• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir erkekle birlikteyim .

aklıma sezen aksu şarkısı geldi:uzak diyarlardaaa evli barklııı mutluluk en çokk onun hakkıııı.Konu sahibi sana da bunu tavsiye ederim düş adamın yakasından

Bu ilişki ben nişanlıyken başladı. Sonrasinda ben yanlış insanla birlikte olduğumu fark edince nişanı attım. Evlenemedim . Bu insanı böylesine severken yapamadım. Karısının hamile olduğunu zaten biliyordum . Ve gerçekten de sizden aferin beklemiyorum . Sadece çok caresizim zaten vicdanim rahat olsa derin bi uyku cekerdim . Sosyal bir mecrada böylesine elle tutulur bir yanı olmayan bir durumu paylaştığıma göre cidden caresizim demek ki bi de bu açıdan baksaniz ?

Rabbim senin gibilerden uzak tutsun bizi.beni,colugumu cocugumu hatta ilerde dogacak olan torunlarimi sen ve senin gibilerin serrinden korusun insallah.daha ne deyim bilemedim.kinamiyorum rabbim islah etsin seni.sen al o mazlumlarin ahini.mutlu olursun bekle...

Heee evet ya ben 5 aylik hamilelikle karistirdim goruyo musun? Neyse zaten kadin hamileyken aldatmis ama bundan once pesinden cok kosmusmua adam. Yine ayni kapiya cikiyor gibi..
Amaaaan konu gerçek mi değil mi belli değil, parmakçıklarımıza yazık :63: Azıcık meyve falan tutturayım ben onlara.

Back
X