- 26 Temmuz 2015
- 2.306
- 5.822
- 73
Ekşın konu varsa etiketle bacım hemen gelirimHadi gidah Giz ama S siradanuye i alalım o bensiz napar. . Gidiyok Giz haytı ayıp yerlere girmişler bide

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekşın konu varsa etiketle bacım hemen gelirimHadi gidah Giz ama S siradanuye i alalım o bensiz napar. . Gidiyok Giz haytı ayıp yerlere girmişler bide
wayyy demek ki bir magazanın 500. müşterisi olaydım
beleşe bişiler kazanmıs bile olabilirdim..
bana zaten ancak böylesı denk gelır
ama olsun.. bu da güzel
olur bu da..![]()
Ekşın konu varsa etiketle bacım hemen gelirim![]()
Bilgece, ben de okur okumaz ''5 aylık bebek ve 8 aydır nasıl berabersiniz, adam hala eşiyle de seks yapıyor'' yazacaktım, sonra anladım, yazmadım![]()
Hadi gidah Giz ama S siradanuye i alalım o bensiz napar. . Gidiyok Giz haytı ayıp yerlere girmişler bide
Gelmez olurmuyum ayolHemen gel bak taam mı
Aynen 40 dakikada 160.kusur yorum olmuş konu sahibine diyecek söz bulamıyorum Allaha havale ediyorumBuralar çok değerlenicek yer kapmak lazım.
Çok hazırlıksız yakalandım kahvemi püskürttümkonu sahibi nerdesin yoksa evli aşkına telde bak herkes bana purospu diyor diye mi anlatıyorsun
evimin kadını çocuklarımın anası aay çok duygulandım tutamıyacağım kendimi başladım ağlamayayalnız konu sahibi çocukları bıle sahıplendı
kadın verdı de buna
bu da sahiplendı hemen..![]()
Amaaaan konu gerçek mi değil mi belli değil, parmakçıklarımıza yazıkHeee evet ya ben 5 aylik hamilelikle karistirdim goruyo musun? Neyse zaten kadin hamileyken aldatmis ama bundan once pesinden cok kosmusmua adam. Yine ayni kapiya cikiyor gibi..
.yasak olan tatli geliyo. Sonra kendileri de aldatilinca kosarak ailelerine gidiyorlar.
Allah uzak etsin boyle hayirsiz evlat..
O da ayrı bir mallik yayalnız konu sahibi çocukları bıle sahıplendı
kadın verdı de buna
bu da sahiplendı hemen..![]()