rahatladım.
Hakedene hakkını vermezsem uyku tutmazdı da![]()
.yasak olan tatli geliyo. Sonra kendileri de aldatilinca kosarak ailelerine gidiyorlar.Birde ailemi karsima almaya hazirim demis. Boyle bir adam icin mi???
wayyy demek ki bir magazanın 500. müşterisi olaydımSurrender 500. beğenimi sen yaptın. Sana buradan sadece öpücük gönderebiliyorum
![]()
Heee evet ya ben 5 aylik hamilelikle karistirdim goruyo musun? Neyse zaten kadin hamileyken aldatmis ama bundan once pesinden cok kosmusmua adam. Yine ayni kapiya cikiyor gibi..